Цирка, наречен Дежурен ПТП в КАТ
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
мен лично Армеец ми признаха две щети на пракинг без Протокол
съжалявам за случилото ти се но искам да те питам какво трябва да направя ако имам застраховка Армеец оставя колата на паркинга и някои ми смаже калника трябва ли да обикалям по КАТ или ще ми платят щетата без протокол

благодаря предварително

Последна промяна nikol78 на 03 Дек 2008, 23:14, променена общо 1 път
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
A в моята тема двама души ме попитаха за какво съм викал КАТ. ТЕ ЗАТОВА ги виках.....
.И да ,Армеец задължително искат протокол при такива щети....А за оглед чакането пак не е никак малко...

nikol78 написа:мен лично Армеец ми признаха две щети на пракинг без Протокол
съжалявам за случилото ти се но искам да те питам какво трябва да направя ако имам застраховка Армеец оставя колата на паркинга и някои ми смаже калника трябва ли да обикалям по КАТ или ще ми платят щетата без протокол![]()
благодаря предварително
Имах такъв случай, без протокол от КАТ минах в Армеец без проблеми. 2 пъти. (Незнам само дали колегата gazzzar е помогнал или си е така :> )
а по темата
миналата седмица 3-но ПТП, 8:20 вечерта. Около час ни трябваше да се свържем по телефона и общо чакахме близо 4 часа да дойде патрул за протоколите.
Единия беше чужденец и съвсем уместно попита, а какво става ако някой умира....?
Абе твойто нищо не ееееееееее ... !!! Когато бяха големите опашки за регистрацията,редя си се аз към 2 през ноща заставам на пост и около 5 следобяд на другия ден съм на канала,ама нещеш ли взеха че ми заключиха колата...Само дето седях сумати време по опашки...А да не тръгвам да обяснявам после какъв цирк става докато ми пуснат колата,няма друга такава държава,за това избягах братя...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ozir1S написа:Аз ли съм единствения късметлия - неделя щета-понеделник протокол, застрахователи-вторник оглед![]()
Mиии,аз съм по-голям явно..

Едит:Току що в новините на сутрешния блок по БТВ казаха ,че има проблеми в главния сървър на КАТ и ще бъде затруднено обслужването на гишетата за вземане на книжки и регистрация на МПС.От КАТ умоляват,ако не Ви е спешно да не използвате услугите им днес...

Цирка е пълен!!!!

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Брат ми вчера го ударил някакъв пич със син пасат и бил с униформа (полицейска) и тръгнал да се чупи, при което брат ми го настига спират да се разберат и кво става оня вика на ти ГСМ-а ето номера на колата аз бързам за родителска среща :ОО. И си тръгнал човека се едно нищо не станало, което можеби е доста голяма грешка за него защото 100% ще му вземат книжката и може да го издуха повече понеже вуйчо ми е военен прокурор и ми каза, че ако пробва да хитрува, ще му се стъжни. Та щетите не са кой знае колко големи то даже не са никакви в сравнение с твойта, но самата постъпка не е редна особенно за представител на реда.
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
минал съм от там, преди 2-3 месеца, съдейки по снимките, нищо не се е променило, нито мазния кариран лист закрепен, на оградата нито трабанта кош за боклук, нито организацията на работа на отегчения чичко-милиционер.
с тази разлика, че аз като се записах сутринта в 10 под номер 30, успях да мина на обяд същия ден, просто много хора, както колежката се е отказала първия ден да чака, се изнервят и в един момент си бият камшика, ако имаш цял ден за губене - можеш да свършиш работа, иначе мъка.
булгаристан ко да праим.
с тази разлика, че аз като се записах сутринта в 10 под номер 30, успях да мина на обяд същия ден, просто много хора, както колежката се е отказала първия ден да чака, се изнервят и в един момент си бият камшика, ако имаш цял ден за губене - можеш да свършиш работа, иначе мъка.

булгаристан ко да праим.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Мдаааа....гнусния, гаден, проклет булгаристан...дано потъне вдън земя....Тия лайновози от КАт сичките в трудов лагер трее да се пратат....ина4е обикалят там разни играчи-и пич, искаш ли да ти съвршим работата набързо без да кесиш тука, искам бе брат-ми 100 лева.....е ми щом нема да виса и ше я свършите как трее....и верно вършат я и не чакаш, и даже номера ти го носят извън сградата дето слагат номерата и извън КАТ въобще, и не чакаш, и не се занимаваш...ма тука само така стават нещата и НИКОГА нема да се оправи таа мръсна помийна яма наречена българиУя....Вичо брат прав си....какво правиме тука още-ми бавиме се ше ти кажа, бавиме се...........
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Всичко може много лесно да се оправи,само ако ги разпределят постановления-мостановления,книжки-мишки и сякви други бюрокращини по общините,а КАТ(КОНТРОЛ ПО АВТОТРАНСПОРТА) се занимава само с така наречения "КОНТРОЛ".Тогава обаче няма да могат да прибират толкова много кинти и да не вършат никаква работа,щото в тая объркана нация най-модерно е да си душманин,да се праиш на мутра или кука(то май вече са синоними)!Много жалка картина(в кафяв цвят)....... 

от свинята лебед не става...
Добре де, треа да има и неква интрига в тоя живот. Аз си отивам за постановление, взех си вестник предварително, взех си кафенце, седнах си на столенце, че и плазмичка ми турили да си зяпам. По едно време са прииба системата за повикване и почнаха лелките да викат през шубера и ко, за 40 минути свърших раота, а отидох у 8.30ч, са пак треа хода да си плата единия акт, и па ше ида у 8.30 и готово
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Re: Цирка, наречен Дежурен ПТП в КАТ
Apassionata написа:Понеже ми е много прясно и понеже няма такъв абсурд![]()
нали ти казах в О'Шипка ,че е такава практиката там.ти пак бързо си минала, аз три дена висях там, накрая бях готов да вляза в затвора ако ме върне още веднъж фуражката.важното е ,че си се оправила.дайвай да правиме колата, че идва хубаво време

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
лошрайдър написа:явно съм бил късметлия последния път, отидох по обед към 1 и за наказателното постановление чаках на опашка само 20тина минути![]()
.. а към авторката.. не става ли направо при застрахователите с "блъснаха ме пред блока/офиса/квот да е", не знам при армеец как е
Не става и аз съм ги чакал доста време след преземяване в една маскирана дупка!
Сладури голем са в тая система, някой от тях са в постояна ерекция и самомнение на армейски Генерал!

В кат бъка от безмозъчни същества, от април не съм си виждал талона, а в кат съм ходил над десет пъти, за това тази година!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
nikol78 написа:мен лично Армеец ми признаха две щети на пракинг без Протокол
съжалявам за случилото ти се но искам да те питам какво трябва да направя ако имам застраховка Армеец оставя колата на паркинга и някои ми смаже калника трябва ли да обикалям по КАТ или ще ми платят щетата без протокол![]()
благодаря предварително
Две щети ми минаха без протокол, леко надрана броня и леко надрана и малко хлътнала врата / от майсторско паркиране де/ ... Но при такива сериозни щети, задължително искат протокол. Аз си звъннах на Агента и това каза. Освен това, както някой колега беше казал скоро... при САМОКАТАСТРОФА... / ОК, и за бисер става, но е такъв термина/ наистина в Армеец дойде втори човек да гледа, специалист по Измами ... Улегнал побелял 50 годишен мъж с много приятно излъчване... На мен ми беше ясно какъв е, но се направих на луда и го питам - според вас тоя капак може ли да се изчука. И той, аз не съм по тази част, викам, а по коя част сте, ами по тази как е станало... Викам, ако трябва да разказвам... Той мълчи и чете какво съм писала. На калника имаше нещо жълто което не съвсем отблизо приличаше на ръжда, та се загледа Мъжа и го пипна даже - кора от дърво, и се хили - и вика - ей там даже боровнките си седят. Викам това е глок май

Ааа, и още нещо много важно, което ми каза и КАТа джията : ПРИ ИНЦИДЕНТ ПРИ КАРАНЕ С ИЗТЕКЪЛ АКТ застрахователите не знам дали съвсем отказват да плащат, но става голям проблем. На мен на новия ми акт пишеше че имам стар, и чичката ме попита от кога е, той не беше изтекъл, ма не знам дали проверяват. И вика за какво е, викам, работа на Раковска, Паяци има все още...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ozir1S написа:Аз ли съм единствения късметлия - неделя щета-понеделник протокол, застрахователи-вторник оглед![]()
Не си

Фирма КАТ си бало мамата, а в каква мизерия се чака и кви са условията, сигурно и Бангладеш няма подобно чудо.

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3