:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Такаааа........."Гост"
става въпрос за образ с ник smetkata
. Предвид правописните способности на г-н "Гост" сами се досещате за какъв интелект става въпрос - но комент........ Интересно как такъв човек би могъл да работи с това "чудо на техниката" наречено Карсофт (Карсофт а не Царсофт за неграмотните). Не е зле когато нямаш никаква идея за какво става въпрос да положиш минимални усилия да се образоваш. Не на последно място - не става само с пиене, нужен е и акъл, 3-клас е от огромно значение ! Аман от "коректни" кОпувачи 

Последна промяна rado_to на 07 Ное 2008, 23:14, променена общо 2 пъти
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Ето че дойде и моя ред да напиша няколко реда тук
Става дума за колегата http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... le&u=20981 който е много некоректен
На 20.10 му пратих радиатор за м40 и то за смешна сума от 70лв, но колегата така и не си направи труда да го вземе. Последваха няколко обаждания по телефона, а той се повтаряше едно и също /Няма проблеми утре най късно го вземам/ уви но стоката така си седи все още в еконт.
И така след тия обаждания които бяха няколко дена колегата реши да не ми вдига на обажданията не отговаря и на лс. а стоката която съм му я продал не е скъпа както повечето от вас знаят какви са цените на радиятор за м40.
Аман от некоректни колеги, така че за колегата PcTuninG мога да кажа само един голям МИНУС
Става дума за колегата http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... le&u=20981 който е много некоректен

На 20.10 му пратих радиатор за м40 и то за смешна сума от 70лв, но колегата така и не си направи труда да го вземе. Последваха няколко обаждания по телефона, а той се повтаряше едно и също /Няма проблеми утре най късно го вземам/ уви но стоката така си седи все още в еконт.
И така след тия обаждания които бяха няколко дена колегата реши да не ми вдига на обажданията не отговаря и на лс. а стоката която съм му я продал не е скъпа както повечето от вас знаят какви са цените на радиятор за м40.
Аман от некоректни колеги, така че за колегата PcTuninG мога да кажа само един голям МИНУС

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
rado_to
rado_to е изглежда 4е сега аз станах неграмотен е добре а какво 6те каже6 за грамотните радото ти май се взе за извънземен само ти може6 така ли а ние неграмотните сме тъпи4ки за6тото копуваме от такива като теб измислени продава4и на болуци като си толкова кадърен за6то не можа да ми обясни6 как да е инсталирам и да тръгне а и обяснението за механи4на гре6ка в бега бе6е тавана , каква ли бе6е тази механична гре6ка която се оправи с работе6тия карсофт или може би царсофт ти да не си у4ител по български ве идиот и 6те ми мутрее6 по телефона да е жива и здрава майка и да знае6 4е взех да се страхувам от шматки като теб аз не сам за парите които ти дадох напразно но ми е за другите хора които може да набута6 или прекара6 ама това за теб не е така а това е неграмотност е заради такива като теб сме на това положение 6те ми е драго да се сре6тнем и да ти обиасниа като на прост как сам го инсталирал
Re: rado_to

Последна промяна rado_to на 07 Ное 2008, 23:16, променена общо 2 пъти
rado_to
умник това трябваше да е от мен написано но карай ште те 4акам с нетърпение и все пак ако ми кажеш каде да дойда ште сам там а не да ми се криеш и да не си казваш адреса страхливец само не знам за какъв се помисли и на кой повярва толкова много 4е се почуства силен
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
[/quote]KIM написа:Айде.....дойде и моя ред,май никой не се разминава тука![]()
Значи случката е такава:
Преди да отворя офиса за поръчки от ибей,колегата Smooсki си ( http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=7656 ) ми поръча ключ с централно за е39 на цена 160лв ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-BM ... otohosting )
До тук добре,оставя ми капаро 100 лв понеже поръча и едни бъбреци(80лв) също,пристигат и двете неща в срока който му определих,и му звъня на пича да се видим да му ги дам при което той да ми даде остатъка от парите.
Ок уговаряме среща ,срещаме се и той ми вика сега нямам пари колега да ти додам понеже бях на море и не ми останаха,казвам пак ок,вземи бъбреците и после като вземеш ключа другите пари ,ок кога ще го вземеш го питам аз и той ми обещава до края на август със сигурност при положение че го взима началото на месеца.Добре наближава края на месеца и естественно аз трябваше да му пиша на лс ''кво стана с ключаа..',при което той ми казва,че сега пак нямал пари и като вземел заплата на 10-ти ще го вземе ,и пак ок щото нали съм коректен и знам какво е да нямаш пари.
И ето че дойде време и аз пак го подсещам с лични да го питам кво става,мисля че от следващите цитати по лс-та ще разберете
Когато му писа за ключа вече беше продал е39-ката....

smetkata написа:...измислени продава4и на болуци като си толкова кадърен за6то не можа да ми обясни6 как да е инсталирам и да тръгне а и обяснението за механи4на гре6ка в бега бе6е тавана , каква ли бе6е тази механична гре6ка която се оправи с работе6тия карсофт или може би царсофт...
Без да взимам каквото и да е отношение към спора ви, имайте предвид, че съм виждал абсолютно работещ Карсофт да прави невероятни магарии на различни компютри. Понеже аз имам такъв с 9pin COM-Port, няма проблеми при мен, но същия модул при USB емулация и лоши настройки на портовете, пак на същата кола, същата версия на софта, пак инсталиран от мен, но на друга машина правеше големи проблеми.
[quote="liloff"][quote="smetkata"]...измислени продава4и на болуци като си толкова кадърен за6то не можа да ми обясни6 как да е инсталирам и да тръгне а и обяснението за механи4на гре6ка в бега бе6е тавана , каква ли бе6е тази механична гре6ка която се оправи с работе6тия карсофт или може би царсофт...[/quote]
Без да взимам каквото и да е отношение към спора ви, имайте предвид, че съм виждал абсолютно работещ Карсофт да прави невероятни магарии на различни компютри. Понеже аз имам такъв с 9pin COM-Port, няма проблеми при мен, но същия модул при USB емулация и лоши настройки на портовете, пак на същата кола, същата версия на софта, пак инсталиран от мен, но на друга машина правеше големи проблеми.[/quote]
:yes: За съжаление на някои не им е ясно и не могат да разберат за какво става въпрос и да искат........
Без да взимам каквото и да е отношение към спора ви, имайте предвид, че съм виждал абсолютно работещ Карсофт да прави невероятни магарии на различни компютри. Понеже аз имам такъв с 9pin COM-Port, няма проблеми при мен, но същия модул при USB емулация и лоши настройки на портовете, пак на същата кола, същата версия на софта, пак инсталиран от мен, но на друга машина правеше големи проблеми.[/quote]
:yes: За съжаление на някои не им е ясно и не могат да разберат за какво става въпрос и да искат........
Mecho написа:KIM написа:Айде.....дойде и моя ред,май никой не се разминава тука![]()
Значи случката е такава:
Преди да отворя офиса за поръчки от ибей,колегата Smooсki си ( http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=7656 ) ми поръча ключ с централно за е39 на цена 160лв ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-BM ... otohosting )
До тук добре,оставя ми капаро 100 лв понеже поръча и едни бъбреци(80лв) също,пристигат и двете неща в срока който му определих,и му звъня на пича да се видим да му ги дам при което той да ми даде остатъка от парите.
Ок уговаряме среща ,срещаме се и той ми вика сега нямам пари колега да ти додам понеже бях на море и не ми останаха,казвам пак ок,вземи бъбреците и после като вземеш ключа другите пари ,ок кога ще го вземеш го питам аз и той ми обещава до края на август със сигурност при положение че го взима началото на месеца.Добре наближава края на месеца и естественно аз трябваше да му пиша на лс ''кво стана с ключаа..',при което той ми казва,че сега пак нямал пари и като вземел заплата на 10-ти ще го вземе ,и пак ок щото нали съм коректен и знам какво е да нямаш пари.
И ето че дойде време и аз пак го подсещам с лични да го питам кво става,мисля че от следващите цитати по лс-та ще разберете
Когато му писа за ключа вече беше продал е39-ката....[/quote]
е и?Знам това но все пак мен не ме засяга понеже беше го поръчал,ако си беше правил сметката нямаше така да се получи,аз лично ако бях нямаше така да се изциганя а щях да си го платя и после да си го продам не е ли така

Искам да добавя некоректен клиент.
Продавах един фар от Е46 купе и тъй като той не беше сигурен, че ще стане му го дадох да го пробва без да ми го плща и ако стане да ми го плати. От тогава мина повече от месец, а оговорката ни беше за 3 дни. Не ми вдига и не ми отговаря не ЛС. Демек ми ОТКРАДНА ФАРА!
Продавах един фар от Е46 купе и тъй като той не беше сигурен, че ще стане му го дадох да го пробва без да ми го плща и ако стане да ми го плати. От тогава мина повече от месец, а оговорката ни беше за 3 дни. Не ми вдига и не ми отговаря не ЛС. Демек ми ОТКРАДНА ФАРА!
kopchev написа:Искам да добавя некоректен клиент.
Клиента е от форума и е с ник Bira&shkembe
колега ама и ти си доста наивен, що не го накара да ти плати и ако не стане да му върнеш парите

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
кой е

остава да кажеш че има 5 мнения и е регистриран преди месец

админите мога да изкопчат инфо някакво от IPто му все пак

Ами ника му е bira&6kembe, а все пак нали сме колеги от форума и идеята е да сме толерантни един към друг и аз ако тук не мога да вярвам на съвестни хора не знам къде. Аз няма да плача за тоя фар ама мисля, че и колегата няма да забогатее с тях. А нали знаете пожеланията за паричките които ще спести за какво в троен размер да ги даде
Както ще да е, идеята ми беше да не предпазя вас от въпросната личност не ви подлъже и вас. А аз дори аз самия му предложих да пробва първо и ако стане да ми го плати. Пък мисля, че 80лв за оригинален фар от купе 2002 нищо не са, но... Жив и здрав

Назад към Авточасти и аксесоари