Каква кола бихте предпочели да карате в София
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Каква кола бихте предпочели да карате в София
Идеята е такава:
Ако имате неограничен бюджет за да си купите кола, която да карате само в София, какъв тип би била тя?
Анкетата е по тип кола, въпреки, че ще е интересно да пишете и модел и марка, както и поради какви причини.
Класификацията съм я взел от EuroNCAP и Уикипедия, така че да не се мъча да откривам топлата вода
Дано да се получи интересна тема.
Аз гласувах в собствената си анкета за малък СУВ, тъй като след като съм бродил по софийските улици с кола в клас супер мини (на жена ми Айгото) и голяма семейна кола (е36-цата..колкото и странно да се води в този клас), и сега карам малък СУВ, установих, че по комфортно зад волана до сега не съм се чувствал. В същото време колата е с 20 см. по дълга и с 10 см. по широка от е36, така че при паркиране бог знае каква разлика няма. Освен това е висока и мога да я покатеря на места, на които не бих могъл да оставя е36цата. Също така донякъде наглеците по кръстовищата спряха да ми се бутат. Освен това е 4х4 и за булеварди и улици, чистени от Бат Бойко е перфектна...така че за мен лично това е най-добрия вариант.
Ако имате неограничен бюджет за да си купите кола, която да карате само в София, какъв тип би била тя?
Анкетата е по тип кола, въпреки, че ще е интересно да пишете и модел и марка, както и поради какви причини.
Класификацията съм я взел от EuroNCAP и Уикипедия, така че да не се мъча да откривам топлата вода

Дано да се получи интересна тема.
Аз гласувах в собствената си анкета за малък СУВ, тъй като след като съм бродил по софийските улици с кола в клас супер мини (на жена ми Айгото) и голяма семейна кола (е36-цата..колкото и странно да се води в този клас), и сега карам малък СУВ, установих, че по комфортно зад волана до сега не съм се чувствал. В същото време колата е с 20 см. по дълга и с 10 см. по широка от е36, така че при паркиране бог знае каква разлика няма. Освен това е висока и мога да я покатеря на места, на които не бих могъл да оставя е36цата. Също така донякъде наглеците по кръстовищата спряха да ми се бутат. Освен това е 4х4 и за булеварди и улици, чистени от Бат Бойко е перфектна...така че за мен лично това е най-добрия вариант.
Последна промяна someone на 08 Яну 2009, 19:03, променена общо 1 път
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
хмм ако говорим за неограничен бюджет всеки би си взел нещо голямо и скъпо защото все пак удобството си е удобство и в малката кола то все ще липсва....иначе като практичност и ежедневие (на нормален човек ) бих си взел малка кола (Супер мини в класацийте по-горе) , досто вида коли съм карал из София (джипки ,ванове,пикапи,лимузини и тн.) просто с малката кола се навираш навсякъде (а с един приличен мотор може и като динамика да е доста добра )...иначе и такъв избор съм направил карам Форд Фиеста и да кажа си е удобна за София
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Roadster. ТТ или Z3. Евентуално малко по-голямо купе като CLK.
Харесвам SUV-ове, но не искам да имам такъв. Не ми се струва практично. Като краен вариант бих се замислил за нещо от типа на X3, X5 ми идва прекалено за интензивен трафик, като изключа селския манталитет да правим път на "големио кораП".
Но определено ми е по-удобно в малка кола. ТТ quattro би ми вършило идеална работа... Днес едва изкарах Компакта, така ме бяза затапили отвсякъде. Със SUV или дори със Е36 седан абсурд да се излезе от това място.
Харесвам SUV-ове, но не искам да имам такъв. Не ми се струва практично. Като краен вариант бих се замислил за нещо от типа на X3, X5 ми идва прекалено за интензивен трафик, като изключа селския манталитет да правим път на "големио кораП".
Но определено ми е по-удобно в малка кола. ТТ quattro би ми вършило идеална работа... Днес едва изкарах Компакта, така ме бяза затапили отвсякъде. Със SUV или дори със Е36 седан абсурд да се излезе от това място.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
liloff баце луд си, като се видехме само за мерцедес говориш, тука за мерцедес пишеш май си объркал марката 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
А бе класа не знам ама марката 100% ще е БМВ........
Но ако имам много пари със сигурност ще си купя Е66 745,като видя тази кола и направо се разтрепервам уникален автомобил.
Но ако имам много пари със сигурност ще си купя Е66 745,като видя тази кола и направо се разтрепервам уникален автомобил.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5