От създателя на "Само за истинските ентусиасти "
Модератор: Общи модератори
			18 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

От създателя на "Само за истинските ентусиасти "
Заглавие: От създателя на "Само за истинските ентусиасти " , пак за тях !!!
  Това е снимковия матерял описващ най-големите ми впечатления от градът на " акулите " . Тъй като музеят е в ремонт
 Това е снимковия матерял описващ най-големите ми впечатления от градът на " акулите " . Тъй като музеят е в ремонт 

(както си личи от брояча на огромния билборд пред строежа) се наложи да се задоволя с най интересното от стария музей събрано на площ около 150 кв.м. , което съвсем не беше малко 

Няма да развалям снимките с глупави коментари , насочвам вниманието ви към шофьора на BMW M3 DTM , мдаааам господин Равалия е това
 , мдаааам господин Равалия е това  въпреки че това не е най-интересното по скоро най-интересното е R4 мотор , 1400 cc , 450 hp/9000 rpm , 850 kg. .
 въпреки че това не е най-интересното по скоро най-интересното е R4 мотор , 1400 cc , 450 hp/9000 rpm , 850 kg. . 
Искам с тази тема да се реванширам на SlipKnoT , ISATIS , smoKing ... и компания 

таааааа за това "акулче" говорех 

аааах

ииии без Е30-ка накаде 

Не ми стигаше цялата тази сърцераздерателна история , а и . . .

това очарователно същество ме съпроводи на излизане от Мюнхен и с началото на магистралата просто изчезна 

еееех , живот .

(както си личи от брояча на огромния билборд пред строежа) се наложи да се задоволя с най интересното от стария музей събрано на площ около 150 кв.м. , което съвсем не беше малко

Няма да развалям снимките с глупави коментари , насочвам вниманието ви към шофьора на BMW M3 DTM
 , мдаааам господин Равалия е това
 , мдаааам господин Равалия е това  въпреки че това не е най-интересното по скоро най-интересното е R4 мотор , 1400 cc , 450 hp/9000 rpm , 850 kg. .
 въпреки че това не е най-интересното по скоро най-интересното е R4 мотор , 1400 cc , 450 hp/9000 rpm , 850 kg. . 
Искам с тази тема да се реванширам на SlipKnoT , ISATIS , smoKing ... и компания

таааааа за това "акулче" говорех

аааах

ииии без Е30-ка накаде

Не ми стигаше цялата тази сърцераздерателна история , а и . . .

това очарователно същество ме съпроводи на излизане от Мюнхен и с началото на магистралата просто изчезна

еееех , живот .
Най-мразя да съм прав!!!
		- BMW323i
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 328i
- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- ///M Power
- старши ентусиаст
- 

- Кара: си Е65-цата.
да музейчето е страшно  виждам че има и нови коли(лятото нямаше част от тях)....имаше ли 507-ца?
 виждам че има и нови коли(лятото нямаше част от тях)....имаше ли 507-ца?
			 виждам че има и нови коли(лятото нямаше част от тях)....имаше ли 507-ца?
 виждам че има и нови коли(лятото нямаше част от тях)....имаше ли 507-ца?"If everything seems under control, you're just not going fast enough." 
- Mario Andretti
		- Mario Andretti
За съжаление нямаше 507-ца , на снимките е всичко което имаше с изключение на една изета , 7-ца "Клийн Енерджи" и моторите . И добре че нямаше 507-ца , защото нямаше как да ме изкарат тогава от музея . Трябваше да се задоволя с картички на въпросната красавица   

това и друг път съм го чувал

Ти нямаш душа беееееееее
това и друг път съм го чувал

Най-мразя да съм прав!!!
		- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
- 

- Кара: F40
- ///M Power
- старши ентусиаст
- 

- Кара: си Е65-цата.
имам само една молба към хората който знаят по-добре от мен немски:някой може ли да преведе текста на първата кола произведена в завода на БМВ(не Дикси,а тази дето е без покрив) името и беше нещо Warburg 1(или нещо такова) 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." 
- Mario Andretti
		- Mario Andretti
Всеки истински ентусиаст трябва поне веднъж в живота си да посети музея на БМВ в Мюнхен. Та после да може с чест да се нарече нещо не като "Хаджи", а като "Беемведжи.....едикойси".
Та аз съм БеемведжиСтойков
Снимката ми е в албума.
			Та аз съм БеемведжиСтойков
Снимката ми е в албума.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

18 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2