Помагайте, че мирише...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
gotcha написа:Метро не е най-удачното място за закупуване на такива неща
Така е, но при положение, че през деня нямам врема да се обърна камо ли да ходя по магазини и тъй като така или иначе през ден съм в метро по 1-2 часа се опитах да съчетая нещата ама нещо не се получи

- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Колега и аз съм си купил таккива по принуда и един познат ми каза да ги полея с оцет и да ги оставя 30минути и миризмата на гума изчезна!!!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
SuperMoto_vt написа:Колега и аз съм си купил таккива по принуда и един познат ми каза да ги полея с оцет и да ги оставя 30минути и миризмата на гума изчезна!!!!
Утре ще го пробвам този вариант и дано не ме лъжеш, че веднага се сетих преди години как излъгахме един познат, че ако си намаже главата с кравешка тор ще му спре оплешивяването

- Azrail
- UFO Pilot
-
Ти къв си бастун... Верно ли ше си земеш китайска гума...
Няма да повярваш колко народ ми се е оплаквал от гумени стелки от METRO, как миришело после...
До сега не съм чувал "лек" за тая "болест".
Но,в това с оцета има някаква логика - доколкото знам, хладилник като мирише, само с оцет като се мине има някакъв истински ефект...
Няма да повярваш колко народ ми се е оплаквал от гумени стелки от METRO, как миришело после...
До сега не съм чувал "лек" за тая "болест".
Но,в това с оцета има някаква логика - доколкото знам, хладилник като мирише, само с оцет като се мине има някакъв истински ефект...
MORE BEER!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
И аз навремето си бях взел някви стелки от Метро... И те смърдяха яко ... Времето лекува колега...
Вземи 2-3 ароматизатора ( за предпочитане еднакви , че да не стане манджа с грозде ) и карай ... След седмица 2 им минава.... Пробвано е ...

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Не, че искам да ви плаша, ама такива смрадни обикновенно са и вредни
Мойта за щастите си дойде с оригинални гумени стелки

Мойта за щастите си дойде с оригинални гумени стелки

- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Няма смъсъл да те лъжа а ако даже имаш възможност ги остави и една нощ да престоят,X-citer написа:SuperMoto_vt написа:Колега и аз съм си купил таккива по принуда и един познат ми каза да ги полея с оцет и да ги оставя 30минути и миризмата на гума изчезна!!!!
Утре ще го пробвам този вариант и дано не ме лъжеш, че веднага се сетих преди години как излъгахме един познат, че ако си намаже главата с кравешка тор ще му спре оплешивяването
- Andronoff
- триногата
-
SaSo написа:И аз навремето си бях взел някви стелки от Метро... И те смърдяха яко ... Времето лекува колега...![]()
![]()
Вземи 2-3 ароматизатора ( за предпочитане еднакви , че да не стане манджа с грозде ) и карай ... След седмица 2 им минава.... Пробвано е ...
![]()
![]()
не, че минава миризмата, просто за 2 седмици свикваш с нея и не ти прави впечатление

иначе и аз съм за оцета

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- uko
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46 320D '02г. Автоматик
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
SuperMoto_vt написа:Колега и аз съм си купил таккива по принуда и един познат ми каза да ги полея с оцет и да ги оставя 30минути и миризмата на гума изчезна!!!!

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3