Какво правите с/у шумни комшии(квартиранти)
Модератор: Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Аз съм във вход на блок само с пенсионери и аз съм лошото момче

M - The most powerful letter in the world
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20

да като се замисли човек не е приятно аз съм личност която прави доста купони в апартамента но гледам да е винаги петак или събота,че да може комшиите да си доспът на другия ден
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
Аз кат малко пишлеме (14 г.) имах едно моторче Карпати,и понеже му направих ремонт на двигателчето и трябваше да го пробвам.Ама тате не ми даваше да го изкарвам на вънка,то беше и трудно де(живея на 7 я етаж) и си го карах в моита стая -тя е 7 метра дълга и аз по диагонал
.Малиииии голем кеф беше.Но един ден направих грешката да го вдигна на стоика и да пробвам колко километра ще направи.Нали се сещате какви вибрации са на долу по етажите и зъболекаря от долу(имаме заболекарски кабинет под нас) се качи и точно като по децките филмчета рошав с кръвясали очи и почна да крещи,направо изпадна в истерия.Тогава не разбрах какъв му е проблема(добре че беше заключена решетката между нас
),но сега му оценявам търпението и нервите-дори ме поздравява
Та за купоните из входа аз имам наи малко право да претендирам (щот доста мотори минаха през моита стая),но и аз общо взето се кефя че хората си празнуват.Над мене комшиите една сутрин цяла сватба с оркестър направили-оженили си щерката ,а аз съм спал и не съм разбрал да му се невиди

Та за купоните из входа аз имам наи малко право да претендирам (щот доста мотори минаха през моита стая),но и аз общо взето се кефя че хората си празнуват.Над мене комшиите една сутрин цяла сватба с оркестър направили-оженили си щерката ,а аз съм спал и не съм разбрал да му се невиди

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Аз нямам проблем със съседите , ние сме само 2 къщи една до друга и 2те имаме басеини и по цяло лято дъни яко хаус , ту в едната ту в другата. Нито аз съм ходил да им правя забележка нито те на мен , толерантни сме си
само миналата година малко по кротко давахме , че на съседа му се роди малко дете и така. А едно време като живеех в апартамент имаше едни идиоти дето не ебаваха никои , яко чалги сяка вечер , един път един съсед отишъл да се разправя , а тои на години и тея го бяха шамаросали , та после цялата махала ги би и те се кртонаха след тва 

It`s party time !
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Натискам мутето на съседите и не им обращам внимание.Попринцип съм уцелил добри съседи само над нас един бмх-ер който постоянно е по горите ХАха 

Над нас живее семейство цигани. Музики, дандании колкото си искаш. Днес рожден ден, утре кръщене, вдруги ден... абе сещате се. Поводи при тях колкото искаш. То не бяха полиции, то не бяха политики, не и не. То циганина си е циганин.Той от приказка не разбира, само от бой. Когато вече се роди малкия реших че така повече не може. Дръпнах си първите три албума на Металика, заредих ДВД-то, надух го до дупка и айде навън на разходка. Сутрин от 8 до 14 часа. После се прибираме, спинкаме два часа и пак същата процедура до 22 часа. И така цяла седмица. Бях им изпилил мозъците. След това спрях, за да видя дали има ефект. Точно една седмица след това, една събота пак имаше джамбуре. Малкия тамън беше заспал. Качих се горе, звънях, звънях, но никакъв отговор. Е, вече откачих. Този път заредих DEATH и пак до дупка и пак навън. Вечерта като се прибрах циганина ми цъфна на вратата две минути след като я затворих, да ме пита докога ще я слушам тази музика. Цяла нощ, му казах аз и треснах вратата. Заредих SLAYER, малкия в другата стая и започнах да кръстосвам терасите. Като цъфна патрулката спрях музиката. Полицайчетата ми звъннаха кротко на вратата, аз им отворих гушнал малкия. Отрекох всичко "...ма, моля ви се, как с това малко дете, какви силни музики, няма такова нещо" и даже наклепах циганите, че си го връщат заради другите актове. Айде отнесоха още един акт за фалшив сигнал ли, де да знам, не помня, даже се подписах като свидетел и те така. От време на време ме пробват, ама хич не им оставам длъжен.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
радо ще се справи с циганското нашествие 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Като съм вкъщи няма проблем - около мене все маймуни, и аз 1, та не си правим взаимно проблеми
(възраста е м-у 18-25/6). Иначе като правят лудница и аз не участвам - не ми пречи да спя
нека сЪ забавляват.
Но преди няколко месеца се сблъсках за 1ви път с явлението "съквартирантки" и о, ужас
Добре, че си носех големия черпак feat. 20-литровата тенджера за курбани
-
ми, търпях, търпях, на края имахме няколко приказки на "високо равнище"
и спряха с постоянната лудница, която създаваха.... Иначе сега, ще видим като ида пак,дано не им минават лоши мисли за "пижамени турбо-фолк партита", че жална им майка.... Иначе като цяло целия блок е пенсионерски и освен тия никой друг не вдига гюрунтия...

Но преди няколко месеца се сблъсках за 1ви път с явлението "съквартирантки" и о, ужас

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Не ми пречат. Ако започнат - търпя, защото аз и брат ми правим най-шумните купони в блока. Рядко ми правят проблеми и заради това и аз си мълча.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ами аз съм от шумните... Музика тихо не мога да слушам и ...
Вече не ми чукат и по тръбите на парното даже...

Вече не ми чукат и по тръбите на парното даже...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Съседа ме дразни много...някакво детенце на 14 години и се почва...и аз не мога да спя естествено от музиката...понякога им слушам скандали с майка му....басии тоя как й говори
А в другия апартамент...точно на бул. България....и лятото е симфония от мотористи...ама това не ми пречи де. Амаааа съседите отдолу...първо беше музиката, ок, после се трошаха бутилки, ок.....ама накрая като почнаха и секса и то....беше.....жената така виеше, чее.....не се живееше, а явно стаята им беше точно под моята
Добре че се изнесоха оттам де
Принципно аз не преча на съседите, защото не обичам да събирам хора вкъщи, защото...ако някой направи нещо...после как ще обяснявам за счупения кристал...за дивана що е нацапан...ииии...се такива.....не, мерси.

А в другия апартамент...точно на бул. България....и лятото е симфония от мотористи...ама това не ми пречи де. Амаааа съседите отдолу...първо беше музиката, ок, после се трошаха бутилки, ок.....ама накрая като почнаха и секса и то....беше.....жената така виеше, чее.....не се живееше, а явно стаята им беше точно под моята

Принципно аз не преча на съседите, защото не обичам да събирам хора вкъщи, защото...ако някой направи нещо...после как ще обяснявам за счупения кристал...за дивана що е нацапан...ииии...се такива.....не, мерси.