Отнемане на книжка?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
на мен без да съм пил ми показа 0.08 и аз
щото го обърках с 0.8 и им викам не съм пил бре а те никои не казва че си пил ! бегаи си така че нещо има гнило аз никога не пия повече от 1 бира запредпочитане безалкохолна и сичко си ми е ток така че брат соркам ма като пи убаво ти беше аз алкохол не треа да има прошка

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Винаги се намира повод...ако не са в настроение....както беше в моя случай
Пил...не пил...айде в кюпа... 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
novak58 написа:ако беше отишъл на кръвна проба там щеше да ти излезе
помалко от 0.50 и тогава нямаше да ти вземат книжката а сега 3 месеца си без книжка и до 500лв глоба...
Е да ама се изчислява времето между пробите, което пак може да докаже, че не си бил в норма, както м,оже и да докаже че апарата им е бъгав.
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
Еи много се дразня така,МА КВО Е ТВА ЕДНА БИРА МОЖЕ, МА НЕМА ТАКИВА ФИЛМИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, неможе и тва е.Голема работа сме българите еи.Мама му дееба като седнеш в кафето и пиеш една кола вместо бира кво ше стане,нема да си мъж ли ,или патката ше ти се смали с 2 сантиметра или де да знам и аз.Ако ще Иванов ден да е ако ще папата да е на моита маса -чукам си се с кола и не ме бърка,щото там дето е една бира утре ще станат повече,щото човек направи ли веднъж компромис,го прави след време пак.Никога не съм си позволил лукса да пия дори една бира като съм с колата(винаги и навсякъде съм с колата),а всичките ми познати като седнеме някъде и почват-хахаха дечко,искаш ли какао,незнам си кво ,а аз си пиивам количката и ми е кеф та знае ли се,после си палим колата и съм си спокоен,но има доста КОМПЛЕКСАРИ дето като ги чуят тея работи и почват-кои аз ли бе,аз съм мъж еи са ше видите. А тоопа НАШИО даже и 2 бири пил,Е ТИ СА КВО ОПЛАКВАШ ЛИ НИ Е ТУКА ,ХВАЛИШ ЛИ НИ СЕ:ranting:
PS.1 Прост пример:един приятел(от форума) преди години караше едно Фордче,та с него във Надежда тресна една кола и тя се заби във спряна патрулка и тя стана тоталка и изобщо голямо мазало ,та тои беше пил една бира преди няколко часа.Еми значи ако някои можеше да го види от страни как изглеждаше този човек във продължение на 1 час- докато доидат КАТ за да духа на дрегера,просто няма да си помисли да пие дори и една бира.Щото си мислеше че живота му приключил-което си беше напълно реално ако беше показал дрегера над 0.5. ОТ ТОГАВА СПРЯ ДА ТВЪРДИ ЧЕ ЕДНА БИРА МОЖЕ
Според мен за алкохол направо в затвора за 3 -6-12 месеца в зависимост от алкохола,без обяснения.

PS.1 Прост пример:един приятел(от форума) преди години караше едно Фордче,та с него във Надежда тресна една кола и тя се заби във спряна патрулка и тя стана тоталка и изобщо голямо мазало ,та тои беше пил една бира преди няколко часа.Еми значи ако някои можеше да го види от страни как изглеждаше този човек във продължение на 1 час- докато доидат КАТ за да духа на дрегера,просто няма да си помисли да пие дори и една бира.Щото си мислеше че живота му приключил-което си беше напълно реално ако беше показал дрегера над 0.5. ОТ ТОГАВА СПРЯ ДА ТВЪРДИ ЧЕ ЕДНА БИРА МОЖЕ
Според мен за алкохол направо в затвора за 3 -6-12 месеца в зависимост от алкохола,без обяснения.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
е колега защо се качваш да караш колата когато си пил?сега сам си си виновен.аз като пия или давам жената да кара или оставям колата и се пребирам пеша. 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз пък като знам, че отивам на потенциално пиене си хващам чичко Такси и си се придвижвам. Хем ме возят, хем не ме бърка дали виждам двойно фаровете на колите срещу нас
Такива филми като "Порках една биричка с френдчетата в местната кръчма "При бай Манол" и се метнах на колата да погъзарея" са недопустими.
Всичко останало при дадени обстоятелства би могло да бъде оправдано - превишена скорост, неспазване на знаци, неправилни изпреварвания. Но да караш пил е дебилия от най-висока класа.
За такова нарушение наистина е много подходящо едно бързо производство, 1 година без книжка и някоя условна присъдка за 1-2 месеца. Да ви видя после като ходите при дежурния всеки ден да цвъкате подписчета дали ще пиете.

Такива филми като "Порках една биричка с френдчетата в местната кръчма "При бай Манол" и се метнах на колата да погъзарея" са недопустими.
Всичко останало при дадени обстоятелства би могло да бъде оправдано - превишена скорост, неспазване на знаци, неправилни изпреварвания. Но да караш пил е дебилия от най-висока класа.
За такова нарушение наистина е много подходящо едно бързо производство, 1 година без книжка и някоя условна присъдка за 1-2 месеца. Да ви видя после като ходите при дежурния всеки ден да цвъкате подписчета дали ще пиете.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- karakanovski88
- Потребител
-
е прави сте колеги аз ме самнява някога да си позволя лукса да пия и една бира и да карам и до сега ми е било принцип да не карам пил но го наруших един пат и тога и се изданих
но пак сам доволен че работите с книжкате се оредиха и ся много ще си ч пазч 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
случвало ми се е и на мен,дрегера показва 0,6 на 2 бири,отидох на кръвна проба и отчете 0,2-ако беше отишъл щеше да се оправиш предполагам.пиеш 2 кафета оставяш колата на 1 километър от болницата и бяхаш до там
метаболизма ти се ускорява и си ток
обаче като ме издранчаха за 6 месеца преди 7 години и от тогава не пия
това е най добрия вариант 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колега я си виж какво пише на акта-там трябва да ги има тия промили, би трябвало да го прочетеш преди да го подпишеш
А има и друго-самият дрегер си има памет, и докато не се свали тази информация-се пази!

А има и друго-самият дрегер си има памет, и докато не се свали тази информация-се пази!
Никой не мое ма връне на селу!
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Hugo Boss написа:Мисля, че повечето от писанията тук са прекалено крайни. Всеки се е качвал да кара пил (а до колко е бил пиян сам си преценява) и това че не е хващан не го прави малко по-невинен от колегата. Има гешка-изтърпява си наказанието.
Не си прав, че всеки се е качвал да кара пил.
За над 20г зад волана никога не съм се карал пил и не вярвам да съм изключение. Често съм вечер навън, но за транспорт си има таксита. Колата си стои на паркинга и не ми пука дали ще се прибера на 4 крака...

За останалото си прав - вече е късно за поучения. Колегата е сгрешил и си го е отнесъл...
Дано си направи правилните изводи..

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Re: ...
Изрода написа:Еи много се дразня така,МА КВО Е ТВА ЕДНА БИРА МОЖЕ, МА НЕМА ТАКИВА ФИЛМИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, неможе и тва е.Голема работа сме българите еи.Мама му дееба като седнеш в кафето и пиеш една кола вместо бира кво ше стане,нема да си мъж ли ,или патката ше ти се смали с 2 сантиметра или де да знам и аз.Ако ще Иванов ден да е ако ще папата да е на моита маса -чукам си се с кола и не ме бърка,щото там дето е една бира утре ще станат повече,щото човек направи ли веднъж компромис,го прави след време пак.Никога не съм си позволил лукса да пия дори една бира като съм с колата(винаги и навсякъде съм с колата),а всичките ми познати като седнеме някъде и почват-хахаха дечко,искаш ли какао,незнам си кво ,а аз си пиивам количката и ми е кеф та знае ли се,после си палим колата и съм си спокоен,но има доста КОМПЛЕКСАРИ дето като ги чуят тея работи и почват-кои аз ли бе,аз съм мъж еи са ше видите. А тоопа НАШИО даже и 2 бири пил,Е ТИ СА КВО ОПЛАКВАШ ЛИ НИ Е ТУКА ,ХВАЛИШ ЛИ НИ СЕ:ranting:![]()

Сондьора написа:novak58 написа:ако беше отишъл на кръвна проба там щеше да ти излезе
помалко от 0.50 и тогава нямаше да ти вземат книжката а сега 3 месеца си без книжка и до 500лв глоба...
Е да ама се изчислява времето между пробите, което пак може да докаже, че не си бил в норма, както м,оже и да докаже че апарата им е бъгав.
по принцип трябва да отидеш до 4 часа за кръвна проба и там ако излезе примерно 0.30 нищо не могат да ти направят...
и мн зависи кво си пил по принцип бирата след няколко часа на кръвна проба излиза мн повече отколкото на дрегера така че трябва човек да си знае кога да ходи и кога не...
ни ма питаите от къде знамм

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
аз писах на другата тема но .... ако е 0,06 няма как да ти пишат акт , било е може би 0,6 , на мен за 0,7 6месеца и 400лв акт обаче ми взеха книжката и талона на момента и ми казаха да викам някой да прибира колата
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2