Газов пистолет.. СПЕШНО
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Газов пистолет.. СПЕШНО
Моля колеги спешно ми кажете магазин за евтини оръжия и да са качествени!! Тая вечер се убедих че живеем в опасна държава !! Към 12;30 с приятелката стояхме и слушахме музика в колата в една пуста и тъмна уличка ( не искам да конкретизирам квартала ).. Бях я качил на тротоара предницата между две дървета.. Постояхме и решихме да си ходим.. При връщането ми назад когато колата застана успоредно на улицата включих на 1 и погледнах в огледалото и какво виждам ( Човек който върви към колата с бърза крачка с черно дълго палто под коленете ( може би кожено ) и черни ръкавици, като в едната си ръка държеше ужасно голям КАСАПСКИ НОЖ побит надолу.... Лицето не му го видях понеже огледалото беше забито надолу... Божеее такъв ужас изпитах ... Виждам как приближава а аз давам газ и не мога да тръгна отдолу лед... Беше стигнал до задния капак, но успях да се откъсна и направих десен завой по една друга уличка, минах малко по нея и спрях... И го гледам тоя как отново тръгва към нас ( ама е далече доста ) водеше куче малко с него на каишка ( може би пинкчер ) и в един момент как ходеше пак се затича много към колата и оттам мисля че няма смисул да ви обяснявам какво направих... Моята принцеса се изплаши много .. И АЗ СЕ ИЗПЛАШИХ !! Има ги всякакви и аз не мога да я упаза ако стане нещо... Най-лошото е че това е нейния квартал и ме е страх да не е видял къде я оставам ... Туй че моля ви спешно кажете от къде да си взема газов пистолет ?? Да е на приемлива цена и да са яки ( да гърмът силно )
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил

Аз ли тоя път трябва да се включа с дежурната репликата за добрата стока или не

Това филмите не ти се отразяват добре, спри ги

И за кво ти е тоя газов пистолет.. не знаеш каква беля можеш да си навлечеш от нема нищо

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Гледай да е 8 милиметров мисля, че там пасваха стоп (гумени) патрони без преправяне и гледай да го уцелиш, където и да е, само не в главата.. И е доре първите ти 2 да са халостни патрони.

E34, E38
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ако някай си мисли, че ебавка си права да се е.е !! Аз няма да седна да пиша по нощите такива работи !!!
- Новини
-
Ако си купиш евтин газов пистолет, рискуваш да ти го навре някой в задника. Засичат сравнително често и ако ще пестиш пари - по-добре не си купувай нищо за да не стане неприятно точно в най-неподходящия момент.
Магазини има буквално навсякъде. Отвори гугъла и порови.
П.С. От любопитство...
Да не е станало в София жк. Красна Поляна? Там има един лудак, който се влачи с един самурайски нож насам натам нощем.
През деня хвърля плюскане за котките под балкона и като се съберат повечко им пуска една бетонна плоча отгоре. Легенди за този се носеха преди десетина години.
П.С.2
Спрете да пускате теми за всяко нещо, което сте решили да си купите
Магазини има буквално навсякъде. Отвори гугъла и порови.
П.С. От любопитство...
Да не е станало в София жк. Красна Поляна? Там има един лудак, който се влачи с един самурайски нож насам натам нощем.
През деня хвърля плюскане за котките под балкона и като се съберат повечко им пуска една бетонна плоча отгоре. Легенди за този се носеха преди десетина години.
П.С.2
Спрете да пускате теми за всяко нещо, което сте решили да си купите

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Па да беше щракнал централното поне...
Газов пистолет - само за илюминации по Нова Година.
Ако имаш "късмета" да го извадиш на някой с "истински"...сещаш се какво следва.
А щом викаш, че човекът е разхождал пинчер някакъв...да не би просто човекът да си е разхождал кучето и да си е носил ножката да се пази от бандити?
П.П. В Красна верно си имаме нинджа, ама е без мачете. Само ходи да плаши хората на втората спирка на 72
Обаче искам да ви кажа, че не е вярно, че само луда нинджа може да победи друга луда нинджа, щото тоя нашия преди четири години го насмотах с два шута на спирката.
Газов пистолет - само за илюминации по Нова Година.
Ако имаш "късмета" да го извадиш на някой с "истински"...сещаш се какво следва.
А щом викаш, че човекът е разхождал пинчер някакъв...да не би просто човекът да си е разхождал кучето и да си е носил ножката да се пази от бандити?
П.П. В Красна верно си имаме нинджа, ама е без мачете. Само ходи да плаши хората на втората спирка на 72

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Не е Красна Поляна, абе колега каква самозащита бре ? Носи ли се половин метър кама за самозащита ? И защо после се затича понас като видя че спирам ? Както и да е... Аз питам за оръжие ..Ще ми дадете ли съвет за газов пистолет за около 100 лева !! Двама мои приятели си взеха газови за по 60-70 лева нямат грешка !!! Гърмът на поразия ни засичат ни нищо !! Но аз затова питам, защото не знам и искам най- добрия избор за на пистолет за 100 лева +- примерно
Просто нека го има.

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Не го зимам за тешкарлък или да се заяждам !! Или секи ден да гърмим напоразия, зимам го е за такива ситуации , дай боже да няма повече
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
валтер П22 е твоето оръжие!
ако искаш има и друг вариант- екол волга- става отлично за преправяне, обаче ако те хване ушев с това- от 2 до 5 г. условно от раз!
иначе има силни въздушни пистолети- от близко ще му забиеш чашката в топките и ще пусне ножа! гаранция!
ако искаш има и друг вариант- екол волга- става отлично за преправяне, обаче ако те хване ушев с това- от 2 до 5 г. условно от раз!
иначе има силни въздушни пистолети- от близко ще му забиеш чашката в топките и ще пусне ножа! гаранция!
Колега по добре не си вземай газов пистолет, ще ти даде една лъжлива самоувереност дори в ситуация на защита и ще ядосаш много човека срещу теб. Ако противника е с нож или по силен от теб и стреляш, това така ще му вдигне адреналина, че първите 15тина секунди докат се задъха и разплаче от газта, ще му стигнат да те удере жив.
Или бойно оръжие или плюеш на петите и бегаш
Или бойно оръжие или плюеш на петите и бегаш

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Абе преди време има ситуация и този срещу мен извади пистолет .... докато се усетя (защото гипсирах) го насоччи към мен и стреля - е точно в този момент си казах край, този ме утрепа... след минутка размисъл каквоо се случва и след като видях че съм ок ми падна пердето....
Става въпрос, че ако имаш оръжие било боен или "бутафорен" никога не стреляш с цел причиняване на смърт първият път (изключвам случайте на неизбежна самоотбрана) и ако при бутафорните имаш един или два халусни за първи то при боен ги няма тези неща и там щом го вадиш стреляш на месо...
така че ако е толкова луд че да ходи през ноща с нож и заветната цел да разфасова някои надали ще го трогнеш с газов...
иначе провери по илиенци там има - то газовият дали ще казва пляк или пляк е се едно
Става въпрос, че ако имаш оръжие било боен или "бутафорен" никога не стреляш с цел причиняване на смърт първият път (изключвам случайте на неизбежна самоотбрана) и ако при бутафорните имаш един или два халусни за първи то при боен ги няма тези неща и там щом го вадиш стреляш на месо...
така че ако е толкова луд че да ходи през ноща с нож и заветната цел да разфасова някои надали ще го трогнеш с газов...
иначе провери по илиенци там има - то газовият дали ще казва пляк или пляк е се едно

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
абе и тва не е вариант щото то изка "фул контакт" а понякога е невъзможно еле срещу нож - риска е голям - принципно най-добрият вариянт е бягането
или доста сериозна арматура 

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Има такъв голям избор, че вече ептем се убътках.. За боен трябва разрешително нали? Трудно ли се изкарва ? Въздушен по добър вариянт ли е или не? Кое би ми свършило най- голяма работа, нокой няма да трепам, просто за самозащите при подобни ситуации .. И боен да имам много ясно, че няма да го стрелям в главата от първия изстрел !! По ръце, по колена, че и в топките ако трябва.. Днеска ще си взема нещо да има в колата, най- малкото приятелката да се чувства спокойна
Казвате, че с газовия нищо няма да му направа ако при вида на пистолета не реши да бяга ? Нямам опит в оръжията !! Един приятел има Магнум газов за 9 милиметров и гърми яко, всмисъл на мене ако ми го извади и не знам, че е газов и гръмне във въздуха ще си помисля че е истински....

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4