Малко помощ за първото ми БМВ Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
///Milen_bmw написа:Видиш ли ръжда, бягай далече, и с тва 1.6 няма да научиш нищо, освен защо щрака
Да ве мойта я карам 10000 км без никъв проблем и ми харчи 8 л в града. И сложих 15-ки джанти отпред и 14 отзад и немога да я спра да се върти. Верно че и големия мотор си е гот ама 16ката не е за подценяване

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Не знам с тия 15ки как ти е, но аз приблизително месец я карах на 16ки отпред и 14ки отзад, че такива имах за търкане, но сега като съм с 14х4 колата е доста по-стабилна, не по-стабилна от с х4 16ки но не мисля, че е добра идея така да я караш ако я пързаляш, само за донъти става иначе ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- KASAPA
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Детайли за колата: M44
Колеги днес ходих да гледам колите . Добре че не пойсках помощ някой да дойде да ги види щеше да ме претрепа че го занимавам с невероятни курници.
Отивам да гледам 1 вото - палят го с ток праговете лом задните вежди сменяни не боядисани както трябва седалката шофиорската отстрани и на гъза скъсана ама много централното не бачка задните не се отварят предната шофиорска нито се откючва нито заключва . Палиш я и обортомера не работи и както си стойш на място натискаш спирачката и светла лампата за маслото и др. крушки брони изподрани боя надрана луда работа. Аз седя и направо се счупвам да се хиля какъв боклук гледам а продавача си мисли че ми харесва много колата и ми обяснява че колата има стойност дребни забележки всичко се правело на супер цена съм щял да я взема и т.н
Втората горе долу същата . Направо съм учуден ккави хора има да продават скрап за коли !!
Нервирах се доста и срам не срам се обадих на един мой колега от УНСС който доставя скъпи коли за водещи автоборси в България и има собствена борса в Мюлхен .Срам ме беше че той се занимава с луксозни коли нови аз му се обаждам за старичко БМВ момчето ми отговори веднага и се зае без да мисли с което ми показа че е готин пич и приятел . Зае се да ми намери читава и хубава кола като при мен нещата стоят да има хубаво купе и интериор и сток състояние . Не се интересувам с какъв двигател е само да не е дизел и автоматик .
Та момчето ще ми праща снимки на коли и аз ще ги слагам тук за да видим коя коло ще взема

Отивам да гледам 1 вото - палят го с ток праговете лом задните вежди сменяни не боядисани както трябва седалката шофиорската отстрани и на гъза скъсана ама много централното не бачка задните не се отварят предната шофиорска нито се откючва нито заключва . Палиш я и обортомера не работи и както си стойш на място натискаш спирачката и светла лампата за маслото и др. крушки брони изподрани боя надрана луда работа. Аз седя и направо се счупвам да се хиля какъв боклук гледам а продавача си мисли че ми харесва много колата и ми обяснява че колата има стойност дребни забележки всичко се правело на супер цена съм щял да я взема и т.н
Втората горе долу същата . Направо съм учуден ккави хора има да продават скрап за коли !!
Нервирах се доста и срам не срам се обадих на един мой колега от УНСС който доставя скъпи коли за водещи автоборси в България и има собствена борса в Мюлхен .Срам ме беше че той се занимава с луксозни коли нови аз му се обаждам за старичко БМВ момчето ми отговори веднага и се зае без да мисли с което ми показа че е готин пич и приятел . Зае се да ми намери читава и хубава кола като при мен нещата стоят да има хубаво купе и интериор и сток състояние . Не се интересувам с какъв двигател е само да не е дизел и автоматик .
Та момчето ще ми праща снимки на коли и аз ще ги слагам тук за да видим коя коло ще взема

kasapa
- KASAPA
- Потребител
-
DonBonbon написа:Кажи на момчето да пусне тема за колите, които ти е намерил.
А като завършите и двамата УНСС, да пуснете по една тема всеки.
Може да послужат на хората, които следват инженерни специалности за дипломни работи.
А на тия, дето следват психология - също за дипломни работи.
Нещо не те разбрах

Струва ми се че нещо се заяждаш кви дипломи кви инженери кви психологий

Или стана сутринта лъсна си москвича на чичати пък реши да влезеш в форума на БМВ та да си помечтаеш а !!

kasapa
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Аз точно така направих (преди да отида на работа)KASAPA написа:
Или стана сутринта лъсна си москвича на чичати пък реши да влезеш в форума на БМВ та да си помечтаеш а !!Да напишеш някоя друга глупост и си мислиш че си голямата баварка а
![]()

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
KASAPA написа:DonBonbon написа:...
Нещо не те разбрах![]()
Струва ми се че нещо се заяждаш кви дипломи кви инженери кви психологийКакво искаш да кажеш
![]()
Или стана сутринта лъсна си москвича на чичати пък реши да влезеш в форума на БМВ та да си помечтаеш а !!Да напишеш някоя друга глупост и си мислиш че си голямата баварка а
![]()
Баце, станах сутринта, лъснах си ... москвича...

И знаеш ли кое ми дава увереност да го правя всеки ден? Теми като твоята. И разсъждения като твоите...
Та да ти кажа... утре ще стана, ще лъсна моссквича

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
личните обиди на лични съобщения... моля!
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- KASAPA
- Потребител
-
DonBonbon ах сам си признаваш че си селски тарикат !
Моля те да ми обясниш какво те дразни в темите ми и в размишленията ми
Пустал съм тема в която съм помолил хората да ми помогнат за определената кола и модел всички изказаха мнения по темата и ми дадоха добри познания .
А ти хем с инфо не помагащ или пък да кажеш къв е проблема на темата а веднага пускаш неадекватни и заядливи мнения
какво да ти кажа нещо си комлексирано момче
Няма лошо шушомиги трябва да има
Разгледах постовете ти и видях навсякъде дразниш и се заяждаш с хората нямаш едно нормално мнение все някой ти е накриво ( вижте му мненията да добиете представа ) което ми подсказва че си МЪРША !
Мършичко не отговаряй а се покрий !
Моля те да ми обясниш какво те дразни в темите ми и в размишленията ми

А ти хем с инфо не помагащ или пък да кажеш къв е проблема на темата а веднага пускаш неадекватни и заядливи мнения

Разгледах постовете ти и видях навсякъде дразниш и се заяждаш с хората нямаш едно нормално мнение все някой ти е накриво ( вижте му мненията да добиете представа ) което ми подсказва че си МЪРША !
Мършичко не отговаряй а се покрий !
kasapa
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Кажи ако не е тайна за кви пари си щел да ги земеш тия зле е30-ки?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KASAPA
- Потребител
-
Re: е30
KPETEH написа:Кажи ако не е тайна за кви пари си щел да ги земеш тия зле е30-ки?
3000 лв 316 89г . Попринцип няма проблем да дам до 5000 лв но да е кола а не скрап.
Вече съм дал заявка да ми се търси кола в Германия такаче ще почакам нещо запазено да се намери
kasapa
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Re: е30
KASAPA написа:KPETEH написа:Кажи ако не е тайна за кви пари си щел да ги земеш тия зле е30-ки?
3000 лв 316 89г . Попринцип няма проблем да дам до 5000 лв но да е кола а не скрап.
Вече съм дал заявка да ми се търси кола в Германия такаче ще почакам нещо запазено да се намери
за 3к. би трябвало да има бая читави 16-ки

- KASAPA
- Потребител
-
Няма човек нищо нито за 3 нито повече . Хубавите хората си ги пазят и с право ! Готини бързи здрави лесни за подръжка стилни 

kasapa
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3