Зимен Test Drive : 520i 97' vs 525 98' tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			68 мнения
			 • Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
- bobih
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F10
Преди всичко гумите са от значение и то много лично мое мнение ама барума не е гума   ... много е важно и това дето седи зад волана! повечето дават газ и тя на едно място седи оре и хоп до там
  ... много е важно и това дето седи зад волана! повечето дават газ и тя на едно място седи оре и хоп до там   с леко газ и катери
  с леко газ и катери   ... Лично аз зимата по-полека давам ама лятото тия 520 ми гледат номера
 ... Лично аз зимата по-полека давам ама лятото тия 520 ми гледат номера   
П.П1 Аз съм с d моторче ... вчера се прибрах от В.Търново както сами се сещате и гледате по-новините Хемус на какво прелича еми какво да кажа под 140-160 не паднах
  вчера се прибрах от В.Търново както сами се сещате и гледате по-новините Хемус на какво прелича еми какво да кажа под 140-160 не паднах   
П.П2 Само да кажа не се возете на "Юнион-Ивкони" тия автобуси единия ме гонише с 120 караше 

... много е важно и това дето седи зад волана! повечето дават газ и тя на едно място седи оре и хоп до там
  ... много е важно и това дето седи зад волана! повечето дават газ и тя на едно място седи оре и хоп до там   с леко газ и катери
  с леко газ и катери   ... Лично аз зимата по-полека давам ама лятото тия 520 ми гледат номера
 ... Лично аз зимата по-полека давам ама лятото тия 520 ми гледат номера   
П.П1 Аз съм с d моторче ...
 вчера се прибрах от В.Търново както сами се сещате и гледате по-новините Хемус на какво прелича еми какво да кажа под 140-160 не паднах
П.П2 Само да кажа не се возете на "Юнион-Ивкони" тия автобуси единия ме гонише с 120 караше

Последна промяна bobih на 04 Яну 2009, 16:59, променена общо 1 път

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
		**Novobraneca написа:А някои с d-мотор няма ли да даде мнение по въпроса
Е аз съм с d и съм го ял тоя... Какъв зор виждам до като я изкарвам от подземния... А с Вектричката брум и съм горе, В такова време само с предно бръмча, тя си има и TC и по силно парно

Хемус не е Витоша бе Bobih. 1,2,3 не си е работа.
- павката
- старши ентусиаст
- 

- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e65
 Направо нямам думи за тая тема.
  Направо нямам думи за тая тема.
ПП: Аз съм забелязал, че е39 с кожен салон се катери по-добре от такава без. ТДС-ката нямаше кожа нали?
- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

Споко ве колега ти какво се изнерви? Разбрахме, че бензинаката е по-добра  , чупи гипса дай си лабаво
  , чупи гипса дай си лабаво

, чупи гипса дай си лабаво
  , чупи гипса дай си лабаво- RASI
- младши ентусиаст
- 

- Кара: BMW-E38 735i face
дгфхфгнй
еи само се нервим деба-които иска да си пробва тдса да отиде до витоша и да сподели как е нямам нищо против тдса просто не гледаите некви неща ами палите отивате връщате се и коментираме

- **Novobraneca
- ентусиаст
- 

RASI а дали ме боли х** ако тдс-ката се катери по-трудно как мислиш ? въпреки че не виждам никаква логика в тезата на колегата Ca_Ma ама той не за първи път ме хвърля в тъча   ти какво голям състезател ли си бе тия 520-ки ги изкарахте ебаси самолетите а всеки нормален човек ще ти каже кое е по-приятно за каране...ти си живей с мисълта че караш мания...караш кола с хубав двигател но малък за това купе ей това е истината и всеки който разбира малко ще ти го каже....и тдс-ката не е самолет просто се кара по приятно
 ти какво голям състезател ли си бе тия 520-ки ги изкарахте ебаси самолетите а всеки нормален човек ще ти каже кое е по-приятно за каране...ти си живей с мисълта че караш мания...караш кола с хубав двигател но малък за това купе ей това е истината и всеки който разбира малко ще ти го каже....и тдс-ката не е самолет просто се кара по приятно   иначе ме кефиш имаш ентусиазъм като за м5 найстина
 иначе ме кефиш имаш ентусиазъм като за м5 найстина  ако искаш вземи едно м5 и ще се пуснем да ме надуеш с тдс-а и да спиш спокойно ако няма да те е срам
 ако искаш вземи едно м5 и ще се пуснем да ме надуеш с тдс-а и да спиш спокойно ако няма да те е срам   само прости теми тука ама поне е забавно докато не дойдат модераторите да ни дадат свежи банани
 само прости теми тука ама поне е забавно докато не дойдат модераторите да ни дадат свежи банани  

ти какво голям състезател ли си бе тия 520-ки ги изкарахте ебаси самолетите а всеки нормален човек ще ти каже кое е по-приятно за каране...ти си живей с мисълта че караш мания...караш кола с хубав двигател но малък за това купе ей това е истината и всеки който разбира малко ще ти го каже....и тдс-ката не е самолет просто се кара по приятно
 ти какво голям състезател ли си бе тия 520-ки ги изкарахте ебаси самолетите а всеки нормален човек ще ти каже кое е по-приятно за каране...ти си живей с мисълта че караш мания...караш кола с хубав двигател но малък за това купе ей това е истината и всеки който разбира малко ще ти го каже....и тдс-ката не е самолет просто се кара по приятно   иначе ме кефиш имаш ентусиазъм като за м5 найстина
 иначе ме кефиш имаш ентусиазъм като за м5 найстина  ако искаш вземи едно м5 и ще се пуснем да ме надуеш с тдс-а и да спиш спокойно ако няма да те е срам
 ако искаш вземи едно м5 и ще се пуснем да ме надуеш с тдс-а и да спиш спокойно ако няма да те е срам   само прости теми тука ама поне е забавно докато не дойдат модераторите да ни дадат свежи банани
 само прости теми тука ама поне е забавно докато не дойдат модераторите да ни дадат свежи банани  
`DaRkMaN не с лош тон бе шляпач, пак ше насереш темата като на оня колега, дето питаше как да си смени крушката на габарита   
като не ти пука кое повече катери не пиши в темата, наи приятен ще си за всички
а иначе колегата РАСИ за половин година смени 4 бмв-та, Е36 320 купе, преди няколко месеца имаше Е39 комби 525 тДС, после Е38 725 тДС и сега е39 520, та точно на него не му обясняваи как върви тдс-а че си смешен 

тука темата е кое повече катери пак казвам, а не да се стига до вечния спор 520-525, може ли да пишеш глупости колко по приятно се кара ТДС-а в съвсем различна тема, ама много си смотан БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА, по добре за всички е да не пишеш в тази тема ако няма с какво да помогнеш опит/знание
bobih довечера на витоша ли сме бе софииски тарикат 
   аиде да ти видим кво прави автомата нагоре

като не ти пука кое повече катери не пиши в темата, наи приятен ще си за всички
а иначе колегата РАСИ за половин година смени 4 бмв-та, Е36 320 купе, преди няколко месеца имаше Е39 комби 525 тДС, после Е38 725 тДС и сега е39 520, та точно на него не му обясняваи как върви тдс-а че си смешен

тука темата е кое повече катери пак казвам, а не да се стига до вечния спор 520-525, може ли да пишеш глупости колко по приятно се кара ТДС-а в съвсем различна тема, ама много си смотан БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА, по добре за всички е да не пишеш в тази тема ако няма с какво да помогнеш опит/знание
bobih довечера на витоша ли сме бе софииски тарикат

ти няма да ми казваш какво и къде да пиша баровец ясно ли е   аз не знам дали съм смотан ама знам че се лигавя...а ти сериозно ги пускаш тия прости теми и ти се смее целия форум мен поне ме разбират че се базикам...а ти май беше тоя дето на нова година в 11:45 беше писал във форума нали...айде няма да ти осирам темата че тя е важна част от твоя живот...айде със здраве приятелЮ
 аз не знам дали съм смотан ама знам че се лигавя...а ти сериозно ги пускаш тия прости теми и ти се смее целия форум мен поне ме разбират че се базикам...а ти май беше тоя дето на нова година в 11:45 беше писал във форума нали...айде няма да ти осирам темата че тя е важна част от твоя живот...айде със здраве приятелЮ  

аз не знам дали съм смотан ама знам че се лигавя...а ти сериозно ги пускаш тия прости теми и ти се смее целия форум мен поне ме разбират че се базикам...а ти май беше тоя дето на нова година в 11:45 беше писал във форума нали...айде няма да ти осирам темата че тя е важна част от твоя живот...айде със здраве приятелЮ
			68 мнения
			 • Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5