Как ви звучи това?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			41 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

Mitaran написа:Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,слагах двойни карборатори когато нямаше инжекцион и електроника,инжекционовите им разпилвах главите и още какво ли не...В София и околията имаше само един човек,който правеше перфектни ремонти на БМВ двигатели- Румен от Враждебна (за съжаление почина от рак много отдавна),след него единственните,които чуваха БМВта бяха едни механици от Абдовица.Та по това време ти брато сигурно си ходил с плетени панталонки.Сега всеки втори е "специалист"-РАЗБРА ЛИ МЕ ПРАВИЛНО
Разбрах те ама много правилно... и ти ще ме рабереш ама по нататък... Сполай ти гастарбайтерю....[/quote]
Благодаря за разбирането!Останалото не ме притеснява и обижда

- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е39 530д
BManiaW написа:Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
дай малко по лекинко никой нищо не ти е казал да се дръвиш такъв
ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката
Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,
почнал си от модел 2002, и то още преди 22 години и си притежавал всякакви модели до 2000...
Абе пич, ти друсаш ли?

- Karlo
- младши ентусиаст
- 

- Кара: '97 Е39 M52B20
Re: Как ви звучи това?
 Ами как да ми звучи...
 Ами как да ми звучи...
Направо се просълзих

Дълги и бизаварийни километри с този звук!
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
monsterofcock написа:BManiaW написа:Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,
почнал си от модел 2002, и то още преди 22 години и си притежавал всякакви модели до 2000...
Абе пич, ти друсаш ли?

BMW 2002: http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 1022124154

monsterofcock написа:BManiaW написа:Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
Абе пич, ти друсаш ли?
Нещо ненормално ли съм казал или не разбираш български?
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е39 530д
Братле ти имаш някакъв проблем, психичен, има много начини да се изразиш и да бъдеш разбран, които ти умело НЕ използваш, БМВто ти е читаво ама ти не си, така че ако щеш и самолет да си купиш ще си си същия малоумник, научи се да уважаш хората и с 520ките а не в една друга тема да ги иронизираш, така че фани си двете двойни тръби дето само дето не ги лижеш и знаеш къде си ги заври, ше усетиш не само звука...

monsterofcock написа:Братле ти имаш някакъв проблем, психичен, има много начини да се изразиш и да бъдеш разбран, които ти умело НЕ използваш, БМВто ти е читаво ама ти не си, така че ако щеш и самолет да си купиш ще си си същия малоумник, научи се да уважаш хората и с 520ките а не в една друга тема да ги иронизираш, така че фани си двете двойни тръби дето само дето не ги лижеш и знаеш къде си ги заври, ше усетиш не само звука...
Благодаря за препоръките и оценките
 Но пък ти,ако одидеш на конкурс за простотия,ще вземеш 2ро място,защото си толкова прост,че не можеш да вземеш 1вото
  Но пък ти,ако одидеш на конкурс за простотия,ще вземеш 2ро място,защото си толкова прост,че не можеш да вземеш 1вото 
- Mitaran
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Рейдж Ровър 4,4
бая отдавна е заминал щом ползва тия стари лафове, нервен е човечеца простено му е, са предлагам да го глобим 7 каси бира (ще ни стигнат ли незнам) начи като дойдеш в БГ (ако можеш) имаш да даваш 7 каси бира   събирай кинти... ае
 събирай кинти... ае
а от нас билетите за градския че надали ще докараш дзверо до тука
  че надали ще докараш дзверо до тука

събирай кинти... ае
 събирай кинти... ае
а от нас билетите за градския
 че надали ще докараш дзверо до тука
  че надали ще докараш дзверо до тукаMitaran написа:бая отдавна е заминал щом ползва тия стари лафове, нервен е човечеца простено му е, са предлагам да го глобим 7 каси бира (ще ни стигнат ли незнам) начи като дойдеш в БГ (ако можеш) имаш да даваш 7 каси бирасъбирай кинти... ае
а от нас билетите за градскияче надали ще докараш дзверо до тука
Aйде готово

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
- 

- Кара: E38 735i
Звука е перфектен, колата също.  

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

41 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3