Съвет за LCD TV 37-42 инча
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09046072
сега сменяме в къщи 2та големи телевизора с такива , има ги и 40 инчови по 4000 лева , това е върха на сладоледа в момента , 200 херца
сега сменяме в къщи 2та големи телевизора с такива , има ги и 40 инчови по 4000 лева , това е върха на сладоледа в момента , 200 херца
It`s party time !
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Evelin Cotsev написа:http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09046072
Телевизора е жесток колега... Но тия 200 херца просто скоро няма да можеш да ги изпълниш според мене... Мисля че и 100 херца ще са достатъчни ... Незнам това е мое мнение ... Аз дори и Хай Дефинишъна немога да го гледам освен през лаптопа разни филми... Мисля че за тия пари колегата може да си вземе 40 инчов приличен телевизор и добро озвучение ... Това си е мое мнение де....
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
А пък аз ,набързо , преди 2 години си взех НЕО 37 " заради дизайна . Много финна рамка около екрана с откачащи колони , които изхвърлих веднага . Ми какво да Ви кажа - който е идвал у нас все пита дали съм с цифрова ТВ.

- Сега съм решил да си взема Филипс 42" някъде около 1400лв беше .[list=]Моите проучвания показаха ,че съдържанието на повечето ТВ е идентично .
Един въпрос само..
Достатъчно ли ти е голян холът за да взимаш дори ! 40"+
За апартамент,дори бих казал и голямо помещение,но все пак апартаментно! 32' е най-добрият вариант,всичко друго е ненужно изхвърляне! (според мен)
В къщата ни ! ...къща !!! с доста голяма (не огромна но..) всекидневна естествено е 40" BRAVIA. Може и още по-голям,но няма никакъв смисъл!40"ката я гледам от ..сигурно 5 метра,не знам точно колко и е перфектния телевизор
Ако го взимаш за апартамент с нормален размер всекидневна личното ми мнение е 32"
Сони BRAVIA 1250лв съм харесал един модел
ПС Сега като гледам другите мнения-как ще взимате 42" бре!?
Нещо да не бъркаме размерите?!?! 42 инча за 1400 лв?!
Какъв е този филм? Това да не е някакъв Нео или от сорта наистина
40" струваше 2хил ++
Достатъчно ли ти е голян холът за да взимаш дори ! 40"+

За апартамент,дори бих казал и голямо помещение,но все пак апартаментно! 32' е най-добрият вариант,всичко друго е ненужно изхвърляне! (според мен)
В къщата ни ! ...къща !!! с доста голяма (не огромна но..) всекидневна естествено е 40" BRAVIA. Може и още по-голям,но няма никакъв смисъл!40"ката я гледам от ..сигурно 5 метра,не знам точно колко и е перфектния телевизор

Ако го взимаш за апартамент с нормален размер всекидневна личното ми мнение е 32"

ПС Сега като гледам другите мнения-как ще взимате 42" бре!?

40" струваше 2хил ++
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Явно бъркаме с размера
Така като гледам на снимката и мога да преценя 'на око' като се има предвид че като цяло НИЩО НЕ РАЗБИРАМ!!! ...това в магазина го водят 32'
(и за нормален апартамент-това е правилният размер) Сега кой крив,кой прав-няма значение особено.Нашето (40") е доста по-големичко от това 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Evelin Cotsev написа:сони колега , сониако не ти се дават пари за сони , взимаш самсунг
абсолютно точно казано, а само да допълня ако ти се дават много пари Pioneer

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
мисля че и това звучи добре
http://www.technopolis.bg/promo/sony/
http://www.technopolis.bg/promo/sony/
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
сони и самсунг си произвеждат сами панелите , за разлика от повечето фирми , даже го правят в общи заводи заради високата им цена.
It`s party time !
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Slavi_m написа:Един въпрос само..
Достатъчно ли ти е голян холът за да взимаш дори ! 40"+![]()
хахахаха, няма такова нещо !!! Някаква всеобща заблуда има около това, че не можело да се гледа голям телевизор в по-малко помещение! Вижда си се прекрасно, повярвай, колкото по-голям вземеш, толкова ще си по-доволен. И аз имах някакви притеснения едно време! Не е така! 42 инча даже ми е малък вече! В 25 кв.м хол.
Колега, ето това е телевизора. 80 гига памет хард диск, два тунера !Отиваш да пуснеш една вода и си изпуснал гола / на Левски!/, или катастрофата по Формула едно... Връщаш се и ... връщаш назад...Опаа - Гонзо бил! Или пък тряя да си сипеш едно питиенце и натискаш пауза... И още разни джужавки... Цената му е добра! До скоро / сега не знам/ това беше едниствение телевизор с този размер с памет и такива функции. Някаква награда беше печелил този модел, ма не си спомням каква точно...Минус, не можеш да прехвърляш записани на него неща на външен носител / май 36 часа можеше да записва/. Нормално.
http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09025221
А пък... имаше скоро тема за Уолпейпъри... е ТЕ това е верно УОЛ !

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Идеята е точно за домашно кино и за да останат пари за него намалих желаните 42 инча до 37.
Хола ми е 22 кв.м. Ще се гледа от към 3-4,5м. зависи дали ще съм на дивана или от масата.
Държа да е черен,по възможност матов.Това модерното сега лъскаво черно изглежда адски евтино,а и си личат яко дефектите на кутиите.
Важно е да няма отражения,антирефлексен май се казва и последно 100 херца доколкото подразбрах са важни да ги има.
Ще се пуска Булсатком и филми от компютъра х264.
Хола ми е 22 кв.м. Ще се гледа от към 3-4,5м. зависи дали ще съм на дивана или от масата.
Държа да е черен,по възможност матов.Това модерното сега лъскаво черно изглежда адски евтино,а и си личат яко дефектите на кутиите.
Важно е да няма отражения,антирефлексен май се казва и последно 100 херца доколкото подразбрах са важни да ги има.
Последна промяна NeoPrint на 28 Ное 2008, 14:02, променена общо 1 път
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Колега виж във каталога на Техномаркет са пуснали 40А615 на промоция.... Цената е 1600лв .... Аз съм с такъв телевизор и го взех за около 2000лв мисля... Много е добър ще останеш страшно доволен...Има си всичко от което имаш нужда а и от което нямаш ... Контраста му е супер 30 000 което е добре... Аз бих го взел без да се замислям... Дори мисля да се обадя на нашите да го вземат за спалнята...
Дори ти подаряват и фото рамка с телевизора...
Дори ти подаряват и фото рамка с телевизора...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
NeoPrint написа:Идеята е точно за домашно кино и за да останат пари за него намалих желаните 42 инча до 37.
Ти си предценяваш възможностите, и пак казвам за филми и изобщо 42 инча е по-добрия размер! Това лъскавото по рамката и на мен не ми беше любимо, но човек понякога прави компромиси. Отражения няма никакви, некаква прах не полепва, което е супер странно... А онези функции със запис, пауза и връщане по сто пъти на едно нещо нямаш идея колко са готини. А с цифровите телевизии с тези телевизори Темата е доста дълга... За херцове, харектеристики, резолюции нищо не мога да кажа... Ма през компа... прогледнах направо, няма такова качество

- klintan66
- старши ентусиаст
-
Slavi_m написа:Явно бъркаме с размераТака като гледам на снимката и мога да преценя 'на око' като се има предвид че като цяло НИЩО НЕ РАЗБИРАМ!!! ...това в магазина го водят 32'
(и за нормален апартамент-това е правилният размер) Сега кой крив,кой прав-няма значение особено.Нашето (40") е доста по-големичко от това

- Сега научих ,че някои модели на Сони хващат цифрова тв от нашия кабелен оператор без таксичка

Последна промяна klintan66 на 28 Ное 2008, 14:46, променена общо 1 път
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5