Какво мислите за "AUTO BILD"?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Като представител на българската автомобилна журналистика мога да кажа само, че корупцията не е подминала и тази част в България и че който плаща той печели в тестовете, ревютата, обзорите, премиерите и т.н. За пари може да се напише кво ли не, а ако не ти изнася или проявиш много творчество ти казват сбогом и на пазара на труда 

Сигурно собственика или друг някой от това журналче има акции във VAG-концерна.Там винаги всички са срещу Голф,Голфът е перфектен,Астрата е в сянката му,Ауди е по-по най от Мерцедес и БМВ...
Това е списание за прогресивно затъпяване.Изчезнаха италианските Дженте мотори,Ауто Капитал,Аутомобилисмо...... съжалявам ако съм пропуснал друга преса.
Ауто мотор унд шпорт е по стъпките на Билд..... лошо.Направете връзка с импортнатата тема от форума на алфистите,има пряка връзка
Това е списание за прогресивно затъпяване.Изчезнаха италианските Дженте мотори,Ауто Капитал,Аутомобилисмо...... съжалявам ако съм пропуснал друга преса.
Ауто мотор унд шпорт е по стъпките на Билд..... лошо.Направете връзка с импортнатата тема от форума на алфистите,има пряка връзка

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Българското издание (исках да кажа преводното) не струва, но оригиналът на немски ми е любимо четиво 

R6 - Was sonst?
- cekata-320i
- Потребител
-
.
Общо взето го купувам редовно,не мисля ще фаворизират VW и Audi,просто им правят реклама
не пишат за Bmw защото няма нужда от нея 

- m4r1qn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: C20LET
даже се абонирах за него. вярно е, че пишат доста хвалебствия за фауве-тата, но пък точно в тяхнара класация за продължителния тест (100к км) фауве са най-отзад, а 320и е трети след ръждивите мазди. точно те имат статия за това дали фауве има проблем със дизела (последните броеве от тази година) и отговора е ДА - помпа-дюзата не е толкова надеждна колкото им се иска. Моето мнение е, че БМВ губи в тестовете най вече от високата си цена - в последния брой скикоркото взе 1-во място защото е с 12к лв по ефтино, а е с много екстри, но не защото е по добрия автомобил.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
m4r1qn написа:.... Моето мнение е, че БМВ губи в тестовете най вече от високата си цена - в последния брой скикоркото взе 1-во място защото е с 12к лв по ефтино, а е с много екстри, но не защото е по добрия автомобил.
С 2 думи- 12000лв. и по-малко екстри ти струва удоволствието и престижа да караш БМВ, а не VW. Kато това се отнася и при сравнение на VW с Audi и Мерцедес. Цената изразява основно имиджа, а не толкова качествата на автомобила. А при равностойни показатели да заявяваш всеки път, че по-евтината е по-добра е смешно. По-изгодна е разбира се, и много хора ще си я купят (12к са си пари навсякъде) и без да четат статии в смешно издание... И лошото е, че за АудиБилд ако се опре до цената като решаващ фактор винаги ефтиното е по-добро (или пък 2-3литра повече обем в багажника)- разбирай VW и Audi...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Паднаха ми в очите, когато в един от броевете си правиха класация на SUVове среден клас и изкараха VW Tiguan върха на сладоледа, а след това като се зачетох по-внимателно се оказа, че са правили тестовете на конкурентите му в режим 2WD (за тези, които имат такъв режим) което хората каращи 4x4 знаят как променя поведението на автомобила.
След това в Auto Bild 4x4 пък, четох абсурден сравнителен тестдрайв на Toyota Landcruiser V8, Audi Q7 4.2TDI, RangeRover TDV8 и Mercedes GL420, като единственото общо между 4те коли е двойното предаване и осемцилиндровият турбо-дизел.
От друга страна пък вярвам на тестовете им за гуми.
Не съм им от редовните читатели, но когато ми попадне нов брой, си го купувам. Честно казано не бих спрял да го чета, заради глупостите които пишат. Явно ми харесват лъскави картинки на коли
След това в Auto Bild 4x4 пък, четох абсурден сравнителен тестдрайв на Toyota Landcruiser V8, Audi Q7 4.2TDI, RangeRover TDV8 и Mercedes GL420, като единственото общо между 4те коли е двойното предаване и осемцилиндровият турбо-дизел.
От друга страна пък вярвам на тестовете им за гуми.
Не съм им от редовните читатели, но когато ми попадне нов брой, си го купувам. Честно казано не бих спрял да го чета, заради глупостите които пишат. Явно ми харесват лъскави картинки на коли

Ето препратки към моите любими автомобилни издания:
http://www.auto-news.it/?/
http://www.automobilismo.it/edisport/au ... enDocument
http://www.auto-news.it/?/
http://www.automobilismo.it/edisport/au ... enDocument
Alfa 164TD Super'93
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Рядко им вервам,като излезе даден модел мноу хубаФ туи унуи супер,после след някой друг гати и боклука го вадят....ко да кажа повече и те не си верват ко пишат вътре.Иначе според мен автомобилните компаний си правят реклами вътре.
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5