Обективно за Лагуна
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Обективно за Лагуна
Тази тема е отговор на прословутата тема за Рено Лагуна и невероятните глупости които бяха написани в нея. Ще помоля модераторите да не я трият. Радвам се също, че към края на темата се появиха и смислени постове, значи и тук има свестни хора.
Но такива бисери за Лагуната, направо останах изумен.
Първо искам да ви кажа няколко неща!
1) Лагуната е хубав, голям семеен автомобил, с невероятна возия, голям комфорт, 100 процента гаранция против корозия, много здрава и със безпроблемни, но найстина малко мудни мотори.
2) Найстина отзад на човек над 190 см, му опира главата, това незнам защо е, но е факт, на мен в 21-цата която е бабата на лагуна не ми опира и като че ли има много повече място. Този проблем е изчистен в Лагуна 2, която е и първият авттомобил с 5 звезди на краштестовете EuroNcup.
3) Лагуна е много здрав и икономичен автомобил, с нелоша динамика, който държи много висока цена на старо. Признат е като най - безпроблемната кола на старо на Европа.
4) Ако искат спортна Лагуна, да си вземат такава с 2 литра 16V или 3.0 V6. Последната е и с 6 скоростна механична предавателна кутия.
5) Колко титли има БМВ във формула1 и колко има Рено? Само ще им припомня седемте титли на Рено през 90-те години.
6) При Рено, ергономията е на едно от първите места, така че да не ми говорят за трудности с управлението и тем подобни глупости.
7) Ето ви малко снимки на Лагуна III изплакнете малко очи:
От горе на долу виждате: Лимузина, Спортна - купе кабриолет, Семейна и 3 D модел!
Извънземна е!
Много е стилна! Излъчва сила, мощ,сигурност, престиж и бързина! Като ракета е и е много, много аеродинамична и заоблена! Има и спортни нотки! Забележете забницата! В същото време е представителна лимузина от най - висок клас!
Това са неофициялни снимки все още! Но ще изглежда така! Първата снимка е невероятна просто!
Това не е кола просто! Това е чудовище!
Забележете и дължината на междуосието, както и на цялата кола!
А ето и комби вариaнта на Лагуна 3 - страховито е нали?
Обаче комбито е невероятно! Просто супер изглежда! Много е яко! Вече обявиха, че комбито ще е предлага и 4х4.
Най - големият двигател на бъдещата Лагуна ще бъде 4,6 литра V8
Това е от мен! Поздрави на форума на БМВ.
P.S. Не говорете глупости и то за нещо което не разбирате. Аз не говоря глупости за БМВ. Не е задължително да харесвате Рено, просто уважавайте колегите почитатели на тази марка. А и всяка марка си има положителни и отрицателни страни, по малко или повече сполучливи модели.
Но такива бисери за Лагуната, направо останах изумен.
Първо искам да ви кажа няколко неща!
1) Лагуната е хубав, голям семеен автомобил, с невероятна возия, голям комфорт, 100 процента гаранция против корозия, много здрава и със безпроблемни, но найстина малко мудни мотори.
2) Найстина отзад на човек над 190 см, му опира главата, това незнам защо е, но е факт, на мен в 21-цата която е бабата на лагуна не ми опира и като че ли има много повече място. Този проблем е изчистен в Лагуна 2, която е и първият авттомобил с 5 звезди на краштестовете EuroNcup.
3) Лагуна е много здрав и икономичен автомобил, с нелоша динамика, който държи много висока цена на старо. Признат е като най - безпроблемната кола на старо на Европа.
4) Ако искат спортна Лагуна, да си вземат такава с 2 литра 16V или 3.0 V6. Последната е и с 6 скоростна механична предавателна кутия.
5) Колко титли има БМВ във формула1 и колко има Рено? Само ще им припомня седемте титли на Рено през 90-те години.
6) При Рено, ергономията е на едно от първите места, така че да не ми говорят за трудности с управлението и тем подобни глупости.
7) Ето ви малко снимки на Лагуна III изплакнете малко очи:

От горе на долу виждате: Лимузина, Спортна - купе кабриолет, Семейна и 3 D модел!
Извънземна е!
Много е стилна! Излъчва сила, мощ,сигурност, престиж и бързина! Като ракета е и е много, много аеродинамична и заоблена! Има и спортни нотки! Забележете забницата! В същото време е представителна лимузина от най - висок клас!

А ето и комби вариaнта на Лагуна 3 - страховито е нали?

Обаче комбито е невероятно! Просто супер изглежда! Много е яко! Вече обявиха, че комбито ще е предлага и 4х4.
Най - големият двигател на бъдещата Лагуна ще бъде 4,6 литра V8
Това е от мен! Поздрави на форума на БМВ.
P.S. Не говорете глупости и то за нещо което не разбирате. Аз не говоря глупости за БМВ. Не е задължително да харесвате Рено, просто уважавайте колегите почитатели на тази марка. А и всяка марка си има положителни и отрицателни страни, по малко или повече сполучливи модели.

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Обективно за Лагуна
guergo написа:Тази тема е отговор на прословутата тема за Рено Лагуна и невероятните глупости които бяха написани в нея. Ще помоля модераторите да не я трият...
Жалко е че си похобил толкова труд за да го напишеш, но аз ще помоля модераторите да я разкарат

guergo тема за Рено Лагуна в основния форум на БМВ клуба как ти звучи а ... налудничаво май ... поне да беше извън темата

May the BMW force be with you!
добре си се потрудил
хубаво е това че искаш да ни
запознаеш с другите марки автомобили
аз лично от френските автомобили най-уважавам
реното, кола с традиции наистина...
сега малко за снимките:
всяка фирма има някакви
космически разработки и
ако тръгнат да си мерят пи***те
с тях до никъде няма да стигнем
тая лагуна 3 мноо силно ми прилича
на разтеглен Нисан 350Z
сигурно има защо???
както ида е...
хубаво е това че искаш да ни
запознаеш с другите марки автомобили
аз лично от френските автомобили най-уважавам
реното, кола с традиции наистина...
сега малко за снимките:
всяка фирма има някакви
космически разработки и
ако тръгнат да си мерят пи***те
с тях до никъде няма да стигнем
тая лагуна 3 мноо силно ми прилича
на разтеглен Нисан 350Z
сигурно има защо???
както ида е...
Последна промяна naskoksan на 07 Дек 2004, 15:19, променена общо 1 път
Аз мога да кажа, че съм доста толерантен към всеки, но поуста ми е свързан със снимковия материал, който пускаш...Та, аз лоша дума за Рено не мога да кажа, защото за цената си има много достойнства, но ако някога колите придобият този дизайн, аз ще се кача на градския транспорт
Просто през последните години тази марка се чуди какви причудливи форми да измисли, за да се продава-няма никаква приемственост и това е срамно за една марка с толкова дълга история

Просто през последните години тази марка се чуди какви причудливи форми да измисли, за да се продава-няма никаква приемственост и това е срамно за една марка с толкова дълга история

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Заслужаваш право на отговор, и съм съгласен че много глупости се изказаха в предишната тема за Лагуна. Просто на тази тема не и е тук мястото. Респект към Рено, но не мисля че този автомобил допада на средностатистическия БМВ шофьор като характер. Ще я преместя в "Извън Темата".
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Аз като BMW фен, много харесвам Лагуната, и дори смятам да се сдобия с една в близко бъдеще, просто нямам необходимата заплата да подържам BMW, и мисля че няма нищо лошо от една тема за нея тука, стига да е в подходящтия раздел на форума...
П.С.
и също мисля че не е много подходящо да се пълни BMW форум със снимки на някакви грозни не BMW прототипи пък били те и Лагуна 10
П.С.
и също мисля че не е много подходящо да се пълни BMW форум със снимки на някакви грозни не BMW прототипи пък били те и Лагуна 10
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
kay написа: Ще я преместя в "Извън Темата".
А аз какво да я правя? Да я заключа или направо да я изтрия? Щото ако я оставя така ще стане едно мерене на п***и.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
10 мнения
• Страница 1 от 1