Карате ли след употреба на алкохол?
Модератор: Общи модератори
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ КАРАМ ПИЛ !!!
Просто като си седна в кръчмата с приятели си взимам 1 овчарска салата със пържени картовки и пилешки дробчета и обикновенно на за вечерта отиват 2-3 колли и 2 спраита за разнообразие,хапвам си пиивам си слушам си базиците по мои адрес,аз се самоиронизирам за да е по весело на масата и ми е много кефпосле като си тръгна спокоен.Не мога да разбера какъв е кефа да пиеш едно малко или една бираеи така от келешлък ли незнам.Мен ми е кеф да седнеме с моите маимуни и да си пиеме до сутринта и да си тръгнеме на змейове,а такива една бира или едно малко да не се излагам или само за чукването не ги разбирам особенно когато си с кола.Не случаино във повечето Европеиски и всички скандинавски страни(визирам Норвегия щото там съм бил) ограничението е 0.2 като от една цигара ти дава 0.1 Правете си изводите,ама нали там са тъпи и не могат да карат,а ние сме печените
Много се дразня на такива които пият защото това за мене е да си безхарактерен,БЕЗПРИНЦИПЕН И НАИ ВЕЧЕ КОМПЛЕКСАР,щото малко мъже могат да кажат като са на масата НЕ и точка по въпросаи да си държи на МЪЖКАТА ДУМА въпреки че се базикат с него,а не ама аз само да се чукна,ама аз за здраве ама аз -на това аз му викам ПУТЙОВСКА РАБОТА
Колеги осъзнаите се това не е шега работа,а и не караме някои малолитражки или тромави коли все пак
Просто като си седна в кръчмата с приятели си взимам 1 овчарска салата със пържени картовки и пилешки дробчета и обикновенно на за вечерта отиват 2-3 колли и 2 спраита за разнообразие,хапвам си пиивам си слушам си базиците по мои адрес,аз се самоиронизирам за да е по весело на масата и ми е много кефпосле като си тръгна спокоен.Не мога да разбера какъв е кефа да пиеш едно малко или една бираеи така от келешлък ли незнам.Мен ми е кеф да седнеме с моите маимуни и да си пиеме до сутринта и да си тръгнеме на змейове,а такива една бира или едно малко да не се излагам или само за чукването не ги разбирам особенно когато си с кола.Не случаино във повечето Европеиски и всички скандинавски страни(визирам Норвегия щото там съм бил) ограничението е 0.2 като от една цигара ти дава 0.1 Правете си изводите,ама нали там са тъпи и не могат да карат,а ние сме печените

Много се дразня на такива които пият защото това за мене е да си безхарактерен,БЕЗПРИНЦИПЕН И НАИ ВЕЧЕ КОМПЛЕКСАР,щото малко мъже могат да кажат като са на масата НЕ и точка по въпросаи да си държи на МЪЖКАТА ДУМА въпреки че се базикат с него,а не ама аз само да се чукна,ама аз за здраве ама аз -на това аз му викам ПУТЙОВСКА РАБОТА
Колеги осъзнаите се това не е шега работа,а и не караме някои малолитражки или тромави коли все пак
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Аз работя вечер като дисководещ и при нас е малко гадно като не пиеш а само гледаш хората , до преди 1 година съм се прибирал всяка вечер пиян ( говоря за повече от 2 големи) и то от каде ли не в пловдив и окръг , но преи 1 година ме спряха за пореден път и винаги съм минавал с пари естествено обаче тоя път не стана , връщах се от работа бях испил 2-3 големи но се държах съвсем нормлно обаче ченето се запъна да духам и какво .... оп 0,72 !!!!!
Остахан 6 месеца без книжка ( в моята професия кадето постоянно пътувам е ужасно пък и пари губя ) и отделно акт на стойност 400лв !!!!
От тогава пия по едно малко (понякога) още като отида на работа и след това да няма проблеми пил вече никога !!!!
Остахан 6 месеца без книжка ( в моята професия кадето постоянно пътувам е ужасно пък и пари губя ) и отделно акт на стойност 400лв !!!!
От тогава пия по едно малко (понякога) още като отида на работа и след това да няма проблеми пил вече никога !!!!

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Изрода написа:...
Колега, хайде не с този тон. Не си прав като описа мнозина от форума с "путЬовска работа, безхарактерен, комплексар..." без да знаеш нищо за тях. Всеки си има глава, която може или поне би трябвало да мисли. Цитираш ми промили, които реално някои хора си ги имат в организма и без да са пили

На мен алкохол не ми трябва, за да ми е весело, но ако толкова ми се иска на момента, съобразявам се. Ако седна с приятели, дори и да съм излезнал без кола просто не ми върви и стигам до 3 малки за цялата вечер. Като съм с колата основно пия сокчета и кафета. Никой не ме бъзика, а и да се опита все ми е тая. И не само ти вкарваш самоирония. Обаче като ми се припие лятото бира си викам една и си я изпивам с кеф. Достатъчна ми е да утоли жаждата. То и докато дойде време за ставане, поне половината се изпарила. Говоря когато съм с кола. Много рядко, но се случва вечер вместо кафенцата и сокчетата да си викна 1 МАЛКО (50мл.), което не е ясно чисти 50мл. ли са или с леда и колко от тях са алкохол изобщо. Сигурен съм, че и другите колеги тук, които си позволяват по 1 бира или 1 малко го правят не от келешлък, не от безхарактерност и не от... не разбрах какви комплекси

Не отричам употребата на 1 бира или 1 малко - съдоразширяващо

п.с. При мен на 30 м. от дискотеката след употеба на 1 малко и няколко сокчета за трите часа престой ме провериха и отчетоха 0.00 промила! До дрегер ли е, до организъм ли или до вид на алкохола не знам
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Аз не пия по принцип!
Все пак 1 трябва да кара.....

Все пак 1 трябва да кара.....

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз досега пиян зад волана не съм се качвал никога. Много рядко ми се случва да пия и то някакви минимални количества, просто не ме влече алкохола. Днеска с приятелката ми гледах "Море от любов" и даваха едно семейство чието дете го бутнал пиян шофьор на спирката на рейса, докато момчето чакало автобуса. Всичко се сринало за тях. Не искам да бъда разрушителя на няколко човешки живота след като съм се качил да карам пиян.
Дори и на Нова Година не пих, защото трябваше да се прибирам за София в 7 сутринта. За мене това е страшно безотговорно нещо...
Дори и на Нова Година не пих, защото трябваше да се прибирам за София в 7 сутринта. За мене това е страшно безотговорно нещо...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
имам карано пиян,повече от колкото някои дрифтъри са пързаляли.ама карам на 2-а и обороти и за тва ме спират.и мноо ми е писнало да се обяснявам с куката и се спрях.
ама да ми караш на фанта и превъзбуден,да ръчкаш кат ненормален кенефа от кафе на кафе си е по-опасно според мен!
и не ми скачайте да ми се обяснявате
ама да ми караш на фанта и превъзбуден,да ръчкаш кат ненормален кенефа от кафе на кафе си е по-опасно според мен!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
павката написа:имам карано пиян,повече от колкото някои дрифтъри са пързаляли.ама карам на 2-а и обороти и за тва ме спират.и мноо ми е писнало да се обяснявам с куката и се спрях.
Няма какво да ти скачаме, то си е за тебе...

- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:А иначе след 5 големи водки ми е показвало 1.34 на дрегер.
Ако е за цела вечер, може, иначе трудно.
На мен 6 водки - 4.00, на дрегера в дискотеката.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
и аз си позволявам и не се гордея..
и аз съм си спокоен без превъзбудени рейсърски маневри и подобни... Даже се е случвало 3-4 пъти да ме спират на почерпан и ми проверяват документите и по живо поздраво. Това е преимуществото да се пие по светло
И да не говорим че ако почнат с проверките примерно неделя по обед колко книжки ще улетят
1 път само съм духал след употреба - 2 водки след 1 час 0.00
Е верно че на Мания в слънчев бряг са други мерките..
И айде всичките сте ангелчета!! Другите просто не пишат в темата
и аз съм си спокоен без превъзбудени рейсърски маневри и подобни... Даже се е случвало 3-4 пъти да ме спират на почерпан и ми проверяват документите и по живо поздраво. Това е преимуществото да се пие по светло

И да не говорим че ако почнат с проверките примерно неделя по обед колко книжки ще улетят

1 път само съм духал след употреба - 2 водки след 1 час 0.00
Е верно че на Мания в слънчев бряг са други мерките..

И айде всичките сте ангелчета!! Другите просто не пишат в темата

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- karakanovski88
- Потребител
-
Точно преди няколко дни на Иванов ден си позволих да карам след като бях изпил две бири и не чуствах каквото и да е влияние на алкохола, за мое нещастие бях спрян и на дрегара искара че сам над нормата