Хижа за 8-ми ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Хижа за 8-ми ?

Мнение от BMW_325 TDS » 01 Ное 2008, 21:53

Колеги ще ми препоръчате ли хижичка за Студентския празник ?? Значи аз много исках да сме в Алексиевата къща ( който я знае ) м/у Брезник и Сливница с. Гургулят, но няма места- късно се обадих ... Значи по Витоша има хижи, ама нещо на нищо не мога да се спра, препоръчайте ми хубаво място, да звъня докато има места ( въпреки че закъсняхме, ама ). Ама да може да си закараме жива музика !! Нещо май на никой не му се дават щури пари за Боровец, Пампорово и т.нат и сме решили да минеме с нещо местно - има много хубави места,ама се няма места

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 01 Ное 2008, 22:24

Не знам , защо сте решили да ходите на хижа , но бих ти предложил да поразгледаш за оферти във Велинград. Аз и колегите ми ще ходим там за втора година , защото миналата година ни хареса . А и цените са поносими. За 2 дена 80лв. Като това включва 2 нощувки , празнична вечеря със определено меню и шоу програма. Нощувката е 25лв , куверта за 8-ми е 30лв.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 01 Ное 2008, 22:33

Къснооо колега :mhihi: Запазени са още от миналия 8-ми :mhihi: Ноо с малко повечко късмет и пари сичко става :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Ное 2008, 22:34

Всички ходят в Банско.. ти що се цепиш :)
Миналата година имаше повече хора от клуба, от колкото на национален събор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 02 Ное 2008, 0:51

На Банско 1 час се мъкнеш до бара за питие, има 200 човека на 5 маси, това е много дразнещо :roll: 2 пъти досега ходих там с колегите, най-много ми харесва на лифта да се возя, втория път имаше и снежна покривка на върха и беше гот, но иначе като "инфраструктура" за забавления не ми допадна особено. Твърде гъчкано и безсмислено скъпо. Тази година сме се ориентирали към малки градчета. Пък и да ви кажа най-важен е колектива, а не мястото, където се ходи.
BMW only!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 02 Ное 2008, 2:46

Giorceto написа:Всички ходят в Банско.. ти що се цепиш :)
Миналата година имаше повече хора от клуба, от колкото на национален събор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Има нещо вярно в това :mhihi:
Мин.година толкова форумски коли видях там,че не е истина...макар да не засякох таифата по дискотеките :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 02 Ное 2008, 3:03

да ти кажа най-забавния вариант е да си на вила.. при мен нещата миналата година се получиха доста инстинктивно и вместо да си хвана автобуса за варна хванах този за габрово където бях на вилата на един познат 3 дена и искарахме най-готиния празник :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Ное 2008, 10:34

а варианта да прескочиш до гърция не е ли оферта, хем не е в сезона и е по евтино, хем чужбинско и нема да има много хора, хем няма нужда да запазваш места 5 години по рано щот за тях 8.12 не е никакъв празник :winky: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 02 Ное 2008, 11:56

На Вършец е много готино
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 02 Ное 2008, 15:19

Стани написа:На Вършец е много готино

Вярно е това, бях там 2 поредни години и с шефката на балнеохотела сме приятели (ако искаш телефона й - пиши ЛС). Отивате там, през деня Леденика, Враца, манастири и т.н. ако ви се обикаля, едната вечер е празничната вечеря и шоуто в ресторанта (едната година имаше бяхме две групи от Софийския и от Свищов и стана баси джамбурето :mhihi: :mhihi: ) а другата вечер - резервираш си механа "Митница" (май така се казваше) - там собственика е бил полицая на Вършец и го държи със семейството си. Камини, кючеци, до сутринта, няма толкова готини хора.
Да си изкарате хубаво!
Баси верно в чужбина никой не знае за тоя велик празник! :mhihi: Тука мойте колеги трябва да ги образовам ;)
21/02/08...speechless

Потребител
Аватар

Мнение от BabyBaby » 02 Ное 2008, 15:50

Аз пък бих ви предложила една виличка в с.Дедево(след Храбрино)"Камината".Наскоро бяхме там и си искарахме жестоко.Цялата е в дарво отвътре(като механа) има две камини.Едната отвътре,а другата е на една голяма тераса в ъгъла и до нея има диван,маса...и т.н.)Абе общо взето жестоко място,струваси да се иди там,а и цените за нощувката са савсем нормални...

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 02 Ное 2008, 21:23

Giorceto написа:Всички ходят в Банско.. ти що се цепиш :)
Ма там сме :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 02 Ное 2008, 23:33

Хижа Търсава преди Своге, бил съм там преди няколко години и беше много хубаво! Питай Гугъл, той знае всичко
Тел: 07134-2788, 0889-899-595

ентусиаст
Аватар

Re:

Мнение от euroto » 19 Дек 2010, 17:25

barty написа:Хижа Търсава преди Своге, бил съм там преди няколко години и беше много хубаво! Питай Гугъл, той знае всичко
Тел: 07134-2788, 0889-899-595

И в момента е много хубаво, наистина прекрасна природа и хижата е бивша на Тато, тоест вътре си е доста добре, поддържана е!
Изображение

Назад към Извън Темата