Помагайте, че мирише...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 09 Яну 2009, 21:54

X-citer написа:
SuperMoto_vt написа:Колега и аз съм си купил таккива по принуда и един познат ми каза да ги полея с оцет и да ги оставя 30минути и миризмата на гума изчезна!!!!

Утре ще го пробвам този вариант и дано не ме лъжеш, че веднага се сетих преди години как излъгахме един познат, че ако си намаже главата с кравешка тор ще му спре оплешивяването :mhihi:

Има ли резултат от оцет-а? :roll:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Яну 2009, 0:03

Още не съм го пробвал, че нямах никакво време тези дни. Живот и здраве утре съм палнирал да ги напръскам и ще ги оставя едно денонощие така. Между другото миризмата почна да отслабва значително (или аз да свиквам с нея). Мирише повечко само като пусна парното да духа в краката.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 10 Яну 2009, 3:51

ми не го пускаи в краката :mhihi: между другото днес гледах едни стелки които не миришат изобщо,ако те дразни толкова мога да ти взема едни и да ти ги пратя.някакви по оригинани се водят :roll:
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата