Клуб "Жертви на вандализъм и завист!!!"
Модератор: Общи модератори
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Dimo написа:Ухааа ква тема, чакай и аз да се включа:
1. Левия халоген
2. Лявото огледало
3. Стъклото на лявото огледало
4. Преден десен калник надран
5. Преден ляв калник надран
6. Десния халоген
7. Капачките на винтилите на джантите
8. Преден капак надран
9. Задна лява врата надрата
10. Предна дясна врата надрана
11. Преден ляв калник надран
12. Цяла черта по дъсната страна от стопа до фара
13. Капак на багажника надран
14. Ляв заден калник надран
15. Някой се подпрял в задната проня с теглича си
П.С. Смея да твърдя че съм изключително примерен дарйвър и спазвам почти 100% от правиалат за движение и паркиране!
А най-интересното е че всички тези бели се случваха САМО и ВИНАГИ когато колата е била прясно измита и пастирана! КОментара оставям на вас....
направо да беше казал цялата кола надрана с изключение на предния капак...а при мен точно обратното...

Абе направо си е ужас да трепериш постоянно на колицата,но такава е реалността!Аз като изключа кражбите,в момента най-голямата ми болка са идиотите които си отварят вратите и удрат с тях спрялата до тях кола(направо откачам)
Започнаха да ми се подиграват в нас че само наглеждам през прозореца като един луд.
Значи,започнах да спирам такаче да не ми удрят вратите и пак се намират такива които спират близо(въпреки че винаги гледам да остава място) и като вида да че пак не става вада въздушната пушка,вече има 3 пробити капака и 3 коли които не спират пред блока!
Двама крадци ги хванахме преди няколко години и ги саблекохме голи,обиколиха целия квартал така като междовременно хапнаха много бой!
Щетите ми от такива са:3 стъкла,2 СД-та,1 резервар бензин....
Започнаха да ми се подиграват в нас че само наглеждам през прозореца като един луд.
Значи,започнах да спирам такаче да не ми удрят вратите и пак се намират такива които спират близо(въпреки че винаги гледам да остава място) и като вида да че пак не става вада въздушната пушка,вече има 3 пробити капака и 3 коли които не спират пред блока!
Двама крадци ги хванахме преди няколко години и ги саблекохме голи,обиколиха целия квартал така като междовременно хапнаха много бой!
Щетите ми от такива са:3 стъкла,2 СД-та,1 резервар бензин....
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Мислех, че няма да пиша в тази тема, ама
Току що чистачките са си заминали
В Надежда.
Абе да му еба майката, нали са по 10лв тия чистачки бе
Баси и наркоманите педалски

Току що чистачките са си заминали

Абе да му еба майката, нали са по 10лв тия чистачки бе

Баси и наркоманите педалски

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
в младост 1 ми свалиха цялата предна М-кова броня....еи и пак ис-ка кво ше кажете колеги???
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Миналата година колата я бях оставала пред блока за има няма 20 мин. Връщам се....и какво виждам....от ляво цялата е надрана...ама яко..с ключ е минато. Дали от завист...или просто от случаен минувач...не знам
На колата на майка ми...по същия начин. Някой й беше забил огромен пирон в гумата...сигурно пак от някой познат или съсед.
Така че оттогава само в гаража, ако ще и за 5 мин., по-добре така...отколкото...иначе.

На колата на майка ми...по същия начин. Някой й беше забил огромен пирон в гумата...сигурно пак от някой познат или съсед.
Така че оттогава само в гаража, ако ще и за 5 мин., по-добре така...отколкото...иначе.
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Да знаете колеги че всичко е завист
Добро на колите немогат да ни направят ама зло винаги
Всеки един Балгарин с главно Б като види някоя хубава Бавария от ватре го кара да и направи някоя деруга с ключа
Един такъв да вида дори на чужда Баварка да я одере направо слизам 9 гвардейски шута в муцуната и 1 година че папа през сламка

Последна промяна KON4ETO на 09 Яну 2009, 18:15, променена общо 1 път
- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
Значе сутринта си ходя на мак доналдс имах регистрационен номер отпред и отзад , и потеглям после спирам до мак доналдс закусвам си и на връщане полицията ме спира що съм карал без регистрационен номер аз се смея и си мисля че си праи таш*к с мен да му дам някой лев казаь бегай от тука и гледам наистина нямах номера някой ги тупнал за 10 тина минути дето аз бях на 10 метра от колата направо ужас 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
cucko написа:Dimo написа:Ухааа ква тема, чакай и аз да се включа:
1. Левия халоген
2. Лявото огледало
3. Стъклото на лявото огледало
4. Преден десен калник надран
5. Преден ляв калник надран
6. Десния халоген
7. Капачките на винтилите на джантите
8. Преден капак надран
9. Задна лява врата надрата
10. Предна дясна врата надрана
11. Преден ляв калник надран
12. Цяла черта по дъсната страна от стопа до фара
13. Капак на багажника надран
14. Ляв заден калник надран
15. Някой се подпрял в задната проня с теглича си
П.С. Смея да твърдя че съм изключително примерен дарйвър и спазвам почти 100% от правиалат за движение и паркиране!
А най-интересното е че всички тези бели се случваха САМО и ВИНАГИ когато колата е била прясно измита и пастирана! КОментара оставям на вас....
направо да беше казал цялата кола надрана с изключение на предния капак...а при мен точно обратното...![]()
eee още не е цялата, предния капак също е надиран, аз съм написал, здрави са само покрива и маската

в младост 4 черта през целия багажник и угънато рамо на чистачка на багажника
Оправих го вече ма беше супер тъпо,но некой ми завиде на чисто новата кола
така съм го проклел дано не го хване че не ми се иска да съм на негово место

Оправих го вече ма беше супер тъпо,но некой ми завиде на чисто новата кола

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Миналия ден преден капак, и две врати някой ги е минал с ключа
Направо като се сетя и полудявааааммммммммммммм

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- p0lterguest
- кандидат ентусиаст
-
ссс
колеги ..в шибана страна живеем..
значи ..
паркирам пред блока на приятелката ми ...ама супер културно.
ставам на сутринта и гледам стабилно одрана + брутално счупено ляво огледало (висеше на кабелчета)
и така няколко дена се озартам кои спира на тва място ...гледам една псевдо мутра..
Приятелката ми каза че често вдигал скандали за шибаното си място ...
Една вечер я оставям приятелката си пред тях.... и гледам грозното му рено...
отарва се със счупени стъкла (пълен пакет) и огледала ..нямаше време за повече че много шум дигнах.
значи ..
паркирам пред блока на приятелката ми ...ама супер културно.
ставам на сутринта и гледам стабилно одрана + брутално счупено ляво огледало (висеше на кабелчета)
и така няколко дена се озартам кои спира на тва място ...гледам една псевдо мутра..
Приятелката ми каза че често вдигал скандали за шибаното си място ...
Една вечер я оставям приятелката си пред тях.... и гледам грозното му рено...
отарва се със счупени стъкла (пълен пакет) и огледала ..нямаше време за повече че много шум дигнах.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
((:BuKcu:)) написа:Миналата година колата я бях оставала пред блока за има няма 20 мин. Връщам се....и какво виждам....от ляво цялата е надрана...ама яко..с ключ е минато. Дали от завист...или просто от случаен минувач...не знам![]()
.
Айде и аз да се разпиша росен-пресен, същата история като на колежката, за 20 минути слязах в Хита- в Младост, излизам - цялата задна лява врата на нивото на дръжката минато с ключ явно....
Аборигенска работа, диващина

F**k them all!
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
То тук едва ли ще има незасегнат от хорската завист и вандализъм, но нека все пак и аз да се оплача
:
Младост 1 пред блока - разбито стъкло, откраднато cd JVC, счупен стоп, от мазата 4бр. гуми Дънлоп уинтър спорт 3 дот 97 т.е. нови
Изток - надрана боя през двете врати.
Охраняем паркинг в Младост - мигач с всичко покрай него - кабели, фасунга, крушка.

Младост 1 пред блока - разбито стъкло, откраднато cd JVC, счупен стоп, от мазата 4бр. гуми Дънлоп уинтър спорт 3 дот 97 т.е. нови
Изток - надрана боя през двете врати.
Охраняем паркинг в Младост - мигач с всичко покрай него - кабели, фасунга, крушка.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Или може би сме жертви на простотията, която залива масово държавата. Ей сега, преди час, някой ми беше надупчил задна дясна гума, та си играх да слагам резервна след басейна. Да му изсъхнат ръчичките и ножа в г.за да си го завре
Ако аз го хвана, ще му разпоря лично задника. Иначе са ми крали капачките до халогените, халогени и лайсни по вратите. За драскането нямам спомени колко пъти ми се е случвало.

Последна промяна ktv на 22 Мар 2009, 15:37, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5