СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!! Моля всеки да прочете!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
а е добреде по тоя логика за да сабират само 0 минус озна4ава 4е моми4ето е 0 минус защото само 0 минус зима от 0минус и от никоия друга ако моми4ето е друга кръвна група си4ките тука дето сме с 0 плус можеме да дадеме да и преливат 

dizelboy написа:а е добреде по тоя логика за да сабират само 0 минус озна4ава 4е моми4ето е 0 минус защото само 0 минус зима от 0минус и от никоия друга ако моми4ето е друга кръвна група си4ките тука дето сме с 0 плус можеме да дадеме да и преливат
ъх
прочети ЦЯЛАТА тема
Съгласили са се да приемат и от други групи!
Друг е въпроса, че в момента няма нужда.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
с разрешението на Лекс ,публикувам инфото за момичето от ЛСто ми до него...
"колега,вчера и днес се чухме с твойта позната и ситуацията е следната:
аз по един или друг начин имам работа и хора в пирогов и днес бях цял ден там - говориха два пъти с клиниката и отделно секретарката ходи да види на място ,за да им е ясно ,че са заинтересовани от момичетата...! та всичко ,което вече е направено е направено-няма нужда от кръв ,а познатата ти носи албумина. и двете вече имат реакции ,като катя е по-добре и реагира и с крака и ръце,а александра само с уста. нейното положение е по-сериозно и по-опасно. от тук нататък са ги изключили от лекарствата за поддържане в кома и трябва самите организми да се настроят и да излязат. почти е сигурно ,че това няма да се случи до следващата сряда поне за александра. хубавото е ,че след двете операции няма нов разлив в мозъка и няма нов хематом ,така че тва е положителен знак ,че са минали добре. за съжаление няма гаранции какво ще се случи от тук нататък и само силен организъм и добре реагиращ ще я извади от комата и ще се тръгне към възстановяване.
разбрах ,че има задействани и други хора да се интересуват там и каквото е нужно се прави. аз имам доста работа в пирогов и следващите дни и ще следя ситуацията и отделно ще се обаждат от най-високо ниво ,за да не се отпускат да ги обгрижват.
тва е от мен-утре с меги пак ще се чуем и ще и кажа каквото мога...
поздрави,иво"
"колега,вчера и днес се чухме с твойта позната и ситуацията е следната:
аз по един или друг начин имам работа и хора в пирогов и днес бях цял ден там - говориха два пъти с клиниката и отделно секретарката ходи да види на място ,за да им е ясно ,че са заинтересовани от момичетата...! та всичко ,което вече е направено е направено-няма нужда от кръв ,а познатата ти носи албумина. и двете вече имат реакции ,като катя е по-добре и реагира и с крака и ръце,а александра само с уста. нейното положение е по-сериозно и по-опасно. от тук нататък са ги изключили от лекарствата за поддържане в кома и трябва самите организми да се настроят и да излязат. почти е сигурно ,че това няма да се случи до следващата сряда поне за александра. хубавото е ,че след двете операции няма нов разлив в мозъка и няма нов хематом ,така че тва е положителен знак ,че са минали добре. за съжаление няма гаранции какво ще се случи от тук нататък и само силен организъм и добре реагиращ ще я извади от комата и ще се тръгне към възстановяване.
разбрах ,че има задействани и други хора да се интересуват там и каквото е нужно се прави. аз имам доста работа в пирогов и следващите дни и ще следя ситуацията и отделно ще се обаждат от най-високо ниво ,за да не се отпускат да ги обгрижват.
тва е от мен-утре с меги пак ще се чуем и ще и кажа каквото мога...
поздрави,иво"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Браво на колегата SKISA!
Аз мисля че на 90% съм кръвна група е "0-" ! Но не съм съвсем сигурен .Мисля ,че в центъра трябва да кажат все пак? радвам се ,че за сега нещата вървят към по-добро.Стискам палци!
Аз мисля че на 90% съм кръвна група е "0-" ! Но не съм съвсем сигурен .Мисля ,че в центъра трябва да кажат все пак? радвам се ,че за сега нещата вървят към по-добро.Стискам палци!
- SKISA
-
-
за съжаление нещата с александра нямат промяна и е все така в кома и няма някакво сериозно подобрение.
другото момиче е вече доста по-добре,излязло е от комата и се възстановява,но за познатата на лекс нещата все още са висящи....!!!
другото момиче е вече доста по-добре,излязло е от комата и се възстановява,но за познатата на лекс нещата все още са висящи....!!!
- SKISA
-
-
събитията се развиват по следният начин:
катя-момичето ,което е карало вече е извън реанимация и се възстановява от контузиите само ,но с главата е добре и ще се оправи .
александра още не е излязла от кома и няма промяна. чака се да мине 20тият ден ,за да се види накъде ще тръгне ,но нещата засега не са обнадеждаващи,нито плашещи-просто няма никакво подобрение ,но и няма влошаване.
катя-момичето ,което е карало вече е извън реанимация и се възстановява от контузиите само ,но с главата е добре и ще се оправи .
александра още не е излязла от кома и няма промяна. чака се да мине 20тият ден ,за да се види накъде ще тръгне ,но нещата засега не са обнадеждаващи,нито плашещи-просто няма никакво подобрение ,но и няма влошаване.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- GeRiTy1993
- Потребител
-
:( :( :(
за сажаление съм само на 15 и не мога да давам кръв но се надявам вси4ко да се оправи

- SKISA
-
-
LuBo1 написа:Някакво развитие в положителна насока
не съм ходил по празниците и не знам! утре ще имам инфо..! надявам се да има развитие,но преди празниците нямаше никакви промени...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Вчера се видях с Меги. Каза че Александра била по-добре, доколкото разбрах е излезнала от комата и диша самостоятелно.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- BMW ///MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
- Мечтае да кара: M-ki :D
LeX написа:Вчера се видях с Меги. Каза че Александра била по-добре, доколкото разбрах е излезнала от комата и диша самостоятелно.
Евала на докторите, Благодарности и на онези които са дарили

П.С: аз съм от провинцията в момента нямам възможност да доида до София да даря-иначе с НЯМА ПРОБЛЕМИ !!!
А И НЕЗНАМ ДА ЛИ ЩЕ МИ ПОЗВОЛЯТ, ЗАЩОТО ПРЕДИ ИМА НЯМА 6 МЕСЕЦА ДАВАХ ЗА ДЯДОМИ !!!

МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3