НБУ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Яну 2009, 12:08

:OT: е90 -то голям хубавец :D :OT:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 07 Яну 2009, 13:58

Acceleration написа: колежката с петицата съм я засичал на стамболийски преди 2 седмици някъде :) си махнахме за добър път :)

ммм верно е че имаше такъв момент, беше рано сутринта към 7:30-8:00 пред МолУ :lol:

Иначе днес си направихме една страшна снимкова терапия с колегата фуриозо , изпихме няколко кафета и те така, в шеги и закачки минаха "лекциите" :lol: Които иска, ние всеки вторник и сряда сме там, а аз даже и понеделник и четвъртък. :winky:

А за е90-тката хубавица ми се стори да.... аз като виден папарак дебна за всякакви екземпляри :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 07 Яну 2009, 15:18

kOnPuBkA написа:
Acceleration написа: колежката с петицата съм я засичал на стамболийски преди 2 седмици някъде :) си махнахме за добър път :)

ммм верно е че имаше такъв момент, беше рано сутринта към 7:30-8:00 пред МолУ :lol:

Иначе днес си направихме една страшна снимкова терапия с колегата фуриозо , изпихме няколко кафета и те така, в шеги и закачки минаха "лекциите" :lol: Които иска, ние всеки вторник и сряда сме там, а аз даже и понеделник и четвъртък. :winky:

А за е90-тката хубавица ми се стори да.... аз като виден папарак дебна за всякакви екземпляри :)

то като си махнахме за добър път май е минало като за карък щото точно след това ми изби антифриза :mhihi: един тройник се беше пукнал та си отвисех 2 часа на 5-те кьошета

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 08 Яну 2009, 1:59

абе ний с теб ко ше прайме с тез казуси бре
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 08 Яну 2009, 10:02

bavareca_86 написа:абе ний с теб ко ше прайме с тез казуси бре

ами кажи кои ти тряят

Предишна

Назад към Извън Темата