За или против изграждането на 5-етажна нова джамия в София
Модератор: Общи модератори
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
D3BEP написа:Сондьора написа:Бате, D3ВЕР, явно ти тряя малко да си отвориш очите, че религиите са загубили значението си в средновековието, да за нас християните това е факт, но за мюсулманите не е, и те използват точно е такива модерни толернтни глобализиращи народолюбители кат теб!
![]()
![]()
![]()
Брех, брех, както казват южните ни съседи, явно мюсюлманите са ме употребили.Я да са погледна отзад да не са ме употребили и оттам
![]()
Ти на нефтената платформа ли виде мюсюлмани, колега? Да немаха джамия и там?
Е затуй нема да гласувам. Че нема политик с нещо добро. Само омраза и грозни изпълнения мотивират хората да гласуват.
Лошо, че тоя форум го четат и колегите ви... Мохамедани.
Да кажете на тех, че са тъпи фанатици и антибългари.
Не ти, Сондьор, ти си некво ново двайсе, ама 80% от посетителите в тя тема знаят кого имаме предвид.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Сондьора написа:Бате, D3ВЕР, явно ти тряя малко да си отвориш очите, че религиите са загубили значението си в средновековието, да за нас християните това е факт, но за мюсулманите не е, и те използват точно е такива модерни толернтни глобализиращи народолюбители кат теб!
![]()
![]()
![]()
Брех, брех, както казват южните ни съседи, явно мюсюлманите са ме употребили.Я да са погледна отзад да не са ме употребили и оттам
![]()
Ти на нефтената платформа ли виде мюсюлмани, колега? Да немаха джамия и там?
Е затуй нема да гласувам. Че нема политик с нещо добро. Само омраза и грозни изпълнения мотивират хората да гласуват.
Лошо, че тоя форум го четат и колегите ви... Мохамедани.
Да кажете на тех, че са тъпи фанатици и антибългари.
Не ти, Сондьор, ти си некво ново двайсе, ама 80% от посетителите в тя тема знаят кого имаме предвид.
Повечето издъхващи теоретици дзвер към края, я избивате на омраза... Имало омраза и те така. Не дзвер, ще ти кажа, че в София има точно една голяма църква и една по-голяма от църквата джамия...
Тъй като си много наясно с всичко, предполагам имаш и статистика колко са повече мюсюлманите в София, че им е необходима още една джамия.....
И аре с тея интрижки твоите да престанеш, не насъсквай мюсюлманите тук.
Имат си храм, дават им да безпокоят хората околу него по цял ден, така че няма какво повече да искат. Както каза колегата по-горе, вместо да строят 5етажен храм в който ще влизат я 20 човека на ден, я не, да построят дом за сираци

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Добре де,като искат да си блъскат главите в земята да си ходят в Турция!Даваме си земите на турчолята, Доган сече като откачен малоумното копеле,даваме новини на турски по НАЦИОНАЛНАТА ни телевизия,но това е малко-дайте да им построим и по една "малка" 5 етажна джамийка във всеки голям град?///peter го е казал много правилно!Стига с тези глупости!!Следващата година ще искат официалния език в България да е турски

Прпотив съм тази Джамия, има една и то в центъра на София, тя е паметник на културата и ако има петиция дали да остане или да я съборят ще гласувам да остане. Но втора им идва много, а те искат и да е нещо огромно. Я се замислете заради тази джамия колко ще поевтинеят там местата, колко народ си направи там къщички и сега ще се изнесат, щото не им се слуша врява по няколко пъти на ден. Аз съм против това. Да в Инстанбул най-големия храм се казва Света София, в отговор на това има и джамия в зентъра н София. Я кажете колко от вас са обиколили всички местенца из Родопите и са видели закакво става дума? Аз съм ги обиколил всичките и да ви кажа, я има от 100 села 10 БЕЗ джамия, я не. ТА там хората незнаят една дума на Български, там където са се водили битките за свобдотата на БЪЛГАРИЯ, там където лежат костите на половината патриоти. В едната статия пишеше, в турския закон пише, джамия може да се изгражда в населено място където има регистрирани 30000 жители, а в Родопските села я има 3000, я не, така, че направили са си достатъчно. В София една джамия им стига. Още повече има една приказка, Аз расист несъм ама най-мразим цигани и турци. Няма как да не сме против Турците, та те са се гаврили с нашите деди и баби 500 години наред, какво сега да го преглътнем ли? А колко ли семе са оставили, колко ли млади жени са се самоубили след като са били изнасилвани и са били опенявани!!!!!!!!
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
Nukem написа:аз нямам нищо против да се казвам Мюмюн и да ходя на джамия ,но да ходя на джамията с X5
ако те чуе някой твой пра пра дядо дето са го заклали само защото не е искал да го кръстят "Мюмюн" и види , че доброволно си даваш името и религията заради която сега си жив и осъзнат българин , всъщност не си осъзнат едва ли ще блика от радост и заради точно такива като тебе продажни дето си чакат Х5-цата държавата е на такова ниво , щом можеш да си продадеш името и вярата ....
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ако те чуе някой твой пра пра дядо дето са го заклали само защото не е искал да го кръстят "Мюмюн" и види , че доброволно си даваш името и религията заради която сега си жив и осъзнат българин , всъщност не си осъзнат едва ли ще блика от радост и заради точно такива като тебе продажни дето си чакат Х5-цата държавата е на такова ниво , щом можеш да си продадеш името и вярата ....
Aз не живея за прадядо си,аз живея за себе си и тъй като не вярвам в прераждането и имам един живот предпочитам да го изживея с кеф а не да се боря за някакви остаряли псевдо идеали и да живея в мизерия!Аз ако ме питате трябва и в първи клас да се почне да се изучава английски и да изчезне това недоразумение наречено български език !
И ще ти дам един пример и бмв-ти и лаптопа от който пиша съм ги изкарал в щатите благодарение на това че знам англйски и имам желание за работа!От България до сега освен че ми обраха апартамента и ми задигнаха лайсните друга полза не съм видял!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Слаба аргументация, много слаба. Нетърпимост на расова и религиозна основа, доста жалка картинка. Аз принципно не мога да съм "за" изграждането на джамии, но точно по същия начин не съм "за" изграждането и на църкви. Смятам, че на религията мястото и е в историята, а с тия пари може да се направи нещо смислено. Но явно не би. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Apassionata написа:liloff написа:Сещам се за една малка църквичка по средата на Истанбул... Коя ли беше тя.
Етническа търпимост, тесногръдие, коне с капаци... .
Гласувах "ЗА" просто защото не съм против. Всеки ЧОВЕК има право да изповядва каквато религия си пожелае. Да варвя в каквото си иска, да се моли на който си иска, да празнува каквито празници си е избрал...
Какво от това, че ще има някакъв храм на различна от христанската религия в Центъра на София? Ще станем по-малко християни или... важното е да "мразим"...

ДАЙ НАПРАВО ДА Я НАПРАВИМ ДО ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ИЛИ НА НЕГОВО МЯСТО ДА ГО БУТНЕМ И ТАМ ДЖАМИЯ А ? Ама да е по висока да закрива Александър Невски ! Ти знаеш ли че за да дишаш днес са умирали хиляди хора "вчера" знаеш ли го това ?

Аз ако ме питате трябва и в първи клас да се почне да се изучава английски и да изчезне това недоразумение наречено български език !
И кво ? От вънка лъскава ябълка вътре душата е огризка без вяра в нищо ! Чужд поклоник изгубена душа ! Само че когато солунските братя са се борили за да говориш сега ... БРАЯН , ХАНС , РИЧАРД или там който е измислил тъпия английски не се е бил родил ! КАРМА бате неможеш да я видиш неможеш да я докоснеш но тя е там ! "Очите" гледат отгоре въпроса е как ще усмилиш живота.
Последна промяна DirtySouth на 13 Дек 2008, 14:09, променена общо 1 път
I'm slowly drifting

Ейй, тоя форум пълен с турчелята, трябва да въведат система за регистриране по лична карта...
Nukem много си смел, много ми е интересно какво ще се случи с теб, ако това, което каза го кажеш наживо пред българи.

Nukem много си смел, много ми е интересно какво ще се случи с теб, ако това, което каза го кажеш наживо пред българи.

Последна промяна acer на 13 Дек 2008, 14:06, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Колегата DirtySouth много точно се е изказал. Аз мразя турци и цигани, но не смятам, че съм расист. Не мразя негри, азиатци и редица други етнически групи по простата причина, че ме съм видял нищо лошо от тях. ТАЗИ ЦИГАНИЗАЦИЯ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ!!!