Хижа за 8-ми ?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Хижа за 8-ми ?
Колеги ще ми препоръчате ли хижичка за Студентския празник ?? Значи аз много исках да сме в Алексиевата къща ( който я знае ) м/у Брезник и Сливница с. Гургулят, но няма места- късно се обадих ... Значи по Витоша има хижи, ама нещо на нищо не мога да се спра, препоръчайте ми хубаво място, да звъня докато има места ( въпреки че закъсняхме, ама ). Ама да може да си закараме жива музика !! Нещо май на никой не му се дават щури пари за Боровец, Пампорово и т.нат и сме решили да минеме с нещо местно - има много хубави места,ама се няма места
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Не знам , защо сте решили да ходите на хижа , но бих ти предложил да поразгледаш за оферти във Велинград. Аз и колегите ми ще ходим там за втора година , защото миналата година ни хареса . А и цените са поносими. За 2 дена 80лв. Като това включва 2 нощувки , празнична вечеря със определено меню и шоу програма. Нощувката е 25лв , куверта за 8-ми е 30лв.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Всички ходят в Банско.. ти що се цепиш
Миналата година имаше повече хора от клуба, от колкото на национален събор

Миналата година имаше повече хора от клуба, от колкото на национален събор

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
На Банско 1 час се мъкнеш до бара за питие, има 200 човека на 5 маси, това е много дразнещо
2 пъти досега ходих там с колегите, най-много ми харесва на лифта да се возя, втория път имаше и снежна покривка на върха и беше гот, но иначе като "инфраструктура" за забавления не ми допадна особено. Твърде гъчкано и безсмислено скъпо. Тази година сме се ориентирали към малки градчета. Пък и да ви кажа най-важен е колектива, а не мястото, където се ходи.

BMW only!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Giorceto написа:Всички ходят в Банско.. ти що се цепиш
Миналата година имаше повече хора от клуба, от колкото на национален събор![]()
![]()
Има нещо вярно в това

Мин.година толкова форумски коли видях там,че не е истина...макар да не засякох таифата по дискотеките

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
да ти кажа най-забавния вариант е да си на вила.. при мен нещата миналата година се получиха доста инстинктивно и вместо да си хвана автобуса за варна хванах този за габрово където бях на вилата на един познат 3 дена и искарахме най-готиния празник 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
а варианта да прескочиш до гърция не е ли оферта, хем не е в сезона и е по евтино, хем чужбинско и нема да има много хора, хем няма нужда да запазваш места 5 години по рано щот за тях 8.12 не е никакъв празник

Стани написа:На Вършец е много готино
Вярно е това, бях там 2 поредни години и с шефката на балнеохотела сме приятели (ако искаш телефона й - пиши ЛС). Отивате там, през деня Леденика, Враца, манастири и т.н. ако ви се обикаля, едната вечер е празничната вечеря и шоуто в ресторанта (едната година имаше бяхме две групи от Софийския и от Свищов и стана баси джамбурето

Да си изкарате хубаво!
Баси верно в чужбина никой не знае за тоя велик празник!

21/02/08...speechless
Аз пък бих ви предложила една виличка в с.Дедево(след Храбрино)"Камината".Наскоро бяхме там и си искарахме жестоко.Цялата е в дарво отвътре(като механа) има две камини.Едната отвътре,а другата е на една голяма тераса в ъгъла и до нея има диван,маса...и т.н.)Абе общо взето жестоко място,струваси да се иди там,а и цените за нощувката са савсем нормални...
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Ма там смеGiorceto написа:Всички ходят в Банско.. ти що се цепиш
Миналата година имаше повече хора от клуба, от колкото на национален събор![]()
![]()

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Хижа Търсава преди Своге, бил съм там преди няколко години и беше много хубаво! Питай Гугъл, той знае всичко
Тел: 07134-2788, 0889-899-595
Re:
barty написа:Хижа Търсава преди Своге, бил съм там преди няколко години и беше много хубаво! Питай Гугъл, той знае всичко
И в момента е много хубаво, наистина прекрасна природа и хижата е бивша на Тато, тоест вътре си е доста добре, поддържана е!

14 мнения
• Страница 1 от 1