Е бива ли такива работи???
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
GIORCETO написа:Най-интересното в случая е че за 900 млн. ще оправят всичко от опустошенията и всичко ще се върне към нормалния живот. Засега са събрани към 3 млрд. Дали богатите държави не са поробили пострадалите страни за дестки години напред, това само времето ще покаже. Не случайно страни като САЩ и Германия и Япония, инвестират толкова пари в Индонезия и т.н. ...
Да се надяваме, че няма да стане така, а ще се получи нещо като с Япония. Така би трябвало да стане, дано хората се вдигнат на крака !
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
:)
Мда голяма трагедия е,но какво да казем ние в БЪЛГАРИЯ 1985 година
малките деца от детските градини са на манифестация и приветстват със знаменцата си 4и4ковците от трбуните,а над тях кротко си вали РАДИАЦИОННИЯ ДЪЖД от 4ЕРНОБИЛ с последствия от силна температура 4ревни разстройства в децата.Сега е вече 2005 година 1300000 БУЛГАРИ са неплатежно способни даси подсигурят медицинско обслужване а АГЕНЦИЯТА по ДЪРЖАВНИ ВЗИМАНИЯ си то4и хищните зъби даим описва имуществото.
Ако по-горе изброените факти неса маловажни то значи в БУЛГАРИЯ няма ТРАГЕДИЯ ,е тогава с 4иста съвест си пуснете 1 ЛЕВчЕ за пострадалите от дале4ната ЕКЗОТИчНА СТРАНА.
малките деца от детските градини са на манифестация и приветстват със знаменцата си 4и4ковците от трбуните,а над тях кротко си вали РАДИАЦИОННИЯ ДЪЖД от 4ЕРНОБИЛ с последствия от силна температура 4ревни разстройства в децата.Сега е вече 2005 година 1300000 БУЛГАРИ са неплатежно способни даси подсигурят медицинско обслужване а АГЕНЦИЯТА по ДЪРЖАВНИ ВЗИМАНИЯ си то4и хищните зъби даим описва имуществото.
Ако по-горе изброените факти неса маловажни то значи в БУЛГАРИЯ няма ТРАГЕДИЯ ,е тогава с 4иста съвест си пуснете 1 ЛЕВчЕ за пострадалите от дале4ната ЕКЗОТИчНА СТРАНА.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
само да те поправя, че експлозията в чернобил е на 26 срещу 27 Април 1986та, едва ли е от значение това всъщност...
по темата...
Трагедията е невероятно голяма и не мисля, че трябва хората да казват "изкарах си страхотно NY";"това е тяхна трагедия не наша" и т.н. трябва да сме съпричастни... също не мисля, че е хубаво "аз додох еди колко си лв. за пострадалите" което e някакъв вид показност! Всеки човек преценява според възможностите си!
нямам думи... наистина несправедливи неща се случват на този свят
по темата...
Трагедията е невероятно голяма и не мисля, че трябва хората да казват "изкарах си страхотно NY";"това е тяхна трагедия не наша" и т.н. трябва да сме съпричастни... също не мисля, че е хубаво "аз додох еди колко си лв. за пострадалите" което e някакъв вид показност! Всеки човек преценява според възможностите си!
нямам думи... наистина несправедливи неща се случват на този свят

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
GIORCETO написа:Най-интересното в случая е че за 900 млн. ще оправят всичко от опустошенията и всичко ще се върне към нормалния живот. Засега са събрани към 3 млрд.
!!!!!
От где ди ги вадиш тези смехории. До момента в световен мащаб загубите и разрушенията надхвърлят щети за на 12.4 млрд. Справка СиеНеН, Икономическа сводка на Щатите, Икономическа сводка на ЕС. И колкото и пари да отидат там, все ще са малко. Къде го изби на политическо доминиране в даден регион, не го разбрах. А за българчетата, отпускари ..... ами само едно ми иде на ум - да ги издавим.
"Лични мнения" - цитат той си знае.

Tod написа:В България са събрани около 22 000 лв (двадесет и две хиляди лева) според новините на БТВ от 07.01.2005. Даренията са направени само от хора от средната класа(ако можем да говорим за такава в България), никакви бизнесмени, никакви политици,никакви представители на шоубизнеса-красота,мила родна картинка!![]()
![]()
ПС Мисля, че нашите теливизий дават не малко инфо за катастрофата!
ааа.. един банкер, май му спестиха името, била дал ... 1000 лева

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2