Полицаи по пътят София - Велико Търново - Варна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Яну 2005, 22:13

bum_bum написа:С БМВ- то мисля не е интересно,

абе и за BMW си е висока скоростта ..

ако видите "вишняв" русенски Rover Coupe да се движи бързо и нахално по този участък .. аз съм .. не ми се сърдете .. бързам да се прибера вкъщи при семейството си ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2005, 10:04

Turturelo написа:ако видите "вишняв" русенски Rover Coupe да се движи бързо и нахално по този участък .. аз съм .. не ми се сърдете .. бързам да се прибера вкъщи при семейството си ;)

А ако както си бързаш те мине черен туринг, значи съм сипал V- Power Diesel :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 05 Яну 2005, 11:34

питай на Vasilen родата ... дали мина с Е39ката ;) или изкарахме цялата магистрала броня за броня :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 06 Яну 2005, 19:48

За района на Търново:
-на Момин сбор - или на ханчето, или на бензиностанцията, или в гората на завоя; понякога са две патрулки, ама тогаз всеки святка като за световно

- на входа на Търново - ако е жега, са под тунела на сянка; понякога са две патрулки - на входа и на края на мантинелите

- ако сте за Варна - след моста над Янтра на излизане от Търново - на десния завой по баира; в село Шереметя - много често и след Шереметя - по спускането, на десния завой с ограничение на скоростта

Дано Ви помогна!!!!
...Тез` две бири `що ги каза ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarcheto » 08 Яну 2005, 16:36

За завоя дето си говорят Туртурело и Бум_Бум наистина внимавайте, защото при първото преминаване беше мокро и бая се повътяхме с един голф 3 . Добре 4е беше със спортно окачване та не се преобърнахме ( завътряхме се поне 2 пъти а влезе със около 120-130)
.После като поразгледахме района -> нищо осбено, нито неравности, нито нещо разлято по асфалта явно си е такова мястото, а и имаше огромно разнообразие от брони и фарове по мантинелата :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата