Въпрос относно модел на Порше

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мнение от mafia » 11 Яну 2009, 16:04

TUZara` написа:Порше си е порше...Койт квот ще да ми говори...Макар,че много малко поршета бих заменил за М6 кабрио..Може би само 1 2 като в никакъв случей това не е боксер :mhihi:

Боксер....е тип двигател, който се ползва от Porsche и някои други марки автомобили :mhihi: :idea:
Boxster (Бокстер) всъщнос е колата, която имаш предвид ;) :idea:

Иначе и мен ми харесва много 997 Турбо, като за сток автомобил е доста привлекателен...но както показах чрез видеото, на което съм дал линк....не е чак толкова бързо :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 11 Яну 2009, 16:07

павката написа:не се разбра на клипа,вдигнахте ли ги тези 270км :roll:

Който ги е вдигал...разбира :mhihi:

П.П. - признавам, че не съм снимал по най-кадърният начин...но това е :mhihi: Както някой казваше преди...в безтегловност толкова :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 11 Яну 2009, 16:11

е само не ми казвай че ще предпочетеш тая бангия пред поршето.

Аватар

Мнение от TUZara` » 11 Яну 2009, 16:15

mafia написа:
TUZara` написа:Порше си е порше...Койт квот ще да ми говори...Макар,че много малко поршета бих заменил за М6 кабрио..Може би само 1 2 като в никакъв случей това не е боксер :mhihi:

Боксер....е тип двигател, който се ползва от Porsche и някои други марки автомобили :mhihi: :idea:
Boxster (Бокстер) всъщнос е колата, която имаш предвид ;) :idea:

Иначе и мен ми харесва много 997 Турбо, като за сток автомобил е доста привлекателен...но както показах чрез видеото, на което съм дал линк....не е чак толкова бързо :mhihi:

Да де разбра ме ... Замислих се кое кое беше ... и стигнах до заключение,че Пежото буса е Бокстер а Поршето е Боксер..Моя грешка :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 11 Яну 2009, 16:22

пежото е boxer ,а поршето е boxster и идва от това че е роудстър с боксеров двигател boxer+rodadster=boxster :mhihi:
Последна промяна cobrata_m3 на 11 Яну 2009, 16:24, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от mafia » 11 Яну 2009, 16:23

cobrata_m3 написа:е само не ми казвай че ще предпочетеш тая бангия пред поршето.

Разбира се, че не...Поршето си кола на колите. много сериозен автомобил, който ще предпочета ;)
Но с тази "бангия" както се изразяваш, ако знаеш колко такива бързаци сме разплакали :mhihi: Това си е хоби, хората които се занимават с това могат да го разберат....другите не ;)
И тъй като знам какви коментари ще има....ще побързам да отговоря на любопитството на някои потребители :mhihi: Сивата "бангийка" не е тип скрапер или драгстер от рода на клас Ц на Божурище....коли, които се движат само с рапатрак и всеки път се стискат яко палци да издържи до финала :mhihi: Колата си е ежедневна стиит кола с която София-Варна и София-Сливен е нормално пътуване :mhihi: Правили сме различни роудтрипове като София-Виена-София София-Атина-Варна-Сливен-София, София-Хановер и т.н. ;)

А по темата с Божурище...ето още едно видео ;)
http://www.vbox7.com/play:92623a24
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 11 Яну 2009, 16:27

mafia написа:
cobrata_m3 написа:е само не ми казвай че ще предпочетеш тая бангия пред поршето.

Разбира се, че не...Поршето си кола на колите. много сериозен автомобил, който ще предпочета ;)
Но с тази "бангия" както се изразяваш, ако знаеш колко такива бързаци сме разплакали :mhihi: Това си е хоби, хората които се занимават с това могат да го разберат....другите не ;)
И тъй като знам какви коментари ще има....ще побързам да отговоря на любопитството на някои потребители :mhihi: Сивата "бангийка" не е тип скрапер или драгстер от рода на клас Ц на Божурище....коли, които се движат само с рапатрак и всеки път се стискат яко палци да издържи до финала :mhihi: Колата си е ежедневна стиит кола с която София-Варна и София-Сливен е нормално пътуване :mhihi: Правили сме различни роудтрипове като София-Виена-София София-Атина-Варна-Сливен-София, София-Хановер и т.н. ;)

А по темата с Божурище...ето още едно видео ;)
http://www.vbox7.com/play:92623a24

напълно съм съгласен с теб и не е като да не разбирам кво да е разплачеш богаташче :mhihi: иначе евала само ми е интересно турбото от клипа пише че е 620 коня което ще рече техарт т3 или :?:

Аватар

Мнение от mafia » 11 Яну 2009, 16:49

cobrata_m3 написа:
mafia написа:...

напълно съм съгласен с теб и не е като да не разбирам кво да е разплачеш богаташче :mhihi: иначе евала само ми е интересно турбото от клипа пише че е 620 коня което ще рече техарт т3 или :?:

Не знам точни спецификации на колата, не зная и от какво се състои кита й. Знам само това, което ни беше съобщено преди гонката 997 Turbo TechArt + допълнителни афтърмаркет модове ~ 620к.с. ;)

Иначе знам, че си наясно...даже се чудех дали да ти направя сравнение с добре направено (в Турция съм виждал изрудски такива) Е36 М3 Турбо и Поршето :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 11 Яну 2009, 17:10

mafia написа:
cobrata_m3 написа:
mafia написа:...

Не знам точни спецификации на колата, не зная и от какво се състои кита й. Знам само това, което ни беше съобщено преди гонката 997 Turbo TechArt + допълнителни афтърмаркет модове ~ 620к.с. ;)

Иначе знам, че си наясно...даже се чудех дали да ти направя сравнение с добре направено (в Турция съм виждал изрудски такива) Е36 М3 Турбо и Поршето :mhihi:

знам :mhihi: не просто ми беше интересно каква е разликата между сток турбо и техарт т3 а виждам че си запознат ако имаш някакво подобно видео сравнение между турбо и техарт т3 или т2 ще съм ти много благодарен

Аватар

Мнение от mafia » 11 Яну 2009, 17:31

Имам наблюдения над сток 997 турбо при гонка отново с Нисана ;) Моите впечатления са, че TechArt-а върви с не чак толкова повече от стоковицата, но е осезаемо ;) Попринцип 997 може да се похвали с един от най-съвършенните съвременни автоматици...така, че лаг няма...така, че и загуби и при двете няма :idea: Имам клипчета, ама не съм ги качвал никъде ;) Имам и с други 2 поршета...но те са вече 996-ци, които между другото доста добре се справят :mhihi: Даже като силует много повече ми харесват от 997, но пък с риск да се повторя, 997 е уникален за сток машинка ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 11 Яну 2009, 18:25

мама му и техарт много противоречива информация за него любопитно ми е просто знам каква уникална кола е сток турбото и винаги съм се чудил кво ли е с още 100++ коня отгоре .а за 996 няма кво да говорим също страхотен автомобил някакси по старичък по прост не толкова крещящ което е много готино но тоя голям фар отпред ме дразни но задницата и силуета са върха :shock: а и където казваш хич не падат по долу и там има едни разработки едни чудесии :mhihi: порше как да не ги харесваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 12 Яну 2009, 13:53

Имам спомен моят познат да каза, че колата е турбо, а финансово тва не би го запънало - изобщо.
Да сравня.. качвал съм се във Phaeton W12, a поршето вървеше доста, доста повече. И с тая ръчка направо ми разби фантазиите.
Kaчвал съм се и на таурег V10 TDI, но в сравнение с поршето си е направо спрял.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 12 Яну 2009, 14:14

justboy написа:Имам спомен моят познат да каза, че колата е турбо, а финансово тва не би го запънало - изобщо.
Да сравня.. качвал съм се във Phaeton W12, a поршето вървеше доста, доста повече. И с тая ръчка направо ми разби фантазиите.

никой не казава че колата е бавно но 997 порше единствените които имат турбо са гт2 и турбо всичко друго е атмосферно.

Аватар

Мнение от mafia » 12 Яну 2009, 14:17

justboy написа:Имам спомен моят познат да каза, че колата е турбо, а финансово тва не би го запънало - изобщо.

:mhihi: ясно...с такава база за сравнение е бърза и атмосферката :mhihi:

Тука може потеребителят Oyama да изкаже личното си мнение :arrow: той има Е-класа 320 CDI (стоковица) и един ден се дави с V10... :mhihi: нека сам сподели какво му причини :mhihi:

П.П. - justboy щом имаш клип на интериора на колата, вероятно си й снимал таблото...дай един скрийншот и ще ти кажа дали е турбо ;)
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 12 Яну 2009, 15:20

Офф, верно немаше боост уред.. А и говорих с него, грешката е моя, колата си е 3.6 АТМосферен. И верно не съм се качвал на друго кой знае колко върващо нещо..
Да имате представа колко може да ми е излязал триминутен международен разговор? До телавив например? :help:
Изображение
E34, E38

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата