Скрити екстри в Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
ми по реда по които ги отметнеш по същия ред ти се появятат нА дисплея ако почнеш примерно часовник дата разхот да ги отмяташ след натискане на бутон BC ще излизат по същия ред ! :P
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега, обясни го по -просто :- натисни това , натисни онова ...toi_78 написа:ми по реда по които ги отметнеш по същия ред ти се появятат нА дисплея ако почнеш примерно часовник дата разхот да ги отмяташ след натискане на бутон BC ще излизат по същия ред !

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
евала за темата, ама не разбрах тва за дясното огледало как става?? ...като включиш на задна ли или трябва нещо друго да направиш??? ...всички ли го имат или ???
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
бк
Kато отметнеш тези които искаш да ти излизат на БК най от долу в дясно натискаш мемори за да ти излизат само те
зи които си отметналklintan66 написа:Колега, обясни го по -просто :- натисни това , натисни онова ...toi_78 написа:ми по реда по които ги отметнеш по същия ред ти се появятат нА дисплея ако почнеш примерно часовник дата разхот да ги отмяташ след натискане на бутон BC ще излизат по същия ред !, че 2 ч отмятам какво падне и тц.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Re: бк
Ами точно "отмятането " как става и как да го тълкувамmashina написа:Kато отметнеш тези които искаш да ти излизат на БК най от долу в дясно натискаш мемори за да ти излизат само тези които си отметналklintan66 написа:Колега, обясни го по -просто :- натисни това , натисни онова ...toi_78 написа:ми по реда по които ги отметнеш по същия ред ти се появятат нА дисплея ако почнеш примерно часовник дата разхот да ги отмяташ след натискане на бутон BC ще излизат по същия ред !, че 2 ч отмятам какво падне и тц.
Мерси за 2-те функции на дясното огледало!
Колеги благодаря, не бях обърнал внимание, че функцията "бордюр" работи само при дясно положение на селектора на огледалата и бях решил, че се прецакало управлението и работи само когато си поиска!
да знаете има ли значение как се прибират(сгъват) огледалата (без/на контакт 1 или 2? на паркинг Р? или неутрална N?) тъй като тях пък не мога да подкарам. когато се затворят ръчно ми отваря само лявото, но не затваря. явно механиката работи, има ли някакъв датчик за положението на огледалата или се е прецакало управлението им?

да знаете има ли значение как се прибират(сгъват) огледалата (без/на контакт 1 или 2? на паркинг Р? или неутрална N?) тъй като тях пък не мога да подкарам. когато се затворят ръчно ми отваря само лявото, но не затваря. явно механиката работи, има ли някакъв датчик за положението на огледалата или се е прецакало управлението им?
Re: бк
С дясното копче от навигацията отиваш на това което искаш да ти се вижда и го натискаш един път и по този начин го отмяташ(появява се едно ченгелче) и после даваш MEMORISE и си ОК.klintan66 написа:Ами точно "отмятането " как става и как да го тълкувамmashina написа:Kато отметнеш тези които искаш да ти излизат на БК най от долу в дясно натискаш мемори за да ти излизат само тези които си отметналklintan66 написа:Колега, обясни го по -просто :- натисни това , натисни онова ...toi_78 написа:ми по реда по които ги отметнеш по същия ред ти се появятат нА дисплея ако почнеш примерно часовник дата разхот да ги отмяташ след натискане на бутон BC ще излизат по същия ред !, че 2 ч отмятам какво падне и тц.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Благодаря на колегите, които се опитаха да ми обяснят. Подведе ме думата "отмятам", която всъщност си е просто "натискам". 

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Re: Мерси за 2-те функции на дясното огледало!
KARDJILOV написа:Колеги благодаря, не бях обърнал внимание, че функцията "бордюр" работи само при дясно положение на селектора на огледалата и бях решил, че се прецакало управлението и работи само когато си поиска!
Нормално е да работи само при дясно положение на селектора, след като става дума за ДЯСНОТО ОГЛЕДАЛО БЕ

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
При мен функцията бордюр е при ляво положение на селектора. В дясно положение огледалото не помръдва.