щтеше да е супер ако можеше и моита така

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 30 Ное 2004, 0:33

Няма нищо общо с мигачите те са за по добра видимост отстрани те и италянките ги имат тез мигачлета.А е точно за по взискателните изисквания при удяр както компетентно гн.Чарджър разказа по горе :DАз винаги съм им бил фен та тез бронии тип "Американско изпълнение"Има едно кабрио по София с такива бронии и е ноо готено 8)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 30 Ное 2004, 0:33

Няма нищо общо с мигачите те са за по добра видимост отстрани те и италянките ги имат тез мигачлета.А е точно за по взискателните изисквания при удяр както компетентно гн.Чарджър разказа по горе :DАз винаги съм им бил фен та тез бронии тип "Американско изпълнение"Има едно кабрио по София с такива бронии и е ноо готено 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 30 Ное 2004, 1:06

Хъъм, и какво по-точно спасяват при удар издадените напред 10 см брони ? :) една броня не се мери с линийка колко е здрава все пак :) има си технологии, тестове и т.н. и хората преценяват заводско колко да е еластична, здрава, твърда етц 1 броня.. според мен понеже са им много големи местата за паркиране в САЩ и за това са решили да се гъзарят с големи брони :)
No bling at the Ring

Предишна

Назад към Извън Темата