Полицаи по пътят София - Велико Търново - Варна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Полицаи по пътят София - Велико Търново - Варна

Мнение от paxaH » 03 Яну 2005, 9:11

Честита нова година на всички.
Искам да предупредя всички, пътуващи по пътят София - Велико Търново - Варна. До заводът на Видима Идеал е изградена една алуминиева будка със затъмнени стъкла.

ВНИМАНИЕ, в будката стоят полицаи и следят за скорост с радар. По същият начин е и малко преди Шумен.

Не знам това нова тактика ли е? Да се крият по разни будки, а не както преди - в колите си?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 03 Яну 2005, 9:20

аа,това преди Шумен е от години така ,просто рядко пътуваш насам. Много наивно ,винаги са на едно и също място ,там има 60 които всички спазват.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Яну 2005, 9:46

на Видима (Севлиево) винаги има полицай .. има ограничение 60км/ч, бутката е от лявата страна като идваш от София към Варна, обикновено полицейската кола е спряна пред бутката! Преди стояха от дясната страна на отбивката за завода!
Полицайте от София - Търново - Русе са:
1. на караулката на София
2. на Долни и Горни Богоров
3. преди/след 3те тунела
4. преди Ябланица на слизане от магистралата, след като подминете табелите "край на магистралата" има ограничение 100, после 80 и после 60 и те стоят точно там преди да почнат завойте да слизаш от магистралата!!!
5. на караулката на Ябланица след Шел-а преди разклонението на за Плевен/Варна има непрекъсната линия за изпреварване като слизаш от магистралата и ограничение 60
6. на следващия Шел (забравих селото)
7. следват две бензиностанции на Петрол ..
8. на спускането към Севлиево има дълга права и в ниското има бензиностанция на Лук Ойл, там ме хванаха с 211км/ч на ограничение 60 .. :uups: едвам спрях ..
9.на въпросната караулка на Севлиево
10. на влизане в Тръново или малко след това има едно гадно 40км/ч до Техномаркет/Технополис
11. после има на двата тунела след детелината като хванеш за Русе
12. на излизане от село Орешака
13. на влизане в село Поликраище
14. на влизане в Бяла
15. на обивката към Свищов (Обретеник) има 50км/ч
16. на "мидата" преди Русе
17. на караулката преди Русе

доста добре го знам май тоя път, защото всеки уикенд го пътувам в двете посоки ..
През останалото време пичове може да си карате 160/170км/ч без проблем .. както и го правят британските автомобили с русенска регистрация ;)

:idea: не е лошо всеки да напише някой до болка познат му маршрут къде обикновено стоят полицай и да го систематизираме и всеки да може да си го има като тръгне на път. Казвам го от личен опит, защото несъм много примерен шофьор, пътувам много, а последния път радар-детектора не ме спаси .. :roll: (107 на ограничение 60 .. и не искаха кинти :shock: )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 03 Яну 2005, 12:04

Turturelo написа:6. на следващия Шел (забравих селото)

Селото е Микре. И искам да допълня Туртурело, че има още едно гадно ограничение на входа на Велико Търново, което е поне на 2-3 км преди Техномаркета и там има записваща камера. ;) Приветствам идеята да обменим мнения и за другите основни пътища. :D
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Яну 2005, 12:16

Абе да питам по точка 8, след тва остана ли ти книжката или ти я взеха :lol: :mhihi: :mhihi:

СЕГА НЕКА И АЗ ДА ПРЕДУПРЕДЯ НЕЩО ЖИВЕЕЩИТЕ В СОФИЯ:

Моля не паркирайте пред заведението My Mохито, за незнаещите се намира на ул. Иван Вазов, между пресечите ул. Раковски и 6-ти септември от ляво в посола Раковски. Вече има втори случай освен с мойта кола при който на паркирания там автомобил му се случва нещо лошо!!! На мен ми надраха боята от двете страни, а на последната пострадала кола са и дупчили предния капак с нещо остро, освен че е надраскана. Инцидентите стават през деня, мястото е разрешено за паркиране, не е вход на гараж, още по малко служебен абономент, няма нищо което да подсказва дори че е запазено за каквото и да било!!! Моля внимавайте за да не изгорите. Незнам кой е този луд дето го прави тез неща по светло но явно ще трябва да се заварди и хванем ли го, лично обещавам да не се оттърве само с пердах :evil: :evil: :evil:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Яну 2005, 14:43

Фидел Кастро написа:Селото е Микре.

Точно!
Фидел Кастро написа:И искам да допълня Туртурело, че има още едно гадно ограничение на входа на Велико Търново, което е поне на 2-3 км преди Техномаркета и там има записваща камера. ;)

него съм споменал в т. 10, но явно не функционира, защото по-прелитам редовно от там ;) санкции няма вече година.. камерата е на 2рия стълб на влизане в Търново

BMW8 написа:Абе да питам по точка 8, след тва остана ли ти книжката или ти я взеха

разбрахме се цивилизовано с хората :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 03 Яну 2005, 14:53

За мен Туртурело капаните са два. Единият е за който говорим и двамата и явно не работи камерата, а другият поне допреди година си беше почти където е Техномаркета (помислих си, че за него пишеш). Почти не се вижда знака 40 км/ч и си "застрелян". :help: :help:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Яну 2005, 17:25

и аз за два говоря ;) .. там, където е 40 ограничението стоят или под моста, веднага след завоя, или м/у двете платна - точно срещу Техномаркета или от дясната страна пак с/у Техномаркета .. абе гадно си е там, но несъм виждал камера там ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 03 Яну 2005, 18:33

Полицайте от София - Ботевград - Монтана - с.Якимово(по магистралата)Започвам с Цитат на Turturelo (надявам се да няма нищо против ;) )
1. на караулката на София
2. на Долни и Горни Богоров
3. преди/след 3те тунела

За начало ще добавя:
0.Преди да излезете от София на Ботевградско шосе - след ОМВто или преди моста над р.Искър(Бъдете внимателни по цялото Ботевградско :idea: )
Продължавам под ред:
4.След като отбиете за Ботевград има поредица от "коварни" завои - точно преди пистата става право - при Шела - там им е гюмето(чакат някой да пробва възможностите на колата си)
5.Преди с.Ребърково
6.На караулката след с.Ребърково
7.Преди Мездра - точно в началото на моста
8.Между Мездра и Враца има един много страмен участък - Последния път ни пропуснаха със 130 :mhihi: (колата вървеше по инерция)
9.Враца - ограничение 50/60 (ще работя с подточки щото местата са няколко)
а)След като влезете във Враца се прави десен завой (ако не минаване през центъра) - точно след десния завой стоят гадовете.Ако не са там --> че са на б)
б)След десния завой отсечката е права и има лек наклон минава се под едни голями тръби(вероятно топлофикация) и след тях от дясната страна има горичка - там се крият(в горичката).Ако и там ги няма -->в)
в)Продължавате на право....минавате през един подлез...минавате през кръговото ...минавате под един мост и от лявата страна има военно поделение,следва ляв завой - точно на завоя стоят.Ако и там ги няма вие сте роден под щастлива звезда :lol:
10.Следват около 40км спокойствие (Винаги имайте ЕДНО на ум :idea: )
11.На влизане в Монтана на кръговото има караулка
12.След моста на р.Огоста (по т.н. околовръстно)
13.По някой път стоят и на влизане в с.Долно Церовене
14.След като влезете в с.Якимово има един много лош десен завой - след него карайте по умерено защото полицаите се крият в крайпътния шубрак :mhihi:
Това е от мен засега ;)
Поздрави 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 03 Яну 2005, 18:57

Turturelo написа:107 на ограничение 60 .. и не искаха кинти :shock: )

Това може да е само някъде около Плевен... Единственото място, където "органите" не дадоха и дума да стане за пари и си ми написаха актчето, макар че предложих 50-ка :shock: И то само за 44 км. над ограничението :roll:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Яну 2005, 0:32

... Русе :evil: но тук с органите имам специални отношения ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2005, 9:30

Turturelo написа:...

Изпуснал си преди разклона за Ловеч и Троян. Както и малко преди това по един много дълъг прав участък който свършва с преминаване под мост и десен завой. Някъде между 7 и 8 точка трябва да се пада.
А преди завоите на края на магистралата никога не съм ги засичал и слава богу щото редовно се тествам на първите два завоя с колко влизам :mhihi:
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Яну 2005, 10:35

bum_bum написа:А преди завоите на края на магистралата никога не съм ги засичал и слава богу щото редовно се тествам на първите два завоя с колко влизам :mhihi:

на спускането от магистралата - 135км/ч :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2005, 15:53

С БМВ- то мисля не е интересно, но с Форд Фиеста 1.8Д- 120.. ама стана погрешка. Гонех един, дето насмалко да ме удари то нарочно и забравих за завоя. В интерес на истината земах го на магия, незнам как не се ударих. на другия, дето е мн гаден успях да намаля на около 50- 60 и там мина плавно :)
А иначе оня като го пипнах за врата долу на Шел- а и тва му излезе през гъза :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 04 Яну 2005, 18:33

Аз пък искам да допълня за полицаите при Севлиево- казаха ми, че понеже преди имаше един случай дето сгазиха трима души и във вестниците лъсна заглавието "Трима премазани до Видима Идеал", явно шефовете от Видима не искат да има такива неща и си имат лична уговорка с полицията... Преди няколко месеца спрели един пич за превишена скорост, той им предложил 10лв и... бързо производство за корупция. Така че- внимавайте там! :confused:

Следваща

Назад към Извън Темата