Газов пистолет.. СПЕШНО
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
asasin18 написа:k1k0 написа:Виждал съм по тв-то че има електрошоци като пистолет стреляш и изхвърчат едни и се забиват и го праска токатова е доста добро гледал сам го и по national geographic много добра работа върши търси си такова
http://www.tu-sofia.bg/bul/nta/nta455/s9_62005.htm
![]()
![]()
баш до 100лева такова ще е
![]()
![]()
![]()
колега земи си нещо бокс палка такива работи
Бе верно ного скъпи тиа постолети бре ебаси

Beautiful Mechanical Wonder
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
!!Asen_X написа:.............
П.С. От любопитство...
Да не е станало в София жк. Красна Поляна? Там има един лудак, който се влачи с един самурайски нож насам натам нощем.
През деня хвърля плюскане за котките под балкона и като се съберат повечко им пуска една бетонна плоча отгоре. Легенди за този се носеха преди десетина години.
..............
Да не говориш за един комшия на Грешката - в съседен на него блок? Щото ако е за него, той е на едно топло място вече

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
сичко сочи че е бил някакъв с цел, но това кученце с него разваля цялата работа.. и аз мисла че просто си е разхождал кученцето, иначе за пистолет ако имаш по добре да е истински не газов, щото като му го насочиш както каза колегата по горе ако има той обаче истински ще загазиш здраво... дано не се случва де

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
saleen написа:Абе да ви изтрещят един изстрел в газов в лицето не е майтап работа
еми да ти кажа историята познава подобни случай и после същия газов пистолет реши да се блъска в главата на собственика си не-еднократно

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
събери няква дружинка и ходете го следите тоя бе..
лятото ей така си стоим вечерта зад нас и си лафим с приятели и изведнъж някви викове,един черен изскача от един храст и си вика нещо си,пиян боклука и като ни чу идва да ме светва с едно фенерче да види кой съм
издебнах го да мине пред блока,взех си бухалката и после единия го заприказва,изрита го в лицето,уж каратека-бияч,ама черния не мърда.
лепнах го аз по капачките,лактите и он ми вика-ти май ме биеш
ай земи един в ченето и падна като талпа,черния гад,мръсен
една кръв навсякъде,зъби хвърчат,тамън да си почине..
с ква сила го удрях и не трепва пияния,ич не се занимавай с тия газовици или бухалка или нещо много кораво
лятото ей така си стоим вечерта зад нас и си лафим с приятели и изведнъж някви викове,един черен изскача от един храст и си вика нещо си,пиян боклука и като ни чу идва да ме светва с едно фенерче да види кой съм

издебнах го да мине пред блока,взех си бухалката и после единия го заприказва,изрита го в лицето,уж каратека-бияч,ама черния не мърда.
лепнах го аз по капачките,лактите и он ми вика-ти май ме биеш

една кръв навсякъде,зъби хвърчат,тамън да си почине..
с ква сила го удрях и не трепва пияния,ич не се занимавай с тия газовици или бухалка или нещо много кораво
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
asasin18 написа:saleen написа:Абе да ви изтрещят един изстрел в газов в лицето не е майтап работа
еми да ти кажа историята познава подобни случай и после същия газов пистолет реши да се блъска в главата на собственика си не-еднократно

Ако раздадат пищови на всички шубета,то нямаше да остане народ ей??

А не се ли замисли,че може би човека си търси прасето......
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Колега, ГСО не си е работа...
Най-добрия вариант е да намериш връзки за разрешително и да си вземеш боен пистолет, след ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН курс за боравене с оръжие, и максимален брой изстреляни патрони в стрелбище.
Ако не успееш, кофти... С електрошоците не съм много добре запознат, но добрите струват колкото един хубав боен пистолет...
Вземи си хубав спрей за самозащита, около 3- кинта струват, за хубавите говоря, а за колата бухалка или полицейска щурмова палка, или просто хубава метална тръба.
А защо наистина не се съберете тайфа и не се разходите да му кажете здрасти?
Най-добрия вариант е да намериш връзки за разрешително и да си вземеш боен пистолет, след ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН курс за боравене с оръжие, и максимален брой изстреляни патрони в стрелбище.
Ако не успееш, кофти... С електрошоците не съм много добре запознат, но добрите струват колкото един хубав боен пистолет...
Вземи си хубав спрей за самозащита, около 3- кинта струват, за хубавите говоря, а за колата бухалка или полицейска щурмова палка, или просто хубава метална тръба.
А защо наистина не се съберете тайфа и не се разходите да му кажете здрасти?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMWPetar написа:... или полицейска щурмова палка...
Тонк-фа представлява: _І_____ - е такова нещо, не знам на тва ли мувикат щурмова палка или на "правото желязо", но тва е истината срещу секви видове ножове и тояги

С пистолети бате не се занимаваи работата там е дебела, а извади ли ти нож при първа възможност си плюй на петите и как си направил сега - 3та 5та и света, щото с нож така може да те осакати, че да ти се иска да те е заклал там на място, ако не е успял.
И за протокола, по закон ако той ти извади нож ти пистолет - ти го отнасяш, освен ако не е при самозащита, а самозащита се води едва след като те е наръгал, не мога да се сета 3 или 5 сантиметра... или 12... ше те излъжа. А имаи на предвид, че с едно леко рязване не повече от сантиметър може да ти обездвижи краиник, не говорим ако резне артерия... Та и с бухалка си не е работа, прочети горе колегате колко време е бушил пияницата с бухалка преди да го резне в ченето и да му изгаси бушоните.
Та така бегай бърже и на далеч и остави полицията да се занимава с тва, за това им се плаща.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Газов пистолет.. СПЕШНО
BMW_325 TDS написа:Моля колеги спешно ми кажете магазин за евтини оръжия и да са качествени!! Тая вечер се убедих че живеем в опасна държава !! Към 12;30 с приятелката стояхме и слушахме музика в колата в една пуста и тъмна уличка ( не искам да конкретизирам квартала ).. Бях я качил на тротоара предницата между две дървета.. Постояхме и решихме да си ходим.. При връщането ми назад когато колата застана успоредно на улицата включих на 1 и погледнах в огледалото и какво виждам ( Човек който върви към колата с бърза крачка с черно дълго палто под коленете ( може би кожено ) и черни ръкавици, като в едната си ръка държеше ужасно голям КАСАПСКИ НОЖ побит надолу.... Лицето не му го видях понеже огледалото беше забито надолу... Божеее такъв ужас изпитах ... Виждам как приближава а аз давам газ и не мога да тръгна отдолу лед... Беше стигнал до задния капак, но успях да се откъсна и направих десен завой по една друга уличка, минах малко по нея и спрях... И го гледам тоя как отново тръгва към нас ( ама е далече доста ) водеше куче малко с него на каишка ( може би пинкчер ) и в един момент как ходеше пак се затича много към колата и оттам мисля че няма смисул да ви обяснявам какво направих... Моята принцеса се изплаши много .. И АЗ СЕ ИЗПЛАШИХ !! Има ги всякакви и аз не мога да я упаза ако стане нещо... Най-лошото е че това е нейния квартал и ме е страх да не е видял къде я оставам ... Туй че моля ви спешно кажете от къде да си взема газов пистолет ?? Да е на приемлива цена и да са яки ( да гърмът силно )
Колега за конкретния случай точно газов пистолет ще ти свърши чудесна работа.Вадиш го,ако тоя приближава стреляш в него и бегаш

Re: Газов пистолет.. СПЕШНО
колега,атака от дистанция/до 7 метра май?! / с нож може да бъде доста доста поразяваща...а тоя газ от пистолета на колко метра хваща облака?Ivo_Borisov написа:BMW_325 TDS написа:Моля колеги спешно ми кажете магазин за евтини оръжия и да са качествени!! Тая вечер се убедих че живеем в опасна държава !! Към 12;30 с приятелката стояхме и слушахме музика в колата в една пуста и тъмна уличка ( не искам да конкретизирам квартала ).. Бях я качил на тротоара предницата между две дървета.. Постояхме и решихме да си ходим.. При връщането ми назад когато колата застана успоредно на улицата включих на 1 и погледнах в огледалото и какво виждам ( Човек който върви към колата с бърза крачка с черно дълго палто под коленете ( може би кожено ) и черни ръкавици, като в едната си ръка държеше ужасно голям КАСАПСКИ НОЖ побит надолу.... Лицето не му го видях понеже огледалото беше забито надолу... Божеее такъв ужас изпитах ... Виждам как приближава а аз давам газ и не мога да тръгна отдолу лед... Беше стигнал до задния капак, но успях да се откъсна и направих десен завой по една друга уличка, минах малко по нея и спрях... И го гледам тоя как отново тръгва към нас ( ама е далече доста ) водеше куче малко с него на каишка ( може би пинкчер ) и в един момент как ходеше пак се затича много към колата и оттам мисля че няма смисул да ви обяснявам какво направих... Моята принцеса се изплаши много .. И АЗ СЕ ИЗПЛАШИХ !! Има ги всякакви и аз не мога да я упаза ако стане нещо... Най-лошото е че това е нейния квартал и ме е страх да не е видял къде я оставам ... Туй че моля ви спешно кажете от къде да си взема газов пистолет ?? Да е на приемлива цена и да са яки ( да гърмът силно )
Колега за конкретния случай точно газов пистолет ще ти свърши чудесна работа.Вадиш го,ако тоя приближава стреляш в него и бегашБъди сигурен че няма да тръгне след тебе и ще се прибере от където е
а бе ако стане напечето почваш да викаш да се правиш на диФ,вадиш патлака стреляш за парлама наляво надясно да се дигне аларма и бягаш

на зиг-заг

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
GVT написа::mhihi:![]()
![]()
Айде,командосите от BMW Club Bulgaria Форуми пак са налице.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Enderial написа:BMWPetar написа:... или полицейска щурмова палка...
Тонк-фа представлява: _І_____ - е такова нещо, не знам на тва ли мувикат щурмова палка или на "правото желязо", но тва е истината срещу секви видове ножове и тояги![]()
С пистолети бате не се занимаваи работата там е дебела, а извади ли ти нож при първа възможност си плюй на петите и как си направил сега - 3та 5та и света, щото с нож така може да те осакати, че да ти се иска да те е заклал там на място, ако не е успял.
И за протокола, по закон ако той ти извади нож ти пистолет - ти го отнасяш, освен ако не е при самозащита, а самозащита се води едва след като те е наръгал, не мога да се сета 3 или 5 сантиметра... или 12... ше те излъжа. А имаи на предвид, че с едно леко рязване не повече от сантиметър може да ти обездвижи краиник, не говорим ако резне артерия... Та и с бухалка си не е работа, прочети горе колегате колко време е бушил пияницата с бухалка преди да го резне в ченето и да му изгаси бушоните.
Та така бегай бърже и на далеч и остави полицията да се занимава с тва, за това им се плаща.
Щурмовата палка я няма тая страничната ръчка, то си е палка, но 4-5 санта дебела и бая яка-сериозна работа>Тонг-фа е хубава с това, че ако умееш може и да правиш разни ключове на противника с нея, ама вече трябва някаква подготовка.
Никой не мое ма връне на селу!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Да точно така вземи си боен пистолет и на всеки светофар,улица,спирка,блок като някой те погледне лошо го стреляй да умира
Щото си се уплашил... После ходи да го лежиш
Или не, по-добре си вземи както казаха някой бокс
Тоя с мачетето да ти се израдва.. нема да има с кво да го държиш тоя бокс преди да му посегнеш ...
Даам ако си имал газов пистолет вместо да избегаш с колата... щеше да слезеш да насочиш пистолета към него и да се опиташ да гръмнеш ... (явно наистина засичат... на мен лично ми се е случвало по нова година с на приятели пистолетите.. ебаси буклуците .. засичат си ебало мамата) ... таа докато се качиш обратно в колата .. тоя ще те е нарязал ....
И наистина ще се почувстваш кофти ако и тоя срещу теб извади пистолет ... а дали неговия е истински
Наистина доста хора си взимат такива газови пищялки ... да не обиждам някой повечето от тях путки ... веднъж ми се обажда една приятелка бяхме се заиграли с нея ии тоя нейния разбрал .. аз и незнаех че има такова "нейн" вика бегай тия знаят къде си и ще те стрелят
Та от центаро до люлин за 5 минути стигнах .. тичайки а тия с колата зад мене някъде
Та чувстваш се по мъж
след това ги видях тия и ги бих..
ама ги бих по гъза с шутове
Успех .. иначе аз вече си поръчах пистолетче
От тоя сайт дето някой колега ти беше постнал тук .. става дума за тоя "каратечния" 75 кинта ли нещо такова беше
И тук идва мястот ода попитам .. мм тоя се води газов нали !? не е боен?
Картечен пистолет Blow Zoraki 914 75.00лв.
Селектор за единична и автоматична стрелба/Предпазител
Пълнител 14 патрона.
Калибър 9мм PAK.
Дължина 154мм.
Маса 700 гр.
http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=941
Мерси

Или не, по-добре си вземи както казаха някой бокс

Даам ако си имал газов пистолет вместо да избегаш с колата... щеше да слезеш да насочиш пистолета към него и да се опиташ да гръмнеш ... (явно наистина засичат... на мен лично ми се е случвало по нова година с на приятели пистолетите.. ебаси буклуците .. засичат си ебало мамата) ... таа докато се качиш обратно в колата .. тоя ще те е нарязал ....
И наистина ще се почувстваш кофти ако и тоя срещу теб извади пистолет ... а дали неговия е истински

Наистина доста хора си взимат такива газови пищялки ... да не обиждам някой повечето от тях путки ... веднъж ми се обажда една приятелка бяхме се заиграли с нея ии тоя нейния разбрал .. аз и незнаех че има такова "нейн" вика бегай тия знаят къде си и ще те стрелят

Успех .. иначе аз вече си поръчах пистолетче

Картечен пистолет Blow Zoraki 914 75.00лв.
Селектор за единична и автоматична стрелба/Предпазител
Пълнител 14 патрона.
Калибър 9мм PAK.
Дължина 154мм.
Маса 700 гр.
http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=941
Мерси
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4