ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?

Мнение от Веселин|Василев » 02 Яну 2009, 14:30

sixstraight написа:
denis4o написа:Нека всички авто-клубове се обединим и да сме будната съвест и отворените очи на пътя. Нека джигитите разберат, че всяко действие си има противодействие и нищо не остава безнаказано. Нека човека, който Ви засича всяка сутрин като тръгвате за работа си плати за това. Нека ние, шофьорите, се опитаме да направим нещо. Всеки има телефон с камера - снимайте, защото видео материалите вече важат като доказателство в съда.

Цели на инициативата и средства за постигането и тук -> http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=3454

Надявам се, че ще ни подкрепите.

Успех и на теб и на всички авто-клубове :)
Как ще ми снимаш колата или мен без разрешение :roll:
Като не искате да Ви засичат ходете с градския на работа :idea:

Ходи ги питай от КАТ без разрешение как ти снимат колата по булевардите когато караш с превишена скорост.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 02 Яну 2009, 22:32

Веселин|Василев написа:
sixstraight написа:
denis4o написа:Нека всички авто-клубове се обединим и да сме будната съвест и отворените очи на пътя. Нека джигитите разберат, че всяко действие си има противодействие и нищо не остава безнаказано. Нека човека, който Ви засича всяка сутрин като тръгвате за работа си плати за това. Нека ние, шофьорите, се опитаме да направим нещо. Всеки има телефон с камера - снимайте, защото видео материалите вече важат като доказателство в съда.

Цели на инициативата и средства за постигането и тук -> http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=3454

Ходи ги питай от КАТ без разрешение как ти снимат колата по булевардите когато караш с превишена скорост.

Кат имат разрещение на тях това им е работата плюс това в съда не важи видео или снимков материал без разрешение за използване срс. И какво ще снимаш някой някой по известен и ще отидеш в кат и чичко полицай ще го вземе присърце и ще каже" да добре мойто момче ей сега отивам да му зема книжката "
Абе снимайте се с който искате, ако искате и с папата се тая ми е то ше си е за вас.
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от mak » 02 Яну 2009, 22:40

denis4o написа: Нека джигитите разберат, че всяко действие си има противодействие и нищо не остава безнаказано. Нека човека, който Ви засича всяка сутрин!

Аз съм Простиналец (и си плащам за това) Ти не си ? на ограничение 5окм/ч караш ли с 5о? В кварталните Улици ограничението е 3окм/ч а ти с 3о караш? Да не стане с твойте камъни по твойта Глава!!! а? Ако ти се наложи да бързаш за някъде и те снима някой как превишаваш скороста или засичаш или се пренареждаш какво правим? ооо ЗАБРАВИХ ТИ СИ ДЕНИСЧО от ЛАДА_клубЪ и никога няма даго допуснеш това на пътя!!!!
·•NO LIMIT•·-·• mak 3k•· крачка щом направиш пред страхаИзображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 03 Яну 2009, 3:51

sixstraight написа:
Веселин|Василев написа:
sixstraight написа:

Кат имат разрещение на тях това им е работата плюс това в съда не важи видео или снимков материал без разрешение за използване срс. И какво ще снимаш някой някой по известен и ще отидеш в кат и чичко полицай ще го вземе присърце и ще каже" да добре мойто момче ей сега отивам да му зема книжката "
Абе снимайте се с който искате, ако искате и с папата се тая ми е то ше си е за вас.

Незнам дали важи или не, но не е забранено да снимам каквото си искам, а дали ще се вземе предвид и кой ще пати след това или не няма да го мисля аз, ако зависеше от мен нямаше да пиша из форума в момента.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 03 Яну 2009, 4:06

Харесва ми идеята - колкото повече ме снимат толко понече баунти ше трупам :mhihi: тва дига репютейшъна и ше отключа бонус нивото.

...и обратно в реалността - кой че снимаш ти бе :box: :bang: :smoke: :bgflag:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 03 Яну 2009, 5:21

sixstraight написа:Като не искате да Ви засичат ходете с градския на работа :idea:

Пък ти като не искаш да те снимат, недей засича никой... щото нали знаеш, първия път пенсионер, втория жена... третия бил 2 на 2... :mhihi: да повтаряш после 1 месец, "къде сгреших". :mhihi: Това в кръга на шегата, но мнението ти е много пресилено!
mak написа:Ако ти се наложи да бързаш за някъде и те снима някой как превишаваш скороста или засичаш или се пренареждаш какво правим? ооо ЗАБРАВИХ ТИ СИ ДЕНИСЧО от ЛАДА_клубЪ и никога няма даго допуснеш това на пътя!!!!

Ти пък и ти се изказа, стига сте гледали чуждата паница.. щом толкова трябва да бързате ще си плащате! В Германия не бързат ли ? Или точно в България с не знам си колко % безработица всички бързат... да пият кафе! Аз също не се правя на света вода имам 2 акта за скорост и точно.... ВЧЕРА, трябваше да си дам книжката в кат. :mhihi: Само дето не се правя на ученичка 3-ти клас, "защо на мен се карате само и иванчо говори". :mhihi: Да не казвам как им викат на такива. Мен като ме спряха за 2-рия акт и аз чинно взех да ръкомахам и да обяснявам как не може да съм карал с 87 и той "ми в съда може да разберем кой е прав" и се усмихва, честно не ми е ставало толкова тъпо от години и в яда си взех да се смея на полицая в очите.. "ще пишем акт", ми пишиии бе и се смея ли смея, после ми обяснява нещо за сина си и каква малолитражка хлопел корса имал, аз му обяснявам за 6-та симфония на баварската опера и как сега нямаше да съм спрял на 2 метра от патрула, ако бях с Опел.. и с все така 24 каратова усмивка. :D Мисли че ще му правя евала заради някой друг пагон ли ?
Разговора ни беше доста дълъг.. като започнем от буйно ръкомахане, закона на отклонението, момента в който му обяснявам как ще отида до Тошево без винетка, автомобилната индустрия, стигнахме до закона на вероятностите, минем през закона на физиката, та накрая стигнахме до.. закона за движение по пътищата - чл.182!:mhihi:
Та мисълта ми е, да се правите на непокисти! Това е нещо прекрасно! Вместо да се правиш на... ученичка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 03 Яну 2009, 13:29

kiro_320 написа:
sixstraight написа:Като не искате да Ви засичат ходете с градския на работа :idea:

Пък ти като не искаш да те снимат, недей засича никой... щото нали знаеш, първия път пенсионер, втория жена... третия бил 2 на 2... :mhihi: да повтаряш после 1 месец, "къде сгреших". :mhihi: Това в кръга на шегата, но мнението ти е много пресилено!
mak написа:Ако ти се наложи да бързаш за някъде и те снима някой как превишаваш скороста или засичаш или се пренареждаш какво правим? ооо ЗАБРАВИХ ТИ СИ ДЕНИСЧО от ЛАДА_клубЪ и никога няма даго допуснеш това на пътя!!!!

Ти пък и ти се изказа, стига сте гледали чуждата паница.. щом толкова трябва да бързате ще си плащате! В Германия не бързат ли ? Или точно в България с не знам си колко % безработица всички бързат... да пият кафе! Аз също не се правя на света вода имам 2 акта за скорост и точно.... ВЧЕРА, трябваше да си дам книжката в кат. :mhihi: Само дето не се правя на ученичка 3-ти клас, "защо на мен се карате само и иванчо говори". :mhihi: Да не казвам как им викат на такива. Мен като ме спряха за 2-рия акт и аз чинно взех да ръкомахам и да обяснявам как не може да съм карал с 87 и той "ми в съда може да разберем кой е прав" и се усмихва, честно не ми е ставало толкова тъпо от години и в яда си взех да се смея на полицая в очите.. "ще пишем акт", ми пишиии бе и се смея ли смея, после ми обяснява нещо за сина си и каква малолитражка хлопел корса имал, аз му обяснявам за 6-та симфония на баварската опера и как сега нямаше да съм спрял на 2 метра от патрула, ако бях с Опел.. и с все така 24 каратова усмивка. :D Мисли че ще му правя евала заради някой друг пагон ли ?
Разговора ни беше доста дълъг.. като започнем от буйно ръкомахане, закона на отклонението, момента в който му обяснявам как ще отида до Тошево без винетка, автомобилната индустрия, стигнахме до закона на вероятностите, минем през закона на физиката, та накрая стигнахме до.. закона за движение по пътищата - чл.182!:mhihi:
Та мисълта ми е, да се правите на непокисти! Това е нещо прекрасно! Вместо да се правиш на... ученичка.

Абе човек защо си мислиш че засичам хората нарочно просто дадох мнение за снимането и мен ме засичат и не ми е приятно, ама не съм седнал да протестирам,снимам или да се разправям. Случвало се е да засека някой без да искам ама се извинявам и гледам да не се повтаря ситуацията. Виж ако ти или някой друг гледате кой кара и засичате нарочно това говори само за културата ви. И какво виждаш тъмна кола с черни стъкла която струва поне 100 бона да те засича и щрак а и какво се очаква да стане, да те набият ли да те осъдят ли или какво очакваме да стане кажи ми че аз немога да се сетя :roll:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 04 Яну 2009, 2:16

и кои ще заведе дело ? аз на царидрадцо карам с 160 мое ме снимата ако искате щом се стопи снега даже ще ви кажа кога точно ще мина съвсем серизно го казвам маи покраи празниците сте попрекалили с коза

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 04 Яну 2009, 4:21

Мишу.......

за да не се налага да си губим времето да ходиме да те снимаме ето ти една извадка директно от кат:

Kонтрол на пътното движение за скорост с радар,
в съотвествие със ЗДП ще се ивършва по:

от 07:00 до 13:00 ч.

1. бул."Цариградско шосе"-при Хидрострой
2. бул."Ботевградско шосе"-Надежда Крупская
3. бул.”Сливница” преди ул."Опълченска"
4. ул."202"
5. ул."Акад.И.Гешов" и ул."Гюешево"
6. бул.”Н.Вапцаров" при БТК

от 15:00 до 20:00 ч.

1. бул."Цариградско шосе"-при Хидрострой
2. бул.”Ботевградско шосе"-Надежда Крупская
3. бул.”Сливница” преди ул."Опълченска"
4. ул."202"
5. ул."Акад.И.Гешов" и ул."Гюешево"
6. бул.”Н.Вапцаров" при БТК;

Просто карай по тфа време и готово....
Сега относно правилата за двиежение по пътищата.Докато КАТ не си оправят глупостите от сорта на примерно ограничение 50 км/ч за дву или трилентово плътно,знаци противоречащи си,и докато най-накрая не сме еднакви всикчи пред закона няма да го бъде....снимайте който и квото си искате,но съм сигурен,че тук всеки си прави системни нарушения,било то да мине 10 метра по забранена улица за да не обикаля 1000 часа или във всеизвестните софийски задръствания....Просто силно се съмнявам,че някога ще се променим.

аз на царидрадцо карам с 160

Забравих да ти ръкопляскам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Яну 2009, 7:13

Аз също съм за нулева толерантност към тъпанарите, каращи като джигити, но не съм сигурен дали ще стане точно със снимки.По-скоро трябва да подгоним полицията да си върши работата, за която в крайна сметка и плащаме.Аз предлагам да снимаме полицаите и да ги изкараме от храстите, та дано се заемат с нещо сериозно.Ако направим едно клипче на полицаи излезнали на проверка, много добре ще се види колко избирателно действат и с какви глупости се занимават. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 04 Яну 2009, 10:53

аз предлагам след КАТ да погнем и парламента и там не си вършат работата ,кмета също има доста пропуски ,време е да оправим тази държава нека се разбере че ние не спим !!на магистралите също трябва да се кара с 120км/ч !! :evil: :twisted: :evil: икономиката също не е за пренебрегване да отворим и АЕЦ-а ,да изгоним и чЕЗ трябва държавата да е собственик на тока ,нека държим нещата в свои ръце

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Яну 2009, 12:33

ми все от некъде требва да се почне, така че джигтите ща изгорат първи :winky:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mak » 05 Яну 2009, 23:38

киро_320 написа: Ти пък и ти се изказа, стига сте гледали чуждата паница.. щом толкова трябва да бързате ще си плащате! В Германия не бързат ли ? Или точно в България с не знам си колко % безработица всички бързат... да пият кафе! ВЧЕРА, трябваше да си дам книжката в кат. :mhihi: Само дето не се правя на ученичка 3-ти клас, ". Мен като ме спряха за 2-рия акт и аз чинно взех да ръкомахам и да обяснявам как не може да съм карал с 87 и той "ми в съда може да разберем кой е прав" и се усмихва, честно не ми е ставало толкова тъпо от години и в яда си взех да се смея на полицая в очите.. "ще пишем акт", ми пишиии бе и се смея ли смея, после ми обяснява нещо за сина си и каква малолитражка хлопел корса имал, аз му обяснявам за 6-та симфония на баварската опера и как сега нямаше да съм спрял на 2 метра от патрула, ако бях с Опел.. и с все така 24 каратова усмивка. :D Мисли че ще му правя евала заради някой друг пагон ли ?
Абе тийн несресан аз ако съм се изказал Ти се изхвърли като ч..ия на мокър песЪк с това че си имал 2 АКТ-а и кво Големеш ли с т'ва? к'во се случва ? или с АКТ-те ти се лепат мацките повече с това ще си се подписал долу в дясно а? или се прайш на кисело дупенце :drinking: И като отидеш до Тошево без Винетка :clap: :clap: :clap: к'во ТРАНСФОРМИРАШ си вАНУСА в М3 ли? К'ва шеста симфония караш бе Брат :dummy: аз като се возя на ТРАМВАЙ (снимка искаш ли ?) Приказвам ли за 4о-5о тонна лимозина :repost:
·•NO LIMIT•·-·• mak 3k•· крачка щом направиш пред страхаИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 13 Яну 2009, 23:18

идеята е добра само не знам защо пак се по4ват разтягания и едни дьлги умувания, ред трябва да има в тази дьржава особено за ¨сьстезатели¨ дето карат с по 100км по града и не се сьобразяват с никой, а това на запад помага,защо да не се полу4и и в Бг.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 13 Яну 2009, 23:20

На запад хората имат къде да дават газ, тука си нямаме местенце. ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата