:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар
Кара: X5 3.0d

Мнение от rado_to » 27 Окт 2008, 17:54

Такаааа........."Гост" :weed: става въпрос за образ с ник smetkata :mhihi: . Предвид правописните способности на г-н "Гост" сами се досещате за какъв интелект става въпрос - но комент........ Интересно как такъв човек би могъл да работи с това "чудо на техниката" наречено Карсофт (Карсофт а не Царсофт за неграмотните). Не е зле когато нямаш никаква идея за какво става въпрос да положиш минимални усилия да се образоваш. Не на последно място - не става само с пиене, нужен е и акъл, 3-клас е от огромно значение ! Аман от "коректни" кОпувачи :mhihi:
Последна промяна rado_to на 07 Ное 2008, 23:14, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 28 Окт 2008, 16:17

Ето че дойде и моя ред да напиша няколко реда тук
Става дума за колегата http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... le&u=20981 който е много некоректен :evil:
На 20.10 му пратих радиатор за м40 и то за смешна сума от 70лв, но колегата така и не си направи труда да го вземе. Последваха няколко обаждания по телефона, а той се повтаряше едно и също /Няма проблеми утре най късно го вземам/ уви но стоката така си седи все още в еконт.
И така след тия обаждания които бяха няколко дена колегата реши да не ми вдига на обажданията не отговаря и на лс. а стоката която съм му я продал не е скъпа както повечето от вас знаят какви са цените на радиятор за м40.
Аман от некоректни колеги, така че за колегата PcTuninG мога да кажа само един голям МИНУС :evil:
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

Потребител
Аватар

rado_to

Мнение от smetkata » 03 Ное 2008, 21:10

rado_to е изглежда 4е сега аз станах неграмотен е добре а какво 6те каже6 за грамотните радото ти май се взе за извънземен само ти може6 така ли а ние неграмотните сме тъпи4ки за6тото копуваме от такива като теб измислени продава4и на болуци като си толкова кадърен за6то не можа да ми обясни6 как да е инсталирам и да тръгне а и обяснението за механи4на гре6ка в бега бе6е тавана , каква ли бе6е тази механична гре6ка която се оправи с работе6тия карсофт или може би царсофт ти да не си у4ител по български ве идиот и 6те ми мутрее6 по телефона да е жива и здрава майка и да знае6 4е взех да се страхувам от шматки като теб аз не сам за парите които ти дадох напразно но ми е за другите хора които може да набута6 или прекара6 ама това за теб не е така а това е неграмотност е заради такива като теб сме на това положение 6те ми е драго да се сре6тнем и да ти обиасниа като на прост как сам го инсталирал

Потребител
Аватар

Re: rado_to

Мнение от rado_to » 04 Ное 2008, 20:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: глупак.........споко, много скоро ще ме срещнеш и ще ми обИАсниш 8)
Последна промяна rado_to на 07 Ное 2008, 23:16, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

rado_to

Мнение от smetkata » 05 Ное 2008, 19:27

умник това трябваше да е от мен написано но карай ште те 4акам с нетърпение и все пак ако ми кажеш каде да дойда ште сам там а не да ми се криеш и да не си казваш адреса страхливец само не знам за какъв се помисли и на кой повярва толкова много 4е се почуства силен

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 07 Ное 2008, 10:35

KIM написа:Айде.....дойде и моя ред,май никой не се разминава тука :mhihi:
Значи случката е такава:
Преди да отворя офиса за поръчки от ибей,колегата Smooсki си ( http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=7656 ) ми поръча ключ с централно за е39 на цена 160лв ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-BM ... otohosting )
До тук добре,оставя ми капаро 100 лв понеже поръча и едни бъбреци(80лв) също,пристигат и двете неща в срока който му определих,и му звъня на пича да се видим да му ги дам при което той да ми даде остатъка от парите.
Ок уговаряме среща ,срещаме се и той ми вика сега нямам пари колега да ти додам понеже бях на море и не ми останаха,казвам пак ок,вземи бъбреците и после като вземеш ключа другите пари ,ок кога ще го вземеш го питам аз и той ми обещава до края на август със сигурност при положение че го взима началото на месеца.Добре наближава края на месеца и естественно аз трябваше да му пиша на лс ''кво стана с ключаа..',при което той ми казва,че сега пак нямал пари и като вземел заплата на 10-ти ще го вземе ,и пак ок щото нали съм коректен и знам какво е да нямаш пари.
И ето че дойде време и аз пак го подсещам с лични да го питам кво става,мисля че от следващите цитати по лс-та ще разберете
[/quote]

Когато му писа за ключа вече беше продал е39-ката....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 08 Ное 2008, 20:44

smetkata написа:...измислени продава4и на болуци като си толкова кадърен за6то не можа да ми обясни6 как да е инсталирам и да тръгне а и обяснението за механи4на гре6ка в бега бе6е тавана , каква ли бе6е тази механична гре6ка която се оправи с работе6тия карсофт или може би царсофт...

Без да взимам каквото и да е отношение към спора ви, имайте предвид, че съм виждал абсолютно работещ Карсофт да прави невероятни магарии на различни компютри. Понеже аз имам такъв с 9pin COM-Port, няма проблеми при мен, но същия модул при USB емулация и лоши настройки на портовете, пак на същата кола, същата версия на софта, пак инсталиран от мен, но на друга машина правеше големи проблеми.

Потребител
Аватар

Мнение от rado_to » 09 Ное 2008, 11:18

[quote="liloff"][quote="smetkata"]...измислени продава4и на болуци като си толкова кадърен за6то не можа да ми обясни6 как да е инсталирам и да тръгне а и обяснението за механи4на гре6ка в бега бе6е тавана , каква ли бе6е тази механична гре6ка която се оправи с работе6тия карсофт или може би царсофт...[/quote]

Без да взимам каквото и да е отношение към спора ви, имайте предвид, че съм виждал абсолютно работещ Карсофт да прави невероятни магарии на различни компютри. Понеже аз имам такъв с 9pin COM-Port, няма проблеми при мен, но същия модул при USB емулация и лоши настройки на портовете, пак на същата кола, същата версия на софта, пак инсталиран от мен, но на друга машина правеше големи проблеми.[/quote]

:yes: За съжаление на някои не им е ясно и не могат да разберат за какво става въпрос и да искат........

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 10 Ное 2008, 15:16

Mecho написа:
KIM написа:Айде.....дойде и моя ред,май никой не се разминава тука :mhihi:
Значи случката е такава:
Преди да отворя офиса за поръчки от ибей,колегата Smooсki си ( http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=7656 ) ми поръча ключ с централно за е39 на цена 160лв ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNCUT-BM ... otohosting )
До тук добре,оставя ми капаро 100 лв понеже поръча и едни бъбреци(80лв) също,пристигат и двете неща в срока който му определих,и му звъня на пича да се видим да му ги дам при което той да ми даде остатъка от парите.
Ок уговаряме среща ,срещаме се и той ми вика сега нямам пари колега да ти додам понеже бях на море и не ми останаха,казвам пак ок,вземи бъбреците и после като вземеш ключа другите пари ,ок кога ще го вземеш го питам аз и той ми обещава до края на август със сигурност при положение че го взима началото на месеца.Добре наближава края на месеца и естественно аз трябваше да му пиша на лс ''кво стана с ключаа..',при което той ми казва,че сега пак нямал пари и като вземел заплата на 10-ти ще го вземе ,и пак ок щото нали съм коректен и знам какво е да нямаш пари.
И ето че дойде време и аз пак го подсещам с лични да го питам кво става,мисля че от следващите цитати по лс-та ще разберете

Когато му писа за ключа вече беше продал е39-ката....[/quote]
е и?Знам това но все пак мен не ме засяга понеже беше го поръчал,ако си беше правил сметката нямаше така да се получи,аз лично ако бях нямаше така да се изциганя а щях да си го платя и после да си го продам не е ли така :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 12 Ное 2008, 10:42

Искам да добавя некоректен клиент.
Продавах един фар от Е46 купе и тъй като той не беше сигурен, че ще стане му го дадох да го пробва без да ми го плща и ако стане да ми го плати. От тогава мина повече от месец, а оговорката ни беше за 3 дни. Не ми вдига и не ми отговаря не ЛС. Демек ми ОТКРАДНА ФАРА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 12 Ное 2008, 11:17

kopchev написа:Искам да добавя некоректен клиент.
Продавах един фар от Е46 купе и тъй като той не беше сигурен, че ще стане му го дадох да го пробва без да ми го плща и ако стане да ми го плати. От тогава мина повече от месец, а оговорката ни беше за 3 дни. Не ми вдига и не ми отговаря не ЛС. Демек ми ОТКРАДНА ФАРА!
Клиента е от форума и е с ник Bira&shkembe

колега ама и ти си доста наивен, що не го накара да ти плати и ако не стане да му върнеш парите :?:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 12 Ное 2008, 11:25

кой е :?: :?: :?:

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 12 Ное 2008, 19:40

остава да кажеш че има 5 мнения и е регистриран преди месец :confused:
админите мога да изкопчат инфо някакво от IPто му все пак
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 13 Ное 2008, 12:25

Ами ника му е bira&6kembe, а все пак нали сме колеги от форума и идеята е да сме толерантни един към друг и аз ако тук не мога да вярвам на съвестни хора не знам къде. Аз няма да плача за тоя фар ама мисля, че и колегата няма да забогатее с тях. А нали знаете пожеланията за паричките които ще спести за какво в троен размер да ги даде :) Както ще да е, идеята ми беше да не предпазя вас от въпросната личност не ви подлъже и вас. А аз дори аз самия му предложих да пробва първо и ако стане да ми го плати. Пък мисля, че 80лв за оригинален фар от купе 2002 нищо не са, но... Жив и здрав

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 13 Ное 2008, 14:14

баахти и хората има бретче ,ма тва е така ни учат тука в бг за да оцеляваш :confused:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари