ВЪПРОС ОТНОСНО КЛИМАТРОНИКА (ЗАМЯНА)!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ВЪПРОС ОТНОСНО КЛИМАТРОНИКА (ЗАМЯНА)!
Въпросът ми е: Може ли борда на климатроника който е на е36 до 96г. (този със врътките) да се смени и да се сложи такъв борд който е от е36 след 96 97г. (този дигиталния). По размер мисля че са еднакви, но незнам дали по-новия ще може да се свържи (дали съвпадат буксите) или ще иска рязане на кабели. Въобще възможно ли е такова нещо.
И още един въпрос, ако може, какви са тези оранжеви неща на снимката и за какво служат. Забелязъл съм, че даста рядко се срещат или може би на някой е36-ци са скрити някаде, а мойте са изведени там отгоре.
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО

И още един въпрос, ако може, какви са тези оранжеви неща на снимката и за какво служат. Забелязъл съм, че даста рядко се срещат или може би на някой е36-ци са скрити някаде, а мойте са изведени там отгоре.

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО

"The Beast" (звяра).
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Не разбирам какво писнахте веднага???Ново е момчето сега се е регистрирало а с търсачката сигурно не и е фанал чълъмите още!
Ето темата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%F1%E8%FF
Вътре ще видиш с кого да се свържеш ако си сериозно решил,просто това което отказва повечето е че си мислят че работата е plug&play а не е и цената също не е малка!
Аиде поздрави!
Ето темата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%F1%E8%FF
Вътре ще видиш с кого да се свържеш ако си сериозно решил,просто това което отказва повечето е че си мислят че работата е plug&play а не е и цената също не е малка!
Аиде поздрави!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
5 мнения
• Страница 1 от 1