НБУ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

НБУ

Мнение от acer » 05 Яну 2009, 0:19

Знам че тука има колеги от тоя университет, малко инфо? :D
Сега съм I курс международни икономически отношения задочно в черноризен храбър и се чудя дали да се преместя икономика дистанционно обучение в нбу. Мнения за университета? За специалноста? Разликите между задочно и дистанционно обучение? Има ли възможност да се преместя сега като съм си взел всички изпити от I семестър?
Чудя се дали да си търся връзки и за маркетинг/стопанско управление в ПУ, но като слушам вуза е доста зле (по-зле от нбу?!) :uups:
Тоя черноризец е доста доволен вуз, специалноста е яка, ама не ме приеха никъде освен в свищов и в тоя, ама е на майната си и за единия изпит кръстосвам бг...
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Яну 2009, 0:23

А някой с връзки в информатиката там?
На ЛС :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Яну 2009, 0:29

Не ти трябват връзки. Трябва ти добър ТОП тест и кратък разговор с директор програмата да приеме акредитациите. (Трябва ти и академична справка от твоя университет). Добре е ДО-то, спокойно. Ходиш на изпити и представяш проекти по зададени теми. Общо взето ходиш уикендите само.
Успех.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 05 Яну 2009, 1:21

Благодоря, ама колко редовно се ходи?
Сега в моя за 1 семестър имах 15 дена лекции и 4 изпита, за 2 семестър 35дена лекции + 7 изпита. Ужасно удобно е, ако трябва да ходя всеки уикенд на лекции ...... не за друго, но най-вероятно програмата ми по-нататък ще стане лудница и не се виждам с ежеседмични лекции.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Яну 2009, 1:23

Ами не е точно всяка седмица. Имаш седмични консултации през уикенда в рамките на 8 уикенда примерно, след това директна сесия. Аз ходя на консултациите, понеже гледам да избутвам. Можеш и спокойно да ги пропускаш и да се явяваш директно на сесия. Ако те интересуват конкретни подробности, ще ти пусна моята програма как е, за да я прегледаш и да си прецениш, но аз се справям и с кариера и с училище. Това ходене по чужбините ми излезе през г*за.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Яну 2009, 2:20

ми аз сам Икономика ДО и не се ходи сяка седмица,само събота и неделя,акогато има курс за език е по две седмици на семестар секи ден,хубавото е 4е има много жени :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 05 Яну 2009, 2:41

liloff написа: Това ходене по чужбините ми излезе през г*за.

В смисъл? Съжаляваш?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 05 Яну 2009, 2:48

нямам оплаквания от университета, супер база, преподавателите са силно ерудирани, имаш възможности не 1 и 2, както и много свобода а и не на последно място има много жени :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Яну 2009, 3:08

furiozo написа:нямам оплаквания от университета, супер база, преподавателите са силно ерудирани, имаш възможности не 1 и 2, както и много свобода а и не на последно място има много жени :mhihi:
абе теб по4ти не ти виждам колата там :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 05 Яну 2009, 3:15

Абе, стига с тия жени, ся мойта мяса на джесика алба и ша съм кротък. :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 05 Яну 2009, 8:19

Къде пък ги видяхте тея жени, аз само мъже виждам там :mhihi:

Иначе университета си е супер както каза furiozo и като база и като преподаватели, ако я има твоята специалност колега давай.... Принципно прехвърлянето не е трудно, просто е въпрос на 2-3 ходения и малко формалности ;) Успех!
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Яну 2009, 8:59

liloff написа:Не ти трябват връзки. Трябва ти добър ТОП тест и кратък разговор с директор програмата да приеме акредитациите. (Трябва ти и академична справка от твоя университет). Добре е ДО-то, спокойно. Ходиш на изпити и представяш проекти по зададени теми. Общо взето ходиш уикендите само.
Успех.

Аз съм почти приключил със студентството там, има малка подробност която трябва да реша :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 05 Яну 2009, 11:05

bavareca_86 написа:
furiozo написа:нямам оплаквания от университета, супер база, преподавателите са силно ерудирани, имаш възможности не 1 и 2, както и много свобода а и не на последно място има много жени :mhihi:
абе теб по4ти не ти виждам колата там :mhihi:

вторник, сряда съм по цял ден на "лекции" :mhihi:

копривке в сряда да не се покриеш паккк :roll:

аз се надявам да разчистят малко каменния паркинг че утре ще ми е драма излизането ако има яко сняг :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Яну 2009, 11:38

acer написа:
liloff написа: Това ходене по чужбините ми излезе през г*за.

В смисъл? Съжаляваш?

Aбе за съжаляване, не съжалявам, но ми идва нагорно с момента с 1000 дини под една мишница.
Колкото до жените. Имам една колежка с X3. Голямо гледане се гледаме с нея, ама все не можем да се засечем. ;) Ако е форумна да си признава веднага. Давам й се на нея точно без да се дърпам :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 05 Яну 2009, 11:50

Баце идвай си ДО-то е най-благото обучение което са могли да излислят :)

Следваща

Назад към Извън Темата