екстериор/интериор
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
екстериор/интериор
Разглеждах някакви обяви на коли и забелязвам, че голям процент от хората наблягат на снимки на екстериора на колите, даже понякога няма на интериора (може молци да са изяли тапицерията де
) и си помислих, че за мен винаги е било важно като седна в колата да ми е гот.
За мен е 50/50 ако не и по-важно как ще е колата ми отвътре, а не толкова отвън.
Други хора предпочитат отвън да е уникална и не му пука кво ще му е вътре, явно е въпрос на това какъв човек си - такъв който обича да го забелязват или обратното... отплеснах се
Та реших да пусна анкета по случая.
Коментари от сорта - И двете на 6 не важат, щото така и баба знае
Отговорите са в съотношение - екстериор/интериор
Ако модераторите решат, че е тъпа или е имало теми по въпроса си знаят кво да прават

За мен е 50/50 ако не и по-важно как ще е колата ми отвътре, а не толкова отвън.
Други хора предпочитат отвън да е уникална и не му пука кво ще му е вътре, явно е въпрос на това какъв човек си - такъв който обича да го забелязват или обратното... отплеснах се

Та реших да пусна анкета по случая.
Коментари от сорта - И двете на 6 не важат, щото така и баба знае

Отговорите са в съотношение - екстериор/интериор
Ако модераторите решат, че е тъпа или е имало теми по въпроса си знаят кво да прават

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
liloff написа:Интериор бате и приемлив екстериор. Колкото по-малко М-пакет, толкова по-спокойно спя. Хубаво е да е читава отвън и да иска само пастиране, а не смяна на всички панели и пребоядисване. Все пак аз седя вътре в колата, външната шукария е за позьорите

Предпочитам подлакътник, шибидах и автоматик пред лети джанти, споилери и ангелски очи...

Рано или късно, се намират пари за поправка на вида и на двете, така че точен отговор няма.
Немисля че човек който се е старал над екстериора, ще си остави мулците по салона, както и обратното. Аз лично гласувах 90/10
Бих довършил М-пакета, отколкото да ъпгрейдвам музиката например, но това е мое мнение 
Немисля че човек който се е старал над екстериора, ще си остави мулците по салона, както и обратното. Аз лично гласувах 90/10

bmw
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
50/50 отговорих, въпреки че и аз леко клоня повече към интериора, ама няма отговор 40/60 да речем
F**k them all!
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
За мен е важно като седнеш в един автомобил да се чустваш комфортно и да ти е приятно да го караш, а външният вид също не е за подценяване но там работата отива малко към /ВИЖТЕ МЕ/.
И все пак извода ми 50/50
И все пак извода ми 50/50

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Знаех си, че трябваше да е 70/30 или 80/20, ама не мога да го оправа вече
Както казах почти всеки би искал да му бъде всичко на 6, може въпроса да се зададе и така - Като си земеш колата, кое би оправил първо есктериора или интериора на колата?
Тука се има предвид както ремонти, така и всякъкви ъпгрейди

Както казах почти всеки би искал да му бъде всичко на 6, може въпроса да се зададе и така - Като си земеш колата, кое би оправил първо есктериора или интериора на колата?
Тука се има предвид както ремонти, така и всякъкви ъпгрейди

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
и аз съм 50/50...но според мен колата трябва да е каквато ми харесва и вътре и вънка...няма да си я взема инае
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
60/40 вероятно ми е точния отговор. Искам и двете да са на ниво, естествено, но все пак първото ми впечатление от една кола идва точно от екстериора.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2