Навигация ГАРМИН
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Навигация ГАРМИН
Колеги чувам доста положителни мнения за тези "устройства". И съм решил и аз да си вдигна "екстрите" като си взема един ГАРМИН.
Кой модел бихте ми препоръчали (знам че тия от 800-1000 лв. са най-добрите), но не ми се дават толкова пари. Тия от 300-400 лв. вършат ли работа. Подробни ли са картите на извънградската мрежа в БГ. Знам че за градовете само София, Пловдив и другите по-големи са вкарани.
Също така тези дето са с БГ карти дали имат и такива на Европа и доколко са подробни те. Въобще може ли с такова чудо да се оправиш при пътуване в чужбина
ПП: от техномаркет ли да си я купя или от друго място
Кой модел бихте ми препоръчали (знам че тия от 800-1000 лв. са най-добрите), но не ми се дават толкова пари. Тия от 300-400 лв. вършат ли работа. Подробни ли са картите на извънградската мрежа в БГ. Знам че за градовете само София, Пловдив и другите по-големи са вкарани.
Също така тези дето са с БГ карти дали имат и такива на Европа и доколко са подробни те. Въобще може ли с такова чудо да се оправиш при пътуване в чужбина

ПП: от техномаркет ли да си я купя или от друго място

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
От половин година съм с Гармин W250 и съм ного доволен! Има подробни карти на цяла България,дори и на селата и междуселските пътища!
http://www.garmin.bg/?s=5&i=49
http://www.garmin.bg/?s=5&i=49
Последна промяна POL_Starshi на 28 Ное 2008, 16:41, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Навигация ГАРМИН
тия дето са от 200 нагоре трябва да имат карат на европа,на самата картонена кутия на апартчето ,с която го купуваш,има обозначени дъжавите с покритие,и коя с какво е-детайлно или не.моят съвет е ,преди да си купиш нисък клас гармин,виж какви офертички има на навигон.Иначе ,като изключим Сърбия,гарминчето покрива останалата част на европа ,поне с последния ъпдейт.А иначе с гармин ти се полага безплатен ъпдейт от сайта,или безплатно ти изпращат диск с негоkriso85 написа:Също така тези дето са с БГ карти дали имат и такива на Европа и доколко са подробни те. Въобще може ли с такова чудо да се оправиш при пътуване в чужбина

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Гармин ще е.
После ще хода да до техномаркет да си я купя
После ще хода да до техномаркет да си я купя

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Аз сложих garmin на телефона. Не се сещам точно името на картата, но търси тази, правена от българска фирма и ще е много подробна. Картите на България, които влизат в разни комплекти за източна Европа са жалка гледка. Колега си купи gps garmin, доплати си за българската карта и две години ще получава безплатни ъпдейти.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Нещо гледам тия от ниските класове или са с карта на БГ или с на Европа.
Две в едно няма
Има ли фрее-карти на Европа
Две в едно няма
Има ли фрее-карти на Европа

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Аз съм с Гармин 765TFM, има добра карта на България, в София се оправя доста добре. Тествал съм го и в голяма част от Европа и досега не е сгрешил. Не мога да кажа нищо лошо за този модел 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Garmin W250 + карта на Геотрейд.
Нямам никакви оплаквания освен това, че гарминчето не помни маршрути, но пък това си го знаех, когато го купувах.
Нямам никакви оплаквания освен това, че гарминчето не помни маршрути, но пък това си го знаех, когато го купувах.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
как да не помни?someone написа: че гарминчето не помни маршрути, но пък това си го знаех, когато го купувах.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Да не пускам отделна тема, понеже тъй или иначе се пита за устройство и гледам , че някои го дадоха като идея, дайте идея за телефонче, което би се справило с навигацията - гармин, или друга българска и европейска карта. Кажете, че отдавна го изтървах този пазар а влезнаха и много китайци и всекакви в него.
Търси се по - бюджетен вариант... Телефонът ми е работен, не държиме нито на камерата, нито резолюцията да му е повече от на компютъра... Тъч скрийновете яко ме изнервят, така и не можах да свикна с тъчпада на лаптопите при положение че постоянно съм на компютър...
Търси се по - бюджетен вариант... Телефонът ми е работен, не държиме нито на камерата, нито резолюцията да му е повече от на компютъра... Тъч скрийновете яко ме изнервят, така и не можах да свикна с тъчпада на лаптопите при положение че постоянно съм на компютър...
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
не сикупувай телефон с навигация, аз две HP-та си купих 6515 с 6915 и двете се развалиха, накрая си купих гармин и е 100 пъти по-удобен от телефоните, изобщо не може да се сравнява, а гармина ми е най- евтиния nuvi 200

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е да, ама... Поне ще е навсякъде с мен? Даже и пеша...
Имам приятели, имат телефон с навигация и са доволни?
Ти от какво точно не си доволен? От това, че телефонът се е развалил?
Това от навигацията ли смяташ, че е ?
Поздрави!
Имам приятели, имат телефон с навигация и са доволни?
Ти от какво точно не си доволен? От това, че телефонът се е развалил?
Това от навигацията ли смяташ, че е ?
Поздрави!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
© написа:всеки симбиан телефон с гпс може да работи гармин хт
картите са си тези на гармин

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3