Психо тест
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKR-BMW
- Потребител
-
- Мечтае да кара: E92 M3
Психо тест
Здравейте, сега се връщам от Транспортна болница бях на психо тест за курсове стрелочник и прелезопазач ... е то къв психо тест кви 5 лева ... те тия в болницата са психо а не хората
Дадох 25 лева 4 изгубени часа и много нерви ... скъсаха ме защото на един от листовете зачертавах отговорите по мой си начин и защото съм бил "много бавен" на една машина ... ето малко материал наснимах общо към 300 въпроса сигурно са ми задали от този тип ....

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
те да беха само тия,има и въпрос бихте ли правили секс със сестра си,а с маика ви ???

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
бих ,с майката на тоя ,дето е измислил или написал въпросаScott написа:те да беха само тия,има и въпрос бихте ли правили секс със сестра си,а с маика ви ???![]()
![]()
![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Преди няколко години във ВИПОНД (Полицейската академия) карах някакъв психотест, който беше с ясна насочени въпроси, касаещи самоубийство и самопосегателство от всякакъв тип. Отобщо 507 въпроса, може би повече от 1/3 бяха на тая тема... 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
err0r написа:Преди няколко години във ВИПОНД (Полицейската академия) карах някакъв психотест, който беше с ясна насочени въпроси, касаещи самоубийство и самопосегателство от всякакъв тип. Отобщо 507 въпроса, може би повече от 1/3 бяха на тая тема...
Знам, приятелю. Аз също съм ги минавал, като тестовете продължаваха от 8.00 до 12.30 ч. Следваше събеседване с психолог, около половин час при мен, и после можех да си говоря с птичките по дърветата на Балша.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
На мене пък един психолог ми каза,че ако отида на сеанс при някой той ще полудее,не аз
Щото съм малко лигав...

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
"Готов ли сте с изнесени предни гуми да пропътувате растоянието от София до Варна"
че то цяла България е с такива гуми бе
че то цяла България е с такива гуми бе

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Психо тест
Според мене и без да минаваш теста не си у ред щом искаш да ставаш стрелочник и прелезопазач. Не се обиждай а земи се стегни - кви са тия профисии, да не се майтапиш...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ktv написа:Знам, приятелю. Аз също съм ги минавал, като тестовете продължаваха от 8.00 до 12.30 ч. Следваше събеседване с психолог, около половин час при мен, и после можех да си говоря с птичките по дърветата на Балша.
Там имаше 3 крайни резултата - скъсан, преминал, или разговор с психолог (нещо по средата между първите две). Аз минах директно. Ама бая време изтече от тогава...

- SKR-BMW
- Потребител
-
- Мечтае да кара: E92 M3
Re: Психо тест
Huku написа:Според мене и без да минаваш теста не си у ред щом искаш да ставаш стрелочник и прелезопазач. Не се обиждай а земи се стегни - кви са тия профисии, да не се майтапиш...
Ми ти кво бачкаш уе .. агент на ДАНС може би ?
- borislav
- младши ентусиаст
-
Re: Психо тест
Huku написа:Според мене и без да минаваш теста не си у ред щом искаш да ставаш стрелочник и прелезопазач. Не се обиждай а земи се стегни - кви са тия профисии, да не се майтапиш...
всеки има право сам да избира пътя си,щом така е решил човека лошо няма
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
На психотест за разрешително за пистолет един мой приятел е имал следния въпрос : "Какво ще направите, ако се приберете и видите, че някой изнасилва майка ви?" 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2