Незаконни автомобилни гонки във Велико Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Незаконни автомобилни гонки във Велико Търново

Мнение от Xpyc_xpyc » 29 Дек 2008, 19:25

http://bnt.bg/bg/news/view/2196/nezakon ... ko_tyrnovo
Бре бре чак и националната телевизия се намеси. :mrgreen:
Внедрили са човек край направо направиха най-голямото разследване за последните 20 години....

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 29 Дек 2008, 19:52

Що не внедрят нещо относно продажбата на наркотици ? Щото на мен ми писна да гледам напушени гъзове ? ИЛи нещо за проституцията ?
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Xpyc_xpyc » 29 Дек 2008, 20:11

Mishel_Vaian написа:Що не внедрят нещо относно продажбата на наркотици ? Щото на мен ми писна да гледам напушени гъзове ? ИЛи нещо за проституцията ?

Определено те подкрепям.Смятай до къде стигна тази държава да следят хората който си правят кефа с нещо айде не е толкова безопасно но поне не вреди на никой нито се събират да бият някой да продават наркотици или да са някви сводници.Тази от новините така го каза че просто се едно са направили нещо не знам си какво...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 29 Дек 2008, 21:45

преди малко даваха и репортаж по централната емисия :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 29 Дек 2008, 21:51

Zapa написа:преди малко даваха и репортаж по централната емисия :lol:

Айде колегата с матирания сив капак и двата кюнеца да си признава вече :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 29 Дек 2008, 21:51

И тия само се занимават с глупости :ranting: Оставете хората да си правят кефа на никой не пречат :!: Фанете обърнете внимание на протестите на нещо по важно тиа са ше гонят хората за това че се кефят :shock: Е проста държава ще си останеме :maad:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 29 Дек 2008, 23:27

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Здравеите

Мнение от vikobmw » 29 Дек 2008, 23:47

Колеги здравеите просто реших заради всички нас да затворя устата един път за винаги на всички непросветени хора.На всички които незнаят каква е усештането от дрифта всички вие колеги ме разбирате.Пожелавам весели празници на всички и успех в дрифта колеги ще се виждаме по саборите!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Здравеите

Мнение от Xpyc_xpyc » 30 Дек 2008, 0:02

vikobmw написа:Колеги здравеите просто реших заради всички нас да затворя устата един път за винаги на всички непросветени хора.На всички които незнаят каква е усештането от дрифта всички вие колеги ме разбирате.Пожелавам весели празници на всички и успех в дрифта колеги ще се виждаме по саборите!

Евала!
Наистина трябва да разберат че като се организират такива сбирки не се правят за да се нарушава реда а са просто за забавление...Поне като повози тяхния човек той покефи ли се или не си го возил :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Здравеите

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 0:07

Xpyc_xpyc написа:
vikobmw написа:Колеги здравеите просто реших заради всички нас да затворя устата един път за винаги на всички непросветени хора.На всички които незнаят каква е усештането от дрифта всички вие колеги ме разбирате.Пожелавам весели празници на всички и успех в дрифта колеги ще се виждаме по саборите!

Евала!
Наистина трябва да разберат че като се организират такива сбирки не се правят за да се нарушава реда а са просто за забавление...Поне като повози тяхния човек той покефи ли се или не си го возил :mhihi:

Возих го то се вижда на клипа как снима от вътре 2 момчета млади като нас супер много се изкефиха.Краино време беше някои да им покаже,че това го правим не за да нарушаваме.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 30 Дек 2008, 0:15

но не така го представиха от ТВ-то :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Здр

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 0:25

Явор написа:но не така го представиха от ТВ-то :mhihi:

Ами да нормално за БНТ аз не сам очаквал и друго поне в саита има отдоло за коментари.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 30 Дек 2008, 0:32

Тия от БНТ са най-големите тъпаци, един път няма да представят новина като хората. Какво е това интервю, питаха само някакви възрастни мрънкала, които им пречите да спят (или не чак толкова) те аууу много цвилят гумите :twisted: :mhihi: Честно да ви кажа, ако беше излязъл някой млад баща или майка и беше казал/а, че се притеснява да не отнесат детето и на пешеходната пътека, щях да се замисля, но тия старци с извинение, да ми мрънкат въобще не виждам какъв им е проблема! Да бяха анкетирали хора от всякакви възрасти, пол, класа, а не само мрънкали. Егати медиите, все повече ме дразнят с целенасочените си, малоумни репортажи, дето личи от километър, че са нагласени да маниполират общественото мнение, така, както им е угодно на тях. Ебете се медии! :twisted:
BMW only!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 30 Дек 2008, 1:15

Е нали има по БНТ нови на майчин език . Не моя майчин ама евала за което БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ и Турски новини :mhihi: Нека да отклонят вниманието на хората които гледат ТВ със незаконните състезания . Не гледам тв няма и да ... Медийни трикчета може би
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 30 Дек 2008, 1:19

А бургаските гонски приемат л иги за закони при положение, че и полицаите чоплят семки там? :roll:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Извън Темата