За комшиите, българщината и колите ни
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Новини
-
LuBo1
Не търси причина... Причини колкото щеш. Едни завиждат заради колата примерно, други завиждат заради жената примерно, трети просто си нямат работа, четвърти се правят на големи мъже и се доказват колко са смели и т.н... Надали ще разбереш защо...
Пожелавам ти бързо оправяне на колата и да докопаш гадините....

Не търси причина... Причини колкото щеш. Едни завиждат заради колата примерно, други завиждат заради жената примерно, трети просто си нямат работа, четвърти се правят на големи мъже и се доказват колко са смели и т.н... Надали ще разбереш защо...
Пожелавам ти бързо оправяне на колата и да докопаш гадините....

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
LuBo1,
наистина съжалявам за тази огромна неприятност. И все пак - колата ще се оправи.
Пък не им се сърди. Завистта е една от най-тежките страсти. Поне така пише в дебелите книги. Нямаме си и представа колко тежко измъчва тези, които са й се отдали... И на мен са ми се случвали такива работи, особено след като я пребоядисах колата. Макар и всеки път да ми е неприятно, стремя се да съчувствам на извършителите - защото представи си какво мъчение за тях е тази завист, след като дръзват да се занимават с такива глупости? Такива хора са достойни за висше съжаление... Така че, прости им, и си гледай живота, не ги мисли тия работи за отмъщението - то само ще завърти кръга. Никой не печели от това.
Освен това - не мисля че това е типична българска черта. Българщината няма нищо общо. Хората по цял свят завиждат.
наистина съжалявам за тази огромна неприятност. И все пак - колата ще се оправи.
Пък не им се сърди. Завистта е една от най-тежките страсти. Поне така пише в дебелите книги. Нямаме си и представа колко тежко измъчва тези, които са й се отдали... И на мен са ми се случвали такива работи, особено след като я пребоядисах колата. Макар и всеки път да ми е неприятно, стремя се да съчувствам на извършителите - защото представи си какво мъчение за тях е тази завист, след като дръзват да се занимават с такива глупости? Такива хора са достойни за висше съжаление... Така че, прости им, и си гледай живота, не ги мисли тия работи за отмъщението - то само ще завърти кръга. Никой не печели от това.
Освен това - не мисля че това е типична българска черта. Българщината няма нищо общо. Хората по цял свят завиждат.
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
И на мен са ми правили мизерии на колата, но слава богу малки (да чукам на дърво
) . Истина е че в България място за хубави коли почти няма и най-вече заради злобата и завистта понякога и на "добрите" приятели и съседи.
Аз лично ви давам един съвет как си "охранявам" колата вечер. Ситуацията тук е следната -на 1-ви етаж съм и паркинга е осветен при което аз съм включил малка камерка към компютъра си (по евтина е от боята на колата ми
)и вечер преди лягане пускам да записва.
Дава резултат -> вече за 2-ри път си намирам емблемата
Надявам се да съм бил полезен

Аз лично ви давам един съвет как си "охранявам" колата вечер. Ситуацията тук е следната -на 1-ви етаж съм и паркинга е осветен при което аз съм включил малка камерка към компютъра си (по евтина е от боята на колата ми

Дава резултат -> вече за 2-ри път си намирам емблемата

Надявам се да съм бил полезен

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз имам такава Genius, която ползвам за видео-конференций през интернет - закача се на USB порт. Та мисълта ми е, че софта и има една много хубава функция - записва клип на харда само когато пред нея има движение - и така докато спре движението, после като се размърда нещо пак - пак почва да записва. Не, че има някакво значение, ама после поне няма да гледаш 8 часа примерно. Иначе я купих от Метро за 42 лв. 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
LandShark написа:Освен това - не мисля че това е типична българска черта. Българщината няма нищо общо. Хората по цял свят завиждат.
Еййййй най-сетне някой да ме подкрепи за това, прав е ЛандШарк просто в БГ все още има възможност да правят мизерии безнаказано или с по малко послдествия!
А за камерката ми харесва идеята, но аз съм на 8-мия етаж съмнявам се камерата да успее да запише нещо

May the BMW force be with you!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2