малко смях

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

малко смях

Мнение от ati » 20 Дек 2004, 20:30

никога не е излишен :D
Та имам си аз една сива стрела :mhihi: на име "съпругата" (защото все такива номера mи погажда - ако не й обръщам внимание се сърди яко, ако пък й обръна повече от необходимото и се разглезва)...
Та тази сива стрела :mhihi: е от 7 седмици в бокса, защото като млада, 21-годишна девойка, в разцвета на младостта и силите си въобще не пести от тъй скъпоценната за мен течност, наречена бензин - къде 20, къде 21 в града. Та решихме - не може така, малко трябва да падне. След много чакане се доредихмедо един много прехвален сервиз на Сливница (за него ще пиша в сервизи и резервни части). След 10 дни престой там вземам колата с уверението - всичко ток и полупроводник.
Още първата вечер установявам - няма високи. Решавам, че това е цената за оправянето й. На втория ден забелязвам разхода, който вече не е 21 литра, а 22:) Бре, тия къде са я гледали в деколтето моята девойка, какво са въртяли - ма ей на, 22. Оставям я ядосан пред нас (като преди това я понатупах по таблото, добре, че не е малка, та нищо й нема). Колегата Маусс от работата без мое знание се обадил и нашокал по телефона ряпата на собственика на сервиза и само ми взе ключовете и документите, да я закара той, защото аз не исках да ги видя повече (за справка - преди да я дам да ми я бъзоката майстори ми даваше 10 в града, питайте ме защо ми трябваше да я давам, за да я прегледат преди зимата дали всичко е ок - така я прегледаха).И моята съпруга сърдита - не дала да я запалят на собствен акумулатор, дори почти успяла да задуши работещ автомобил, който дава ток, скъсала едно въже, докато я теглили да запали - ма тя си е такава, с характер. Закарали я някак. Уверения, извинения и два дни по-късно - вземи си колата. Хммммм, мисля си. Работи....върви (направо хвърчи :mhihi: ), но мен ме гъделичка нещо - не може така без бой да се е дала....
И карам....карам... и си знам - 10 лв са ми около 50 км.... Е да, ама в събота стигнаха за точно 36 км и аз реших да сметна колко аджеба сипвам в таз кола (представяте ли си - взех си колата от сервиз с идеята, че всичко е наред и въобще не сметнах колко ми харчи, а може би бях свикнал вече с изваждането на такива суми за придвижване). И като сметнах, че новия разход е вече 24 литра само я заключих и продължих с приятел нататък.
Помина ми малко гнева и реших да си я прибера, но тя още ми се сърди - не иска да запали, дори с работещ дизелов автомобил като токо-подаващ - ни през акумулатор, ни директно - явно толкова е изтощен, че дава зверско съпротивление, пък може и друго да е. Въжето вече не ставаше за нищо, та и с дърпане не стана :arrow: взех си ценните неща от нея и я оставих някъде из града.
Това беше предисторията, другото е, което ми хрумна сега:
ами ако е паркирана в забранена за паркиране зона и ми я вдигнат :?:
Нямам време кога да се занимавам с нея преди петък и си представете следната сценка:
Вие сте човека на бутката на паркинги и гаражи, при когото се плаща. Идва един тип ати, който си иска сивото БМВ. И вие казвате - такса вдигане - 32 лв + по 2 лв на час престой = 150 лв (примерно).
Вариантите са два:
1."Ми задръжте рестото, дайте ми само купето" :mhihi:
2. Плащам ви и вие виждате как ати мъкне един корабен акумулатор, за да запали, плюс една голяма, пълна до горе туба бензин, която да стигне точно колкото да подкачи бензин и да излезе от гаража. В мига, в който запали колата, задното гърне, което отново беше изплюто (не ги обича тез безопасни средста за секс моята :mhihi: ) преди месец, та задното гърне с трясък се стоварва върху паркинга, ехтенето му продължава да кънти заедно с неравномерния ход на 4 - цилиндровия двигател, а на излизане от паркинга виждате надписа на багажника - "BMW - Driving Pleasure" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Дек 2004, 21:30

:mhihi: човече,нямаш късмет с тези автомобили ... може пък в друго да ти върви :D очаквам следващото ти BMW да е някое изтерзано Е36,както си ги подкарал от долу нагоре :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 20 Дек 2004, 21:45

Защо ли искрено се съмнявам някога Ати да притежава Е36????? :D :winky: :P Аз него го виждам само в БМВ, произведено преди '90-те години на миналия век. :D Дано само тоя пословичен карък попремине вече, защото наистина е доста брутален... :(

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Дек 2004, 22:31

Ati, след нова година съм малко по фрии ... ще ми оставиш тенекиената ти съпруга да я превъзпитам и да видиш колко ще харчи после и дали ще ти дава проблеми ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 20 Дек 2004, 23:10

Ати брато плаче ми се като ти чета писаниците.Толко мерак за БМВ,ама толко мерак и хоп Е-21ца в рацете ти.И кво 2 дена радост и МЪКА....мина не мина хоп Ати в Е-30ка пак кеф,даже и музика има,ама тя дарак,четри цилиндара,нищо нестава от нея,за кво я взе не ми стана ясно и пак МЪЪКА,МЪКА,БОЖЕ КОЛКО МЪКА......и дизел да ти дава ток МЪЪЪЪЪЪЪКА боже колко.........слушаи АТИ даваи тея двете за скрап (има кои да ги вземе)пести(не от закуските)а от БЕНЗИН една зима и пролетта си вземи хубава Е-30ка с шест в редичка и пеи сарце нема да се занимаваш с сервизи и т.н. аре стегни се :evil:
Дано се вразумиш
Опитаи смъртта но не умираи

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Дек 2004, 1:35

Абе казал съм го аз, че БМВ започва от М30 нагоре, та в тоз ред на мисли Ати дай ми е21цата а аз ти давам един скромен М30 Б25. :lol: Качваш си го в е30ката, малко центровки и диагностика, идвамата знам къде се прави таз процедура и се радваш на живота докато не и скъсаш прашките на съпругата.

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 21 Дек 2004, 7:36

ААААА, Ати да знаеш не е честно това! Как пък все на теб ще се случи? Няма ли най-накрая и ти да случиш на кола?
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 21 Дек 2004, 8:58

АТИ как може толкова мъка на този свят ... :mhihi:
Дейба преди 1 год. съседа искаше да се оттърве от неговата Е30 89 год. в ИДЕАЛНО състояние, даже даваше 100 ЕУР на този дето я вземе (това не можеш да го разбереш щото не живееш тук :lol:) ... питах изцяла България и никой не го искаше тоя шрот .... сега като си помисля какъв хубав коледен подарък за тебе съм изпуснал ... :uups:
ама здраве да е ...

Аватар

Мнение от ati » 21 Дек 2004, 10:28

CheGevara написа:(това не можеш да го разбереш щото не живееш тук :lol:) ......

:mhihi:
ми и това е вариант между другото, по-добре да й платя митото и да си карам шрота :D

Аватар

Мнение от ati » 21 Дек 2004, 10:30

!!Asen_X написа:Ati, след нова година съм малко по фрии ... ще ми оставиш тенекиената ти съпруга да я превъзпитам и да видиш колко ще харчи после и дали ще ти дава проблеми ;)

ако обещаеш да не я върнеш :mhihi:
BMW323i написа:А......и дизел да ти дава ток МЪЪЪЪЪЪЪКА боже колко.........

е от това ми е най-мъка :D
Един написа:ААААА, Ати да знаеш не е честно това! Как пък все на теб ще се случи? Няма ли най-накрая и ти да случиш на кола?

аз карам нещо като О'боже на БМВ-тата - за да нямате ядове вие с вашите БМВ-та всичко се изсипва върху мен (това е по идея на О'Боже на махмурлука от "дядо прас" на Тери Пратчет) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 21 Дек 2004, 11:25

ати фани си манекенка пич
по ефтино ша ти излезе пък
и удоволствието може да е
малко по-голямо :mhihi: :mhihi:

иначе хубавите работи стават бавно
ма това едва ли ще те утеши та за това
ще ти кажа "От де я намери таз барака бе
сине майчин..." :mhihi:
Не сериозно се чудя защо я взе таз кола,
ма както и да е, може да не знам много
неща и да те обидя с мойте думи, за това
ще ти пожелая само да не си изпуснеш някъде
ентусиазма щото тогава лошо...
Мислиш ли че щеше да ти е забавно ако караше
някоя дубълве124 дизел дето пали по-добре
от руски танк при минус 200градуса и шасито
е свалено направо от немския Тигър...
Мислиш ли че щеше да имаш с какво да се
похвалиш на форума тогава, че колата ти
пали редовно и харчи малко, мислиш ли
че тогава щяхме да слушаме такива приятно
разказани историй от твоя милост и щеше
да ни караш да се замисляме над толкова много
неща!!!
аз не мисля да ти кажа!!!
Само ентусиазъм да има братче... само
ентусиазъм, то на един гол ентусиазъм
не се живее, знаеш, аз също нямам право
да говоря така все пак, моята кола е от др.
време, но и тя синьо-бяло сърце носи...
ма много се отплеснах да ти кажа ае стига...
Само искам да знаеш, че след всички гадости
идват много хубави моменти и обратно, за това
не се тревожи, някой ден неизбежно ще се качиш
в Е30 М3 ево с 2 турбини, но само ентусиазъм
да има ;) :idea: :!:

благодаря ти за хубавата история :idea: :!: ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Назад към Извън Темата