за махмурлука
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
за махмурлука
Не знам пускана ли е преди това тази тема, но видях доста теми за почерпки и за трудни моменти на сутринта. Идеята ми е да споделим опит за борба с махмурлука.
Моята рецепта е, като видя, че вечерта ще е тежка, пия по един аспирин и един аналгин още по време на запоя. В резултат на сутринта цялото тяло казва, че си махмурлия и си страшно уморен, ОБАЧЕ канчето не те боли изобщо.
Съдете сами - преди 2 дена се събудих в 8 сутринта сам, а бях легнал в 1,30 на 14 бири
Вие как решавате проблема?????
Моята рецепта е, като видя, че вечерта ще е тежка, пия по един аспирин и един аналгин още по време на запоя. В резултат на сутринта цялото тяло казва, че си махмурлия и си страшно уморен, ОБАЧЕ канчето не те боли изобщо.
Съдете сами - преди 2 дена се събудих в 8 сутринта сам, а бях легнал в 1,30 на 14 бири
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Valio23 Пуснато на: 06 Яну 2005, 21:28 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
на 14 бири???
Ина4е моята рецепта е 1 (повтарям само 1 ) бира и една шкембе 4орба на сутринта
Да де, ама шкембе чорба не понасям. Иначе гореща пилешка или рибена обожавам
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
интересно аз доста си пиивам бира кат свърши на наште водката почвам колкото и да препия немам проблеми с главата иначе за махмурлука аспирин 

- Новини
-
Аз мога да се включа с един съвет за лесно заспиване в тотал пияно състояние, когато ти е твърде зле за да затвориш очи...
Значи...
Лягаш по корем ... и примерно лявата ръка и левия крак да ти висят извън леглото. Целта е кръвта да се събира в двата крайника. Може и с десен крак, дясна ръка.... зависи как ви е разположено леглото. 100 процента работи и много помага
Все пак, гледайте да не стигате до нуждата да го ползвате това де...
Значи...
Лягаш по корем ... и примерно лявата ръка и левия крак да ти висят извън леглото. Целта е кръвта да се събира в двата крайника. Може и с десен крак, дясна ръка.... зависи как ви е разположено леглото. 100 процента работи и много помага

Все пак, гледайте да не стигате до нуждата да го ползвате това де...

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ми приготвяш си "дозата" до леглото и със събуждането се наказваш отново и отново и нямаш време да мислиш камоли да те боли тиквата 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Аз като знам, че вечерта ще е тежко и ако имам възможност към 2-3 часа след обяд 1 ракия и една две чаши червено вино с по-сочна пържолка след това 2 часа дрямка и вечерта съм безсмъртен освен това преди да дръпна шалтера аспирин. На другия ден шкембе и бира и никви грижи. Тая работа с пладнешката ракийка си има и биологично обяснение ама ми омръзна да пиша.
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Аз нищо не правя против махмурлука
цял ден си нося тежкия кръст, проклинам алкохола и казвам, че повече няма да пия(до другия път
).

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
ъъъъ ... ми аз явно страдам от тежък махмурлук след снощи, щото отварям темата и чета "Идеята ми е да споделим опит за борба с марихуаната. "... пак глудам - пак чета МАРИХУАНА.. Викам си нещо не е наред, нали за махмурлук беше заглавието на темата... Взирам се - пак МАРИХУАНА.... чак на четвъртия път го прочетох като хората...
Алкохолик ...

Алкохолик ...

Re: за махмурлука
BigMUZZY написа:Не знам пускана ли е преди това тази тема, но видях доста теми за почерпки и за трудни моменти на сутринта. Идеята ми е да споделим опит за борба с махмурлука.
ти бе слънце на 14 бири леш ли ставаш бе??ах горкото

ела да те науча как се пият 15 бири,300 грамма водка и бутилка сухо червено вино и после 5 аспирина и 2 аналгина
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Те хората са го казали 2 шкембета и 2 ср***та помагат.
Аз лично като стана и разгоня летящите работничките на Винпрома отивам до 'офиса'
шкембе
пак офиса
разни течности
къпалка
и ако мога пак се тропясвам в леглото
Инак най-добрия лек си е да му поспиш едно хубаво
ПС Всички знаеме колко елементарно е да се махнеш от махмурлука и да се върнеш снощи
Аз лично като стана и разгоня летящите работничките на Винпрома отивам до 'офиса'

Инак най-добрия лек си е да му поспиш едно хубаво
ПС Всички знаеме колко елементарно е да се махнеш от махмурлука и да се върнеш снощи

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2