Не минавайте по Цариградско !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 08 Яну 2009, 22:19

точно така, аз също НЕ СЪМ със зимни гуми и си държа колата в гаража, хем пазя колата си хем мен хем вас останалите участници в движението ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 08 Яну 2009, 22:32

Дали някой си върши работата или не, никой не знае...не им висим на главите, за да знаем с точност. Имаше доста машини днес, които разичстваха, но...че продължава да вали...и Борисов...не може да спре снега.
И аз докато се прибирах имаше доста коли, които се въртяха. Не знам дали е било защото са били с летни гуми, но определено...движението навън не е едно от най-спокойните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 08 Яну 2009, 22:39

то трудно се чистят улици докато колите са закъсали на тях :) иначе е забавно всеки си кара както знае :) с каквото знае....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 08 Яну 2009, 23:03

когато има лед и с най-добрата зимна гума да си пак ще въртиш кръгчета като идиот...на лед иска вериги или гуми с иглички..досега съм супер доволен от зимните ми гуми..няма буксуване няма пързаляне и такива глупости..с ласса съм

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 08 Яну 2009, 23:33

asasin18 написа:Просто не мога да разбера какъв идиот трябва да си за да караш в това време с летни гуми :?:

На бас че не е имал и застраховка, както повечето мизерници каращи коли с летни гуми и е бил и на гас :D
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 08 Яну 2009, 23:42

В София пак нещо са чистили, а в Перник от както е почнало да вали сняг от декември месец насам въобще не се чисти, целия сняг е разнесен само от колите.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 09 Яну 2009, 0:26

Dimo написа:
asasin18 написа:Просто не мога да разбера какъв идиот трябва да си за да караш в това време с летни гуми :?:

На бас че не е имал и застраховка, както повечето мизерници каращи коли с летни гуми и е бил и на гас :D

не съм го и питал защото му набих 1 шут на бронята теглих му 2 майни и си трънах :evil:

ако трябваше да чакам кат щях да стоя поне 3-4 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 09 Яну 2009, 1:57

grnka написа:когато има лед и с най-добрата зимна гума да си пак ще въртиш кръгчета като идиот...на лед иска вериги или гуми с иглички..досега съм супер доволен от зимните ми гуми..няма буксуване няма пързаляне и такива глупости..с ласса съм

Махни тези турските Ласса...аз карах с такива на старата кола Опел Вектра и да ти кажа че освен да спират друго не правят-много зле при завиване,много зле при тръгване,абе много зле са и хем бяха чисто нови....а сега с бимата съм сложил едни добри гуми(не са нови-дот 04 с приличен грайфер) и това са Мишелин Алпин...и мета целия град...даже се базикам с голфаджий и опелджии че искам да сключа договор с общината да мета улиците.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 09 Яну 2009, 19:01

За пореден път видях че по-добро от goodyear ultragrip 7 за зимата няма перкам без ядове ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Яну 2009, 0:00

DirtySouth написа:За пореден път видях че по-добро от goodyear ultragrip 7 за зимата няма перкам без ядове ;)

Мда... много добри гуми. За първа зима съм с тях и съм много доволен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 10 Яну 2009, 0:15

Аз съм с Вредщайн Сноутрак 3 и влизам във всякакви преспи, киши смело. Дори не съм си и помислял, че някъде мога да закъсам.
Хубавата гума си е хубава. Дали Гуудиър, Мишелин, Вредщайн или Дънлоп хубавата гума ти дава спокоиствие на пътя.

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 10 Яну 2009, 1:37

DirtySouth написа:За пореден път видях че по-добро от goodyear ultragrip 7 за зимата няма перкам без ядове ;)

И аз съм с такива и съм доста доволен за сега от тях.Не мога да закъсам и да искам :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 10 Яну 2009, 4:54

//M_Power написа:

И аз съм с такива и съм доста доволен за сега от тях.Не мога да закъсам и да искам :mhihi:

:winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Яну 2009, 10:36

Явор написа:е за какво да се слагат зимни на джип? нали е щар по щар :mhihi:

Абе щар по щар ама я пробвай да спреш :mhihi: Апа с автоматик е направо щастие :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 10 Яну 2009, 10:45

Има има :D На служебната съм с ултрагрип 7+, на Е34-ката съм с Континентал ТС810 и на сняг са горе долу еднакви,но на мокро контитата са далеч по-добри ;)
R6 - Was sonst?

Предишна

Назад към Извън Темата