Карате ли след употреба на алкохол?
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Rebel написа:Забравих да добавя, че на мой приятел му взеха книжката. От 1 голямо - 1.05 на дрегераТо е и въпрос на организъм. А и както колегата спомена по-горе. Каското гори при употреба на алкохол
Еб* го каското - живота ти отива на кино недай си боже да убиеш някого - дела, кръвнина, затвор и после цял живот ще ти пише в досието че си съден. Дори истинските комарджии небиха заложили всичко това на една карта
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
до една бира,чаша вино или 50гр.алокохол карам макар и пак на тръни,ако пия повече макар и това да е рядко,с удоволствие преодстъпвам мястото на нежната ми половинка 

Последна промяна kiko на 10 Яну 2009, 21:16, променена общо 1 път
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
kiko написа:до една бира,чаша вино или 50гр.алокохол карам макар и пак на тръни,ако пия повече макар и това да е рядко,с удоволствие преодстъпвам мястото на нежната ми половинка
Eй т'ва е голяма екстра, деба,
ми като немам нежна половинка,
к'во прайм..

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бих искал да кажа никога ,но съм го правил...! говоря за качване след 1 ракия ,което при мен е 0,7 промила след 20мин след изпиването -аз се качих след час на масата.
иначе редовно си се качвам след бира и половина / 2х330мл/ веднага след изпиване,защото това е в допустимото от закона 0,5 промила.
иначе в кола бих се качил след повечко пиене единствено ако карам спешен до пирогов.
коогато съм си правил опити след алкохол за концентрация или възможности никога не съм усетил да имам колебания 8естествено не след бутилка ракия/ ,но варианта с алкохол да те удари друг и да си виновен ти си е много реален и за тва не рискувам.
иначе редовно си се качвам след бира и половина / 2х330мл/ веднага след изпиване,защото това е в допустимото от закона 0,5 промила.
иначе в кола бих се качил след повечко пиене единствено ако карам спешен до пирогов.
коогато съм си правил опити след алкохол за концентрация или възможности никога не съм усетил да имам колебания 8естествено не след бутилка ракия/ ,но варианта с алкохол да те удари друг и да си виновен ти си е много реален и за тва не рискувам.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
До 1 бира от време на време. Не се гордея, де...
П.п. Случвало ми се е на една бира да показва 0.5
, обаче ми се е случвало и на не-малко твърд алкохол да ми показва 0.0... Ама това беше в едни по-безнаказани времена, когато общественото мнение и нагласа бяха по-други, и полицаите много-много не се притесняваха да вземат...
(...лека им пръст на хората, които си отидоха тогава...
)

П.п. Случвало ми се е на една бира да показва 0.5

(...лека им пръст на хората, които си отидоха тогава...

Последна промяна Shider на 10 Яну 2009, 22:26, променена общо 3 пъти
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
НИКОГА!!!
Затова има таксита, а и нежната половинка се включва в шофирането (само ако не пробва виното)...
Затова има таксита, а и нежната половинка се включва в шофирането (само ако не пробва виното)...

До сега никога, надявам се и в бъдеще никога. Дори не мога да си помисля да седна зад волана даже и на една бира. Таксита колкото щеш, немога да разбера как може човек примерно да даде 20 30 лева за пиене а да не му се свиди да даде 10 лева за такси(при условие че така и така дава 5 за бензин с неговата кола).
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
амииии без гордост казвам , че няколко пъти съм се пребирал леш пиян с колата , даже и с чашката вътре , но напоследък избягвам. Поне като сам пиян карам с 30 щото си знам н*срания г*с. 1 път са ме спирали , не ме е страх от полицаите , а от това , че може да стане някакъв сакатлък. Определено напоследък избягвам , оставям си колата по паркинги и така нататък. А иначе след 5 големи водки ми е показвало 1.34 на дрегер.
It`s party time !
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
преди време карал съм и пиян като мотика..ама тогава ченгетата ми беха дружки и така..ама сега вече ме е страх-затегна се положението.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Evelin Cotsev написа:, даже и с чашката вътре

Пак ще кажа... ЗА БОГА хора не прекалявайте с питиетата като карате. Едно малко питие е достатъчно за да кажете наздраве на компанията и един дринк енд драйф ще ви спести доста нерви и пари!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...