Колко пъти сте се влюбвали?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
а това,което не те прави по-силен ти такова..майкатаKIARA_G написа:.. Както са казали хората: Това, което не те убива, те прави по-силен!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
2 с първата ми любов сме си много добри приятелчета и редовно се вийдаме .
С втората е друг въпрос който не търпи коментар.
И от всичко разбрах едно колкото е невероятно чувство , толкова е и коварно , защото замъглява мислите ти разбираш нешата , но не искаш да ги осъзнаеш . И ако човекът до теб е как да кажа "нечестен" се възползва ,дори и да го разбираш не искаш да си го признаеш , ето това боли когато живееш в заблуда . Но рано или късно всичко си идва на мястото , съдба го наричат някои.
Но като цяли не мога да се оплача от преживяното , извлякох си поуки и доказак доста неща на себеси и на хората които трябваше
Правете ЛЮБОВ а не воина !
П.П. Имах и една в пубертетските си години за която не съм писал , което ще рече , че са 3

И от всичко разбрах едно колкото е невероятно чувство , толкова е и коварно , защото замъглява мислите ти разбираш нешата , но не искаш да ги осъзнаеш . И ако човекът до теб е как да кажа "нечестен" се възползва ,дори и да го разбираш не искаш да си го признаеш , ето това боли когато живееш в заблуда . Но рано или късно всичко си идва на мястото , съдба го наричат някои.
Но като цяли не мога да се оплача от преживяното , извлякох си поуки и доказак доста неща на себеси и на хората които трябваше

Правете ЛЮБОВ а не воина !

П.П. Имах и една в пубертетските си години за която не съм писал , което ще рече , че са 3
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
uricatoli написа:защо като пие човек и се сеща за любовта
Аз пък забравям кат се напия

извинявам се за офтопика

аз веднъж в една от 52 блок в салтина и още я помня беше преди 9г ходихме 3 месеца после тя се хвана с 1 и като я видях преди 2 месеца изглеждаше ужасно станала е дебела опърпана и се е оженила за ........ ама нека и е аз звезди и свалях до пловдив на кафе ходихме аз правех и невъзможното за нея язък за момата ма ме разби за винаги 

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Темата освен много интересна е и доста сложна...
Много зависи как точно всеки определя любовта сам за себе си. За мен лично това е чувството, което кара стомаха ти да се свива всеки път, когато се сетиш за любимия.
В живота си човек може да се увлече много пъти и много пъти да сбърка, припознавайки любовта в някое увлечение.
В крайна сметка осъзнах, че истинската любов се среща веднъж в живота. Един е човека, определен и правилен за теб, един е този, който ти подхожа най-много и един е този, които напълно те допълва. Не вярвам, че веднъж подарявайки си сърцето на 100% на някой после можеш да го дадеш по същия начин и на друг.
Щастливци са тези, които са я срещнали, оценили са я и са съумяли да я опазят...
Аз лично не успях, но поне се радвам, че имах щастието да я разпозная, макар и малко късно...
Много зависи как точно всеки определя любовта сам за себе си. За мен лично това е чувството, което кара стомаха ти да се свива всеки път, когато се сетиш за любимия.
В живота си човек може да се увлече много пъти и много пъти да сбърка, припознавайки любовта в някое увлечение.
В крайна сметка осъзнах, че истинската любов се среща веднъж в живота. Един е човека, определен и правилен за теб, един е този, който ти подхожа най-много и един е този, които напълно те допълва. Не вярвам, че веднъж подарявайки си сърцето на 100% на някой после можеш да го дадеш по същия начин и на друг.
Щастливци са тези, които са я срещнали, оценили са я и са съумяли да я опазят...
Аз лично не успях, но поне се радвам, че имах щастието да я разпозная, макар и малко късно...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
KIARA_G написа:Това, което не те убива, те прави по-силен!
Много вярни думи!!!
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=60074 Доста интересно и доста вярно...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
besnata написа:В крайна сметка осъзнах, че истинската любов се среща веднъж в живота. Един е човека, определен и правилен за теб, един е този, който ти подхожа най-много и един е този, които напълно те допълва. Не вярвам, че веднъж подарявайки си сърцето на 100% на някой после можеш да го дадеш по същия начин и на друг.
По-добре повярвай. Можеш, и още как...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
BMWALPINA написа:KIARA_G написа:Това, което не те убива, те прави по-силен!
Много вярни думи!!!
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=60074 Доста интересно и доста вярно...
Sla7iNsKIa_pI4 да се казва Мартин

Много вярни неща е написал, смисъл преживял ги е...и казва това, което е всъщност.
Каквото и да се случва, трябва да се гледа напред, не си заслужава да се правят ексцесии породени от момент на афектираност.
Казвам го, защото в събота едно момиче, което познавах, се самоуби....обеси се в банята, а беше само на 16 год. Не се знае каква е причината, но нищо на този свят не може да си заслужава, за да си отнемеш живота!!!
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
((:BuKcu:)) написа:BMWALPINA написа:KIARA_G написа:Това, което не те убива, те прави по-силен!
Много вярни думи!!!
Sla7iNsKIa_pI4 да се казва Мартинщото го познавам
![]()
Много вярни неща е написал, смисъл преживял ги е...и казва това, което е всъщност.
Каквото и да се случва, трябва да се гледа напред, не си заслужава да се правят ексцесии породени от момент на афектираност.
Казвам го, защото в събота едно момиче, което познавах, се самоуби....обеси се в банята, а беше само на 16 год. Не се знае каква е причината, но нищо на този свят не може да си заслужава, за да си отнемеш живота!!!
Знаем се с Мартинчо