БТК ADSL - Мнение?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
БТК ADSL - Мнение?
Решил съм да си сменям доставчика (СпектърНет), тъй като ми писна през събота и неделя да нямам интернет и да чакам с дни някой да се накани да ми рестартира суитча. Доколкото съм чувал при БТК ADSL нямало спирания на интернета, тъй като ползват телефонната мрежа на БТК.
Въпросите ми КЪМ ПОЛЗВАЩИТЕ (ПОЛЗВАЛИТЕ) БТК ADSL са:
1. Доволни ли сте като цяло от услугата
2. Има ли проблем с отварянето на някои сайтове
3. Връзката с постоянна скорост ли е по всяко време
4. При даунлоуд стабилна ли е връзката
Моля за конкретни отговори, а не от типа "Не се занимавай с това", "Много е гот" и пр.
П.С. Търсачката открива 2-3 теми с такова съдържание, но са от 2007 г., поради което не мисля, че са актуални като информация към днешна дата.
Моля за конкретни отговори, а не от типа "Не се занимавай с това", "Много е гот" и пр.
П.С. Търсачката открива 2-3 теми с такова съдържание, но са от 2007 г., поради което не мисля, че са актуални като информация към днешна дата.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Да много е добре
Проблемите с кварталните го забравяш
Имам на три места АДСЛ и съм много доволен ,само на едното е малко кофти,ма там съм бая далечко от централата
Ползвам го като услуга от както го има даже няколко месеца преди да го пуснат официално за клиенти
Проблем с отварянето на сайтове няма, и скоростта е стабилна,малко недостатък е макия ъплоуд ,но се преживява

Проблемите с кварталните го забравяш

Имам на три места АДСЛ и съм много доволен ,само на едното е малко кофти,ма там съм бая далечко от централата

Ползвам го като услуга от както го има даже няколко месеца преди да го пуснат официално за клиенти

Проблем с отварянето на сайтове няма, и скоростта е стабилна,малко недостатък е макия ъплоуд ,но се преживява

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Първият месец бяха перфектни, сега нета е доста по- муден , обаче не знам на какъв план сме, не го плащам аз 

Последна промяна saleen на 06 Яну 2009, 13:35, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
Връзката е постоянна, случва се да здаде багажа, но е рядкост. В такъв случай правиш рес на модема и си ти.
До преди половин година бях на Супер Любо и честно да ти кажа освен за ровене в нета, за друго не става.
Нисък даунлоуд, още по нисък ъплоуд...
В зависимост от тарифите може да има някакво минимално "вдигане" на скорстите, но пак няма да е като LAN или друг вид интернет доставчик.
До преди половин година бях на Супер Любо и честно да ти кажа освен за ровене в нета, за друго не става.
Нисък даунлоуд, още по нисък ъплоуд...
В зависимост от тарифите може да има някакво минимално "вдигане" на скорстите, но пак няма да е като LAN или друг вид интернет доставчик.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
Re: БТК ADSL - Мнение?
Vlados написа:Решил съм да си сменям доставчика (СпектърНет), тъй като ми писна през събота и неделя да нямам интернет и да чакам с дни някой да се накани да ми рестартира суитча. Доколкото съм чувал при БТК ADSL нямало спирания на интернета, тъй като ползват телефонната мрежа на БТК.
Здрасти колега. Ще ти отговоря по точките които питаш:
1. Доволен съм на 90% , защото няма почти никакви спирания(разбира се, говорим за такива дето някой чиновник не си е свършил работата), а то ако има , ще бъде 1 път в годината поради някаква профилактика или някой масов проблем, който пък се разрешава в рамките на 30 мин.
2. Проблеми допреди няколко месеца нямах никакви с никакви сайтове, но тук наскоро гледам че малко взе да се мъчи да отваря сайтове в които се ровя всеки ден. Верно кат ресна модема всичко е ток и жица

3. Връзката не е с постоянна скорост поне при мен, променя се , но не е фрапантно - аз съм меломан и киноман и по голямата част от времето ми минава в даунлоад на филми и музика и тогава когато тегля - тегля на максимума от предлаганата ми скорост. Преди бях на 12Mbit = 1,536 MB/s , сега съм на 6 Mbit = 768 KB/s и в двата случая не съм имал драстично падане на скороста , а ако се е слувало , то е било замалко.
4. Когато свалям филм след първите 10-15 секунди забива на максимума ми и почва да се врътка в тази граница , като се качва и пада +- с 10 КБ/с
Това е от мен, надявам се да съм помогнал

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Много зависи на какво разстояние си от централата. Ако няма на до 2-3 км от теб централа на БТК не си го и помисляй 

R6 - Was sonst?
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: БТК ADSL - Мнение?
Vlados написа:Въпросите ми КЪМ ПОЛЗВАЩИТЕ (ПОЛЗВАЛИТЕ) БТК ADSL са:
1. Да, стига да нямаш проблем, тогава са неоткриваеми, но за сметка на това сами ги намират и решават.
2. От БГ дата-та, от време на време и някои международни торент тракери, явно се опитват да филтрират.
3. Връзката е постоянна, но зависи и от мястото където теглиш. Ако сървър-а е в северно тимбукту, ще теглиш с толкова, колкото ти отпускат от там. Иначе си поддъжаш стабилно на каквато тарифа си.
4. Досега (2г. и повече) не се е случвало да се разпадне връзката, без видима причина, като силна буря например.
От тогава русото не е на мода.
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset