Полицаи по пътят София - Велико Търново - Варна
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Turturelo написа:ако видите "вишняв" русенски Rover Coupe да се движи бързо и нахално по този участък .. аз съм .. не ми се сърдете .. бързам да се прибера вкъщи при семейството си
А ако както си бързаш те мине черен туринг, значи съм сипал V- Power Diesel

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
За района на Търново:
-на Момин сбор - или на ханчето, или на бензиностанцията, или в гората на завоя; понякога са две патрулки, ама тогаз всеки святка като за световно
- на входа на Търново - ако е жега, са под тунела на сянка; понякога са две патрулки - на входа и на края на мантинелите
- ако сте за Варна - след моста над Янтра на излизане от Търново - на десния завой по баира; в село Шереметя - много често и след Шереметя - по спускането, на десния завой с ограничение на скоростта
Дано Ви помогна!!!!
-на Момин сбор - или на ханчето, или на бензиностанцията, или в гората на завоя; понякога са две патрулки, ама тогаз всеки святка като за световно
- на входа на Търново - ако е жега, са под тунела на сянка; понякога са две патрулки - на входа и на края на мантинелите
- ако сте за Варна - след моста над Янтра на излизане от Търново - на десния завой по баира; в село Шереметя - много често и след Шереметя - по спускането, на десния завой с ограничение на скоростта
Дано Ви помогна!!!!
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
За завоя дето си говорят Туртурело и Бум_Бум наистина внимавайте, защото при първото преминаване беше мокро и бая се повътяхме с един голф 3 . Добре 4е беше със спортно окачване та не се преобърнахме ( завътряхме се поне 2 пъти а влезе със около 120-130)
.После като поразгледахме района -> нищо осбено, нито неравности, нито нещо разлято по асфалта явно си е такова мястото, а и имаше огромно разнообразие от брони и фарове по мантинелата
.После като поразгледахме района -> нищо осбено, нито неравности, нито нещо разлято по асфалта явно си е такова мястото, а и имаше огромно разнообразие от брони и фарове по мантинелата

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2