Брилянтин - нямате резервация?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Брилянтин - нямате резервация?

Мнение от Burningparis » 29 Дек 2008, 1:27

Тва заведение данеби да е станало частен клуб? Днес отивам там с уговорка, че едни колеги са вътре и ме чакат. Тръгвам да влизам и някъв от охраната ме пита за резервация. Казвам му, че не знам но хората са горе...вика ми да им звъня..Звъня обаче никой не вдига..... Викам му на тоя,
" добре, не може ли да се кача да видя дали са там, не чуват телефона."

оня вика "Не"
отвън е - 100, мен ме чакат а ония кретен не ме пуска дори и за 2 мин.

питам го : "Кой, искаш да ти се обади Бе, кой трябва да познавам тука за да ме пуснеш да се кача да видя дали са там хората ?"

оня седи и гледа и вика "Не знам"... е тръгнах си... еб-л съм я и у вечерта...

Кога ще им стъпя във ВИП заведението повече, не стига, че е като конюшна вътре, само ти скача някой по главата ами и 100 мутри охрана .....

Все преди съм обикалял Планет, Буда, къде ли не и никога не ми се е случвала подобна селска проява...
Последна промяна Burningparis на 29 Дек 2008, 1:36, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 29 Дек 2008, 1:32

E те така правят щото заведението е метър на 2...то и 50 човека да се съберат вътре пак не може да се диша и от тая гледна точка са си прави хората..Иначе и на мене ми се е случвала същата случка ама хората си чуха телефоните и слезнаха и сичко си беше ток ;) Не се впрягай излишно и ти от некви заведения..то в София само такива на всеки ъгъл си имаме ;) :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Дек 2008, 1:33

Първият път като се пробвах :confused: да влезна с едно женско-беше подобно-имате ли резервация? :shock: Мии,нямахме и не влязохме,не че си изгубих съня от това де :lol: Това беше доста отдавна,а преди седмица мистерията беше разплетена-този път бях баро :mhihi: с резервация и като видях сряда най-обикновен делничен ден каква идиотска гъчканица е :shock: ,разбрах защо не пускат..Ама пък дето не са те пуснали дори само да погледнеш,е тва е .. :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 29 Дек 2008, 1:36

В брилянтин от край време си е така... но когато е ставало въпрос да те пуснат за малко да влезнеш за да видиш дали твойте хора са там не е имало проблем...
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 29 Дек 2008, 1:39

Прав е колегата горе--много е малко заведението и лесно се пълни. Трябва резервация, все едно са клуб до лондонския парламент. А са дупка на гърба на клубчето на БКП :mhihi: :mhihi: . Сложи си го на к*ра, там става само да си допиеш към 3-4 сутринта.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Дек 2008, 1:45

Не се ядосвай Любе, тая дупка незнам има ли още хора, които я посещават, супер неприятно място е според мен....минавай на следващото :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 29 Дек 2008, 2:15

на мен ми е ясно, че тоя кенеф няма нищо общо с истинските хубави заведения и се пълни безумно много, но това въобще не е отношение към клиент... това е отношението, което имаха в дискотека ритъм едно време на входа... в Планет съм ходил през всякакво време и винаги са били супер любезни, и никога няма да те оставят на -10 да висиш ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Дек 2008, 2:19

Да, то затова и посетителите на Планет не ходят в Брилянтин и обратното ;) Боклуци, не се ядосвай

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 29 Дек 2008, 2:26

Мишел написа:Да, то затова и посетителите на Планет не ходят в Брилянтин и обратното ;) Боклуци, не се ядосвай

няма, просто знаеш, че след 4 години в корпоратино банкиране когато даваш пари на някого обръщаш внимание на всеки детайл и не мога да си представя, че трябва да се моля на някви охранители от позицията на нормален човек, инак ти поне знаеш, че мога да ги накарам да ми освободят <<ЕДИТ за СПИРО:>> част от заведение с 2 телефона... но все пак не съм тоя тип човек...
Последна промяна Burningparis на 29 Дек 2008, 4:49, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 29 Дек 2008, 3:17

Абе там си е трудно влизането, трябва си резервация. То и с резервации не може да се диша горе, представете си ако пускаха всеки..

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 29 Дек 2008, 3:19

Имаше една приказка Булгаристан... :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 29 Дек 2008, 3:30

Абе все пак заведението има някакъв капацитет, не може да събере цяла София

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 29 Дек 2008, 3:39

Burningparis написа:
Мишел написа:Да, то затова и посетителите на Планет не ходят в Брилянтин и обратното ;) Боклуци, не се ядосвай

няма, просто знаеш, че след 4 години в корпоратино банкиране когато даваш пари на някого обръщаш внимание на всеки детайл и не мога да си представя, че трябва да се моля на някви охранители от позицията на нормален човек, инак ти поне знаеш, че мога да ги накарам да ми освободят половината заведение с 2 телефона... но все пак не съм тоя тип човек...

Еба си мамата с два телефона половината заведение....тва ме изкефи сериозно...

А принципно това заведение коя фирма го пазеше ?
Последна промяна Spiro на 29 Дек 2008, 3:40, променена общо 1 път
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Дек 2008, 3:40

тряаше са маризите :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 29 Дек 2008, 4:54

Evelin Cotsev написа:тряаше са маризите :mhihi:

ми да знам то както са ми разкавали в Пловдив и Пазарджик и така става... все пак идеята на тематае друга...

хейтърс :evil:

Следваща

Назад към Извън Темата