Газов пистолет.. СПЕШНО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 10 Яну 2009, 11:23

Чета и се стряскам каква идиотса история е нашата държавица и хората в нея,,,,,,,некви мутри,некви психари с ножове и саби,,,,некви дроги,некви обитаци,крадци и тн,,,,,Добре бе-къде са шибаните куки и защо им плащаме редовните заплати,осигуровки ,а и неофициалните подкупи,,,,пи4а си седи с девойката и некъв се сили да го коли и дере,,,,,,кви са тия работи бе,,,,,определено ти трябви и оръжие и бухалка и кво ли не,,,,от друга страна ако го застреляш-после 4е си некоя булка в панделата и ще ти пръснат г,,,за,,,,,,а сега кажете какво то4но и как трябва да действаме,,,,,, :twisted:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Яну 2009, 16:30

The 5th element написа:Чета и се стряскам каква идиотса история е нашата държавица и хората в нея,,,,,,,некви мутри,некви психари с ножове и саби,,,,некви дроги,некви обитаци,крадци и тн,,,,,Добре бе-къде са шибаните куки и защо им плащаме редовните заплати,осигуровки ,а и неофициалните подкупи,,,,пи4а си седи с девойката и некъв се сили да го коли и дере,,,,,,кви са тия работи бе,,,,,определено ти трябви и оръжие и бухалка и кво ли не,,,,от друга страна ако го застреляш-после 4е си некоя булка в панделата и ще ти пръснат г,,,за,,,,,,а сега кажете какво то4но и как трябва да действаме,,,,,, :twisted:

Въпрос на проста математика е, че заплатите и осигуровките не ги плащаш ти :winky:
Иначе съм съгласен, че това си е точно тяхна работа, но все пак някой трябва да подаде сигнал, защото се работи по т.н. "заявителски материал" и мястото не е форума а кабинета на полицейския инспектор, или направо да се обади в полицията и да пратят хора. С всички друга варианти само ще си навлече бела на главата :!:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 10 Яну 2009, 16:39

Откъде идват заплатите че неразбрах? :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 10 Яну 2009, 20:17

saleen написа:
Enderial написа:
BMWPetar написа:... или полицейска щурмова палка...

Тонк-фа представлява: _І_____ - е такова нещо, не знам на тва ли мувикат щурмова палка или на "правото желязо", но тва е истината срещу секви видове ножове и тояги :mhihi:

С пистолети бате не се занимаваи работата там е дебела, а извади ли ти нож при първа възможност си плюй на петите и как си направил сега - 3та 5та и света, щото с нож така може да те осакати, че да ти се иска да те е заклал там на място, ако не е успял.

И за протокола, по закон ако той ти извади нож ти пистолет - ти го отнасяш, освен ако не е при самозащита, а самозащита се води едва след като те е наръгал, не мога да се сета 3 или 5 сантиметра... или 12... ше те излъжа. А имаи на предвид, че с едно леко рязване не повече от сантиметър може да ти обездвижи краиник, не говорим ако резне артерия... Та и с бухалка си не е работа, прочети горе колегате колко време е бушил пияницата с бухалка преди да го резне в ченето и да му изгаси бушоните.

Та така бегай бърже и на далеч и остави полицията да се занимава с тва, за това им се плаща.

Щурмовата палка я няма тая страничната ръчка, то си е палка, но 4-5 санта дебела и бая яка-сериозна работа>Тонг-фа е хубава с това, че ако умееш може и да правиш разни ключове на противника с нея, ама вече трябва някаква подготовка.

Значи ти тва с ключовете можеш и с обикновенна палка, а и със запалка можеш, вервай ми :mhihi: Но предимството на ток-фа е че си пазиш ръката с него и много готини блокове можеш да правиш, когато удряш като с юмрук тва 10 сантима дълго и 2(примерно) кръгло праче дърво от пред прави много хубави поразии, а за по-далеч, като го заварти сещаш се с какъв замах излита онова ~50 см дълго праче дърво (задната част). В гръб не могат да те хванат да те душат защото обикновенно стърчи една педя зад лакъта ти и ръгаш в бъбреците или черния дроб с него :mhihi: много ме радва, а е една най-обикновенна дръжка на мелница... Ноо както каза един командос по-горе - ножовете И летят... тъй че на зиг-заг и миризма на изгоряла гуменка :mhihi: Първа техника в каратето е тва, който не знае :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 10 Яну 2009, 22:22

:mhihi: От другата седмица на седмичните сбирки започват курсове по оцеляване и привеждането на редовия член на BMW Club Bulgaria Форуми в степен командос.Инструктори от СОБТ,а ежемесечно и от световните спец части.Програмата по която ще се работи:
1.Боен устав на ВДВ
2.Оцеляване, ориентиране
3.Подготовка на войсковия разузнавач
4.Противопартизански операции
5.Хващане на пленник
6.Хващане на пленник в траншея
7.Унищожаване на терористи
8.Унищожаване на бази на незаконни формирования/алфа,ауди,фолксваген,опел клуб и др./ :mhihi:
9.Тактическо разузнаване
10.Тактическа комуникация
11.Тактическа и физическа подготовка на десантчика
12.Тактика на снайпериста
13.Способи и средства за откриване на тайници
14.Способи за водене на разузнаване
15.Способи за вербуване на агенти
16.Снайперист срещу снайпериста
17.Снайперско изкуство
18.Снайперски/Контраснайперски операции
19.Ръкопашен бой
20.Ръководство за отваряне на секретни брави
21.Ротата в разузнаване
22.Разпит на пленници (
23.Препоръки и съвети за оцеляване
24.Придвижване в тила на противника
25.Привличане на информатори в службите за безопастност
26.Подземна война
27.Оцеляване, ориентиране
28.Засада. Организация и провеждане
29.Парашутизъм
30.Система за безпарашутно десантиране
На всички преминали успешно курса ще бъдат връчени значки и дипломи за командаси.За най добрите на националния събор похвала пред строя и звание старши командос. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: да върви

Мнение от therumka » 11 Яну 2009, 0:59

Абе човека сериозно ви пита, а вие го взехте за мезе... !!!!
Колега, аз също нямам опит с оръжията и не знам кое е най-доброто да си вземеш. Едни ти предлагат бухалки, други желязни пръчки, ножове, Ескалибур, боксове, бойни пистолети, електрошокове, спрейове, въздушни пушки... Май само прашка и "Калашников" не ти предложиха. Що не си вземеш един газов пистолет, сложи и една бухалка на задната седалка за резерва, пък дано да не ти се случват подовни неща и да не се налага да ги използваш.
Навремето като пъпчив тинейджър ме шамариха едни цигани и аз така им се заканих, че се записах на карате и на джудо едновременно. Бях се вманиачил в тренировките. Кандидатствах и в спортно училище. Записах се и на парашутизъм, за да ме вземат в десантни войски. Мозъка ми се проми тотално. Имах чувството, че ако ми излезе някой насреща, щях да го изям с парцалите. Вече се поуспокоих, мина ми. Та искам да кажа, че те разбирам какво ти е. Още повече, че гаджето е било с теб и тогава защитата става по-трудна, не знаеш кого да пазиш - себе си ли, нея ли?
Пази се...!!!! Дано оцелеем !!!! :fenc: :duel: :box: :bang:
Малка балканска държава с много идиоти по пътищата - що е то?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 11 Яну 2009, 2:07

брат при подобна ситуация заключваш си вратите и взимаш възможно най-добрия най-удобния предмет в ръка...(бухалка между вратата и седялката) Лесно се вади....Тва лято имах разправии с едни тапанари и бях принуден просто.И да не забравим,че най-добрата защита е атаката...той щом се засилва слизаш още по-засилен туп туп 2 пъти и 'бояне бояне ... няма го боян' :mhihi: :mhihi: Пък и при положение,че въпросния извършител прави подобно действие то не му е за 1-ви път.Имах един случай...малко подобен на този но бях очевидец...та..както си седя на спирката и чакам автобуса за даскало и няк'в с червен гоуф 2-ка засилен последния момент набива спирачки дава на заден и спира до една жена и почва да я дърпа кара я да се качва в колата.Викам си 'охо ей ся ей ся....'.Тръгвам към тоз със доста бързи крачки и още един авер с мене обаче уви оня кат невестулка се скъта в колата и избяга.Града е малък в който живея и това което се случи на тази жена може да се случи и на някоя моя роднина майка леля сестра братовчедка...Та мисълта ми от тези дълги писания е на такива хора прожка няма.Дано на никой да не се случва но когато дойде то не пита.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 11 Яну 2009, 3:46

Кажи все пак в кой квартал е тва, може да предпазиш някой друг така

а по темата, бих ти препоръчал пиперлив спрей (сълзотворните не действат на кучета и на пияни, а и са слаби сравнени с пиперливия)

в youtube напиши "pepper spray to the face" за да видиш на практика колко са ефективни
Има различни видове, мятат на струя, мъгла, пяна (съответно има и такива с по голям обхват от газов)....в комбинация с по-малките размери, леснота на използване, няма шанс да засечат и т.н, според мен са по-подходящи от газова ютия.
А и можеш да го извадиш и наръсиш преди тоя отсреща въобще да разбере кво вадиш.

И една телескопична палка също може да е от полза, а и са супер удобни и практични.

2-те неща можеш да ги вземеш и за 30+5лв от всеки оръжеен магазин...

Предишна

Назад към Извън Темата