Въпрос за система 5.1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Въпрос за система 5.1

Мнение от ka4i » 04 Яну 2009, 16:27

Здравейте на всички и за много години!
Искам да попитам за мнение за този модел 5+1 Microlab H-500
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=533987
или този Luxeon
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1422.
За уточнение, че сега ще се купува и аудио картата.Трябват ми за домашно ползване,най-ваче за филми, щото музиката обичам да си я слушам стерео.
Последна промяна ka4i на 04 Яну 2009, 22:58, променена общо 1 път
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 04 Яну 2009, 16:31

Според мен не са лоши но зависи за какво ти трябват.. Ако цениш качество вземи си Creative.. Аз лично ползвам Ozaki 5+1 но вадят много добър звук..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 04 Яну 2009, 16:39

аз ползвам една система 5.1 на CROWN нямате си на идея колко съм доволен, струва сега не повече от 150 лв мисля

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 04 Яну 2009, 16:48

Аз съм с тези вече четвърта година и никакви ядове Speakers Luxeon T5.1RB :arrow: http://www.stantek.com/products/500x500/p8626.jpg :D
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Яну 2009, 17:14

С тия 5.1 сте толкова далеч от истината за качествено домашно аудио, че неможете да си представите :mhihi:

И все пак е добър компромис. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 04 Яну 2009, 17:23

vicho написа:С тия 5.1 сте толкова далеч от истината за качествено домашно аудио, че неможете да си представите :mhihi:

Добре де, дай акъл тогава за какво иде реч.Отворен съм към всякакви предложения и идеи ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Яну 2009, 17:28

ka4i написа:
vicho написа:С тия 5.1 сте толкова далеч от истината за качествено домашно аудио, че неможете да си представите :mhihi:

Добре де, дай акъл тогава за какво иде реч.Отворен съм към всякакви предложения и идеи ;)

чифт такива
http://www.dekom.bg/?page=product_detai ... 51f83deecf

+ ресивър

по-скъпо е, но си струва
повече никога няма да се сетиш за 5.1 ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Яну 2009, 17:29

Ми аз преди 4 години си направих сам конфигурация 5.1.от магазина на тъндър.Погледни в сайта им и си направи сметката.
Имам най-големия им активен суб.-30см.който само може да храни и още 2 колони,5.1 усилвател с радио с 5 изхода,2 предни колони от най-големите който пак там ще видиш + 2 за задни някакви среди пак не лоши.Абсолютно съм доволен от качество и цена за тия години само 5.1 усилвателя дава някакви смущения от време на време което е напълно нормално тъй като хората са му дали 6 месеца гаранция. :mhihi: И цялата тази далавера за 650лв тогава!Сега мен ако питаш за тия пари си вземи същата конфигурация от към говорители само смени 5.1 ресийвъра с някой марков ако имаш пари,а ако не имат и по нови модели пробвай с тях.
Айде успех! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Яну 2009, 17:33

slatanic написа:Ми аз преди 4 години си направих сам конфигурация 5.1.от магазина на тъндър.Погледни в сайта им и си направи сметката.
Имам най-големия им активен суб.-30см.който само може да храни и още 2 колони,5.1 усилвател с радио с 5 изхода,2 предни колони от най-големите който пак там ще видиш + 2 за задни някакви среди пак не лоши.Абсолютно съм доволен от качество и цена за тия години само 5.1 усилвателя дава някакви смущения от време на време което е напълно нормално тъй като хората са му дали 6 месеца гаранция. :mhihi: И цялата тази далавера за 650лв тогава!Сега мен ако питаш за тия пари си вземи същата конфигурация от към говорители само смени 5.1 ресийвъра с някой марков ако имаш пари,а ако не имат и по нови модели пробвай с тях.
Айде успех! :mhihi:

И доволен ли си...

Аз тъндър повече никога няма да си купя, след онзи усилвател за кола. слушал съм също и колоните тъндър (домашни), свирят все едно дрънкаш по чинии с пръчка. Нещо хич не ме кефят. Освен цената де. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 04 Яну 2009, 17:43

човека сигурно иска да си гледа филми, а не да си прави дискотека в стаята, мувимейкърите за какво правят шестканален стерео съраунд звук :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 04 Яну 2009, 17:47

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 04 Яну 2009, 18:10

vicho написа:
ka4i написа:

чифт такива

+ ресивър

по-скъпо е, но си струва

vicho и ти колко си далеч от истината също си нямаш на идея :mhihi: .Но тук идеята на колегата е явно за нещо евтино,което иска да го върже на компютър ;) .Или аз така си мисля :roll: Та за качествено 5.1 или 7.1 си трябват няколко хиляди и то не се прави с нисък клас Веги ;) .А за истинско стререо звучене не се ползва ресийвър и ли стерео усилвател,ами лампов :) Но много се отплеснахме от темата :mhihi:

Та всичко опира до възможности и потребности :D ,Аз съм ето с това -> http://www.ardes.bg/popup?hash=a/3/a3696a47731cdd32 и ми върши чудесна работа.Имат учудващо балансиран и приятен звук за пластмасови боклуци на смешна цена :D .Това е от мен ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Яну 2009, 18:13

plradev написа:
vicho написа:
ka4i написа:

чифт такива

+ ресивър

по-скъпо е, но си струва

vicho и ти колко си далеч от истината също си нямаш на идея :mhihi: .Но тук идеята на колегата е явно за нещо евтино,което иска да го върже на компютър ;) .Или аз така си мисля :roll: Та за качествено 5.1 или 7.1 си трябват няколко хиляди и то не се прави с нисък клас Веги ;) .А за истинско стререо звучене не се ползва ресийвър и ли стерео усилвател,ами лампов :) Но много се отплеснахме от темата :mhihi:

Та всичко опира до възможности и потребности :D ,Аз съм ето с това -> http://www.ardes.bg/popup?hash=a/3/a3696a47731cdd32 и ми върши чудесна работа.Имат учудващо балансиран и приятен звук за пластмасови боклуци на смешна цена :D .Това е от мен ;)

ще те поканя у брат ми някой път да чуеш 5.1 "нисък" клас веги и пак ще си говорим къде е истината :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 04 Яну 2009, 18:17

vicho написа:
ще те поканя у брат ми някой път да чуеш 5.1 "нисък" клас веги и пак ще си говорим къде е истината :mhihi:

С удовоствие бих ги чул :D :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Яну 2009, 18:20

plradev написа:
vicho написа:

С удовоствие бих ги чул :D :yes:

Пък аз ще ви покажа как с нисък клас тъндър мога да клатя прозорците на къщата до нас! :mhihi: При затворени прозорци (халомин дограма) на моята,изолация и 50см стени!
И нека нестават! :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата