за рафтер.бг
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
то имаше още няколко снимки от тоя род ( напълно истински) и на едната гледаше от някакъв окоп през бинокъл, ама на обратно, а на друга беше в детска градина и докато гледаше някво детенце държеше една огромна детска книжка, ама наобратно. Нямам ги, иначе бих ги пуснал
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Песничка за Рафтер
Ето и текста :

Ето и текста :
В малоумната България,
се роди една Диария,
Комплексиран Чекиджия,
иде ми да го затрия!
Рафтър се озаглавил,
Черноморския Дебил,
дали му след два минета,
Да ровичка в Интернета.
В Дата-та – Свободна Зона,
преебаваща Закона,
взел да го раздава Бос,
Онаниста-Виртуоз!
В Интернета без пари,
той разбрал за ЕмПеТри,
и пробития Капут,
се направил на прочут.
Теглил песни и “маркирал”,
после в Дата ги завирал,
и си мислел, че е Куул,
Миризливия Цървул!
Но в един прекрасен ден,
Рафтър ще е уволнен,
Кондьо в гръб ще го подхване,
ще го скъса от е-бане!
Всеки в Дата БеГе,
иска Рафтър да умре!
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
И аз ви подкрепям ...
Много кофти ми е ставало като пусна някое о....о парче от милия Рафтър в дискотеката и изведнъж като се обади п........ото му гласче и изрече Рафтър.дата.бг ужассссс ....
Прикрепям и една снимка от колекция която беше създадено изцяло заради този г.з неизбърсан ...

Много кофти ми е ставало като пусна някое о....о парче от милия Рафтър в дискотеката и изведнъж като се обади п........ото му гласче и изрече Рафтър.дата.бг ужассссс ....

Прикрепям и една снимка от колекция която беше създадено изцяло заради този г.з неизбърсан ...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dimo
- баварски фанатик
-
smoKing написа:що не ползвате техно линка или да си вадите от вън тез мп3-ки, като сте такива пи4ове? или ако сте още по-големи пичове си ги купувайте направо на оригинално циди. кво ви е крив човека?
Ами теб като те кефи гласа ми, ползвай неговите мп3-ки, за останалите има още 10-ки фри сървъри и други начини да си ги набавяме

- Dimo
- баварски фанатик
-
Ми надали някой сваля пряко от сайта му, повечето начини да ппаднеш на такава песен са през търсачката на датата, пишеш квп търсиш и тя намира, после дърпаш и готово, никой не гледа от кой точно сървър на майната си идва тая песен и кат пуснеш почваш да си биеш главата в стената каде е тоя идиот
Аз не виждам нищо велико в това, все едно сега да направа сайт за БМВ софтуер и да натъпча всички ТИС, ЕТК и какви ли не още там и вие да дърпате, ама да съм качил такива версии на софтуерите дето са повредени! Е как е ша се кефите ли? Щот аз ша ставам известен!!!!!!! Да ти имам мисленето

Аз не виждам нищо велико в това, все едно сега да направа сайт за БМВ софтуер и да натъпча всички ТИС, ЕТК и какви ли не още там и вие да дърпате, ама да съм качил такива версии на софтуерите дето са повредени! Е как е ша се кефите ли? Щот аз ша ставам известен!!!!!!! Да ти имам мисленето

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2