Я да се изфукам с 4 бр. ключове и да питам..
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а аз искам да ви питам вие сещате ли се като си слагате снимки на ключовете във форума какво може да стане от тия снимки?????

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
^ Много си прав. Ама много...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Въобще не им минава през ума
И все пак, интересно ми е защо вашите ключове изглеждат толкова различно. Най-левия на снимката аз съм го правил, ама другите са си фабрични. Втория от дясно наляво е без канал, ако забелязвате и се води сервизен ключ, за да не ви отварят багажника и/или жабката, като водите колата на сервиз. Останалите ключове са напълно функционални. Дори и този без канала все пак, може да пали колата, понеже има транспондер.
Kambe: Главния ти ключ никак не ми прилича на оригинален. Погледни в RealOEM, но съм 99% сигурен, че няма такъв оригинален корпус за ключ на БМВ.

И все пак, интересно ми е защо вашите ключове изглеждат толкова различно. Най-левия на снимката аз съм го правил, ама другите са си фабрични. Втория от дясно наляво е без канал, ако забелязвате и се води сервизен ключ, за да не ви отварят багажника и/или жабката, като водите колата на сервиз. Останалите ключове са напълно функционални. Дори и този без канала все пак, може да пали колата, понеже има транспондер.
Kambe: Главния ти ключ никак не ми прилича на оригинален. Погледни в RealOEM, но съм 99% сигурен, че няма такъв оригинален корпус за ключ на БМВ.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
liloff написа:Въобще не им минава през ума
и аз виждам че не е оригинален, явно е сменяно централното щото имам лепенки по стъклата с няква марка алармени системи и сигурно затова е махнат стария чип и е сложен този грозния (който даже изгоря)

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
_65536_kb_sec_ написа:а аз искам да ви питам вие сещате ли се като си слагате снимки на ключовете във форума какво може да стане от тия снимки?????
Как така си мислиш-май теб те е страх от това?
То и без това който е тръгнал да ти краде колата си има специални ключове и уреди...
Така че няма какво да се плаша..затова е автокаското..а и не виждам смисъл някой да тръгне да краде някаква си кола на над 15 год....
То и без това който е тръгнал да ти краде колата си има специални ключове и уреди...
А тези хора изобщо не са чували за форуми и компютри нали?! Казваш го, защото не си виждал как някой ти прави дубликат на ключа (не на БМВ) за около 5 мин с тънка пила само по памет. Че този ключ въртеше във всички ключалки от първи опит...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Имам познат приятел който с един ключ отключва неговото бмв и на още едно бмв на друг приятел и не знам как е това съвпадение...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ми и мойта си я взех с 4 ключа.... Кръглия е за това което обясниха ... Сервизен ключ..
Зависи на каква кола попадаш... Повечето горублянски имат 1 ключ и той дубликат... Повечето де... не всичките...Другата половина можеби идват с най-много 2 ...

Зависи на каква кола попадаш... Повечето горублянски имат 1 ключ и той дубликат... Повечето де... не всичките...Другата половина можеби идват с най-много 2 ...

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
liloff написа:Въобще не им минава през ума
бате, раздуй как го направи тоя първия от ляво на дясно и какви парички ти стъпи ... може на Л.С
Купих си заготовка от ибей празна.
Тази аларма на снимката влиза вътре като у тях си.
Преместих си транспондера от единия ключ, купих си калъфчето. Не е оригинално, но кожата е по-дебела и ме кефи повече.
После отидох и изпотих един ключар, понеже самия ключ не е от месинг а някаква доста по твърда сплав. Пича сигурно 30 минути го ряза и ме псува наум
И цялата работа ми струва към 50лв. заедно с дистанционното (от които 20лв. е само нарязването).
Много хора казваха, че няма да стане, ама при мен такива варианти няма. Щом съм решил, става.
Успех
Тази аларма на снимката влиза вътре като у тях си.
Преместих си транспондера от единия ключ, купих си калъфчето. Не е оригинално, но кожата е по-дебела и ме кефи повече.
После отидох и изпотих един ключар, понеже самия ключ не е от месинг а някаква доста по твърда сплав. Пича сигурно 30 минути го ряза и ме псува наум

И цялата работа ми струва към 50лв. заедно с дистанционното (от които 20лв. е само нарязването).
Много хора казваха, че няма да стане, ама при мен такива варианти няма. Щом съм решил, става.
Успех

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3