На колко километра да сменя съединителя на 525 tds ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			7 мнения
			 • Страница 1 от 1

На колко километра да сменя съединителя на 525 tds ?
Колеги , здравейте. Искам да ви попитам на колко километра да сменя съединителя на 525 TDS и как мога да разбера дали е сменян? Благодаря предварително за информацията.

- Alexi
- старши ентусиаст
- 

- Кара: буретата да пресъхват
колега добре дошъл , сменя се като се износи което силно зависи от стила на шофиране ,може и 300к да откара ако не се мъчи ... за сменянето - кутията оригинално е със залепени болтове ,малко зор се развиват .. качи я на канал ,като ги огледаш ще разбереш дали са развивани някога .. ако са развивани шанса да е сменян съединителя е доста голям щото кутия не се смъква често

- Apassionata
- РазБОЙниКА
- 

- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Добре дошъл, Бъки   

Хубав въпрос, ама аз идея си няям от коли 

Пък от Петици съвсем
 Пък от Петици съвсем   Знам само, че Съединителя прави СИЛАТА
 Знам само, че Съединителя прави СИЛАТА 

Обикновено такива теми с конкретни въпроси за конкретни модели се пускат в съответния подфорум... Виж - там има Е39 подфорум... Искрено те съветвам преди да пускаш тема да поразучиш форума - като структура, правила и прочие... И понеже това е много СТАР и ВЕЛИК форум, и понеже тук има, имало е и ще има много компетентни и услужливи колеги... повечете от техническите въпроси са се разисквали десетки пъти досега... Има едно бутонче "Търсене", горе в ляво... пробвай да намериш, нещо свързано с това, което питаш...
И почети повече, гарантирам ти, че и много ще се забавляваш тук!

Ама го докарах на Портиерка, аааа

Хубав въпрос, ама аз идея си няям от коли

Пък от Петици съвсем
 Пък от Петици съвсем   Знам само, че Съединителя прави СИЛАТА
 Знам само, че Съединителя прави СИЛАТА 

Обикновено такива теми с конкретни въпроси за конкретни модели се пускат в съответния подфорум... Виж - там има Е39 подфорум... Искрено те съветвам преди да пускаш тема да поразучиш форума - като структура, правила и прочие... И понеже това е много СТАР и ВЕЛИК форум, и понеже тук има, имало е и ще има много компетентни и услужливи колеги... повечете от техническите въпроси са се разисквали десетки пъти досега... Има едно бутонче "Търсене", горе в ляво... пробвай да намериш, нещо свързано с това, което питаш...
И почети повече, гарантирам ти, че и много ще се забавляваш тук!

Ама го докарах на Портиерка, аааа

- Alexi
- старши ентусиаст
- 

- Кара: буретата да пресъхват
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
- 

- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колега, темата ти не е за Основния Форум. Местя я в Е39, където е по-вероятно да откриеш отговори на въпростите свързани с автомобила ти.

7 мнения
			 • Страница 1 от 1