Днес кат май се преебаха
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Днес кат май се преебаха
Здравейте и за много години на всички колеги и колежки.
Миналия месец зи купих нова кола и като отидох дая регистрирам в кат ми казаха че може дая регистрирам само в сряда понеже била пройзведена 2003 а то беше последната работна сряда. Реших да изяакам новата година. И днес отивам в "кат" Пазарджик за да подам заявление и да си яакам сряда а жената на гишето ми казва ми то вече това важи за автомобили произведени 2004 година и аз с усмивка си давам документите размених и тва три лафа с нея, и тя приключи с обработката на документите и ми казва 19 лв а и викам ами еко такса а тя казва за да не те набутвам 30лв в момента нямаме бланки и да не даваш пари на банката вземи тия документи иди мини на канала а пък утре към 14h ела като платиш ще си сложиш номера. Излизам отвън и търся някои от "кат" да съдейства че искам в номера да има "5" попаднах на един човечец и за около 10 мин си взех желания номер качиха го на колата и ми поьелаха лек ден.
Сега може ли да има някакъв проблем.
P.S Съжелявам за романа и че за повечето които ще го четат ще бъде до някъде безсмислено.
Поздрави Спас Спасов.
Миналия месец зи купих нова кола и като отидох дая регистрирам в кат ми казаха че може дая регистрирам само в сряда понеже била пройзведена 2003 а то беше последната работна сряда. Реших да изяакам новата година. И днес отивам в "кат" Пазарджик за да подам заявление и да си яакам сряда а жената на гишето ми казва ми то вече това важи за автомобили произведени 2004 година и аз с усмивка си давам документите размених и тва три лафа с нея, и тя приключи с обработката на документите и ми казва 19 лв а и викам ами еко такса а тя казва за да не те набутвам 30лв в момента нямаме бланки и да не даваш пари на банката вземи тия документи иди мини на канала а пък утре към 14h ела като платиш ще си сложиш номера. Излизам отвън и търся някои от "кат" да съдейства че искам в номера да има "5" попаднах на един човечец и за около 10 мин си взех желания номер качиха го на колата и ми поьелаха лек ден.
P.S Съжелявам за романа и че за повечето които ще го четат ще бъде до някъде безсмислено.
Поздрави Спас Спасов.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Днес кат май се преебаха
spas111 написа:P.S Съжелявам за романа и че за повечето които ще го четат ще бъде до някъде безсмислено.
Поздрави Спас Спасов.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- borislav
- младши ентусиаст
-
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Днес кат май се преебаха
spas111 написа:Здравейте и за много години на всички колеги и колежки.
Поздрави Спас Спасов.
Не искам да коментирам новите такси,че тва е ебати шибаната е държава и докато дигат цените оторизираните фирми ги смъкват.Искат отново само да се плаща в СиБанк и ни правят на маймуни.Оюе съм бесен

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
А някой има ли пресестава нали има 10-дневен срок за регистриция например като мен от Видински номер на Софийски има ли някаква глова?

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
До 14 дни беше и има глоба 40лв до колкото си спомням ако не спазиш срока!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Веселин|Василев написа:До 14 дни беше и има глоба 40лв до колкото си спомням ако не спазиш срока!
Глобата е от 20 до 150лв. ...щяха да ме актосат

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
- RSxRacer
- вълкодав
-
Mecho написа:добре ама като имам птп и няма как да се регистрира тия тапаци пак ли ще ме глобат
Според зависи от настроението им.Ако вземат предвид протокола за ПТП могат да ти простят,но най-вероятно ще ти праснат акт за 20лв и 0 точки
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
WilliamsF1Team написа:Аз не разбрах какво е станало всъщност...
Ами явно колегата си е купил кола и я е сефтосал преди да успее да я прехвърли на свое име.И понеже щом е закупена от друг град колата трябва да мине през канал на КАТ за сверка номера се притеснява.А ударена неможе да я прекара,защото няма да му я пререгистират понеже няма да отговаря на ред точки и най-малко могат да му я спрат от движение за неугледен външен вид.Ето това е станало

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
RSxRacer написа:WilliamsF1Team написа:Аз не разбрах какво е станало всъщност...
Ами явно колегата си е купил кола и я е сефтосал преди да успее да я прехвърли на свое име.И понеже щом е закупена от друг град колата трябва да мине през канал на КАТ за сверка номера се притеснява.А ударена неможе да я прекара,защото няма да му я пререгистират понеже няма да отговаря на ред точки и най-малко могат да му я спрат от движение за неугледен външен вид.Ето това е станало
И аз не разбрах за какво става дума и какво се опитва да каже колегата, но откъде го измисли пък че я е сефтосал колата??????

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ебаси уж новите коли не тряа да плащат еко такси .... да си еб.. май... иначе ако са ти дали и талони и номера ... нема кво да се показваш там ...
Изкярил си некой лев
Гледай да почерпиш с тях

- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
Ми както колегата каза я сефтосах в една мантинела.....тоест ме засекоха и я сефтосах.....и не съм сменил номерата а 10-те дена минаха и въпроса ми беше кокло пари ще ме глобат онези кожодерци 

14 мнения
• Страница 1 от 1