Внимание...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Дек 2008, 1:15

аз по принцип съм си безработен , нема 5ти нема 8ми , и стига с това пиене , от няколко дена не съм се спрял , в петък си тръгнах от едно заведение с чашата , да си закарам колата на платен паркинг , та разлях вътре уискито сега и тя мирише на бъчва :mhihi:

аиде стига вече , че и тая тема я направихме на нищо
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Дек 2008, 1:20

Evelin Cotsev написа:аиде стига вече , че и тая тема я направихме на нищо

;) :have one: сефте... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: Внимание...

Мнение от ivan1979g » 29 Дек 2008, 1:26

rado_rf написа:До всички наркомани, пияници, крадци на дребно, пъпчиви пубери, цигани, ауторазбивачи, разкоствачи и т.н.

В момента съм на гости в София, кв. Овча Купел и колата ми е навън. Осветена е и се наблюдава перманентно. На разположение имаме ловна пушка ИЖ заредена с патрони за глиган, брат ми е с неговия "Макаров", баща ми е с неговото "АР", аз съм с моя си "Глок" и домакина е "Валтер".

Предупреждавам - ако забележим някой да се навърта около колата за време повече от 3 (три) секунди стреляме на месо без да ни е грижа от последствията за колата или този до нея.

ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ!!!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: Колега, ако сериозно си го написал това, не забравяйте да си вземете и вазелин. Че в затвора няма да ви пуснат с макарената или бластера. А иначе :bchug: Ако не заковете крадците на място, можеш да ги стреляш на месо във форума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Дек 2008, 1:30

моя кораб е скрит в гори тилилейски да си прави компания с един пичага който има проблеми със съня и законно оръжие, докато ние тук си пием под ритмите на http://www.youtube.com/watch?v=kWToG4SyCoY

:have one: :have one: :have one: :have one: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 29 Дек 2008, 2:07

Evelin Cotsev написа:аз по принцип съм си безработен , нема 5ти нема 8ми , и стига с това пиене , от няколко дена не съм се спрял , в петък си тръгнах от едно заведение с чашата , да си закарам колата на платен паркинг , та разлях вътре уискито сега и тя мирише на бъчва :mhihi:

аиде стига вече , че и тая тема я направихме на нищо

герой ;)
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Внимание...

Мнение от savski » 29 Дек 2008, 2:14

rado_rf написа:До всички наркомани, пияници, крадци на дребно, пъпчиви пубери, цигани, ауторазбивачи, разкоствачи и т.н.

В момента съм на гости в София, кв. Овча Купел и колата ми е навън. Осветена е и се наблюдава перманентно. На разположение имаме ловна пушка ИЖ заредена с патрони за глиган, брат ми е с неговия "Макаров", баща ми е с неговото "АР", аз съм с моя си "Глок" и домакина е "Валтер".

Предупреждавам - ако забележим някой да се навърта около колата за време повече от 3 (три) секунди стреляме на месо без да ни е грижа от последствията за колата или този до нея.

ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ!!!

По-голям ефект щеше да има ако беше сложил това на една табела от всички страни на колата ;) Щото така... не знам какво очакваш да постигнеш :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Дек 2008, 2:21

Човека е на маса в момента , не мисля че утре ще търси същия ефект като сега ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Дек 2008, 2:46

Радо, заключвам темата за да не пуснеш утре пак тема в клубния, че модераторите не си вършим работата ;)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата